174 64-65 kiloyum (balık etli kızlar iyidir diyenleri bildireceğim hangi kız iyi diye sormuyorum soruda) 55 kilo olmak istiyorum

174 64-65 kiloyum (balık etli kızlar iyidir diyenleri bildireceğim hangi kız iyi diye sormuyorum soruda) 55 kilo olmak istiyorum
Fotoğrafları inceleyecek vakitim yok kilo veremiyorsan sebebi aldığın kalorinin yaktığından fazla olmasıdır az kalori alsanda az hareket ettiğin için demekki vücudun yakıyor o yüzden hareket etmeli spor yapmalısın ip atlamak aşırı derece kalori yakmana yardımcı olur üstünede az kalori alırsın istediğin kiloları görürsün ha diyorsan hem sporumu adam gibi yapıyorum hemde az yiyorum o zaman ya sağlık problemin vardır gidip doktora görün ya da hareket etmiyorsundur
kardyo ve bol su bıde her vucut aynı degıl bence dıyetsyene gıt her vucut ıcın ayrı sporlar ayrı kalorı acıgı yaratma yontemlerı var ben genel olarak sabah bı bardak kefır bı bardak bı kasık sırkelı ılık su ve cıa tohumlu su gun ıcındede bıtkısel caylar bıde yavas yavas ye...
Cevap
5Cevap
Ben listeni hiç beğenmedim kim yaptı bunu
Bunlar benim günlük yediklerim… neyi beğenmedin ya ben yaptım
Of neyi var ya hepsi az kalorili değil mi? Günlük 800’den fazla almamaya çalışıyorum hatta bundan böyle 600’e düşürmeyi düşünüyorum. Sence nasıl bir şeye uygulamalıyım ki
Balıketli kızlar iyidir
Komik misin sen yaş 15 falan sanırım
Aşağılık
istersen yardımcı olurum diyetinde
Fotoğrafa ekledim bak
tuz çok mu tüketiyorsun
Papatya çayı iç aç karnına 1 bardak
Balik etli kizlar.:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?