Sağlık Demir eksikliği ve kan değerleri neden düşer? ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu aralar kolumu kimildatacak halim yok 🤧Böyle olan var mı? Demir eksikliği ve kan değerleri neden düşer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. takviye almak gerekiyor 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Fazla kafein tüketmek, yeterince et yeşil sebze tüketmezsen balık et yemezsen 1 6 Yorumla ladycurio 1 yıl Sadece balık az tüketiyorum onun harici hepsini kararınca yiyorum Yorumla beyzaondr350 1 yıl Gluten tükettiğinde hassasiyet yaratıyor mu Yorumla ladycurio 1 yıl Ben hep gluten tuketiyorum ama bı ara bırakıp deniycem Yorumla beyzaondr350 1 yıl Evet dene vücut yeterli demir alsa bile emeyebilir c vitaminini içeren ürünlerde tüket ve takviyelerini almayı unutma 😊 Yorumla ladycurio 1 yıl Bunu doktor neden söylemez acaba mide agrisin dan ölücem bu aralar Yorumla beyzaondr350 1 yıl Doktor daha iyi bilir bilmiyorum tahmin sadece bir sürü nedeni olabilir geçmiş olsun Yorumla
yükselenakrep Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl hayvansal tüket, iyot eksikliği de yol açıyor. bir de stresli yaşam da bu sorunu tetikliyor 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Sağlık konusunda 435 cevap paylaştı. Valla bu hayat pahalılığında insanın bicok şeyi maalesef eksik kalıyor Maddiyat çoğu şeyi aynı anda olumsuz tetikleyebiliyor 0 9 Yorumla ladycurio 1 yıl Maddiyatta sıkıntı çok şükür ama ne bilim Üşüyenbuz 1 yıl Az önce bi yorum yazdım ekranı kapatınca yorumum uçtu bidaha yazmaya çalışim Bunun birçok faktörü olabilir Genetik Duygusal Çevresel Maddisel Bende elimi kolumu kaldıracak fazla bi mecalim yok Sanırım bu psikolojik bi etken olabilir ladycurio 1 yıl Evet psikolojik var yolunda gitmeyen çok şey var😔 Üşüyenbuz 1 yıl Her insanın hayatına dokunması gereken insanlar var ama onları bitürlü bulamıyoruz ladycurio 1 yıl Doğru insanı bulmak Samanlıkta iğne aramak gibi bişi Üşüyenbuz 1 yıl Samanlıkta iğne aramak daha kolaydır Üşüyenbuz 1 yıl İnsan gençken bulmalı bazı duyguları Yaşlanınca insan hayattan ve insanlardan soğuyor ladycurio 1 yıl Ben şimdiden soğudum zaten Üşüyenbuz 1 yıl Daha dur bakalım
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bendedeaynisivar 1 5 Yorumla ladycurio 1 yıl Geçmiş olsun doktora gittinmk Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Hayır xjjxjxjcif Yorumla ladycurio 1 yıl Nerden biliyosun peki düşük olduğunu? Kan testi yaptirdinmi Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Araştırdım çünkü Hep basim dönüyor Tüm gün uyusam bile enerjim hep 0Aniden ayağa kalkinca onum kararıyor falan Yorumla ladycurio 1 yıl Kalp çarpıntısı felanda var mı mide bulantısı? Yorumla
yasink2727 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% 1 yıl Bi ara kan ver ve mevsimsel meyveler ye 1 5 Yorumla ladycurio 1 yıl Kan değerim düşük aksine almam lazım 😅 Yorumla yasink2727 1 yıl O zaman senin baya proteine ihtiyacın vardı Yorumla yasink2727 1 yıl Ya aslında bir hap vardı da tam bu duruma göre adını unuttum, hap cidden mükemmel işe yarıyormş Yorumla ladycurio 1 yıl Cuma günü doktora tekrar gidicem bakalım umarım normale döner Yorumla yasink2727 1 yıl Umarım, dikkat et kendine Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kendine bak biraz Nazardandırr 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Bilmem Yorumla Sadbut_true 1 yıl Bilsen böyle olmaz zaten Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ağzından nefes alma burnundan al 1 1 Yorumla ladycurio 1 yıl Ne alaka 🤔 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok çay kahve içmekten 1 2 Yorumla ladycurio 1 yıl Aaa 😏En sevdigim şeyler halbuki Yorumla Semih6934 1 yıl Maalesef 😏 Yorumla
Aşk35Seks Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Bende de var ya 1 6 Yorumla ladycurio 1 yıl Çok kötü yaa geçmiş olsun Yorumla Aşk35Seks 1 yıl Teşekkür ederim Sana da geçmiş olsun Yorumla ladycurio 1 yıl Ricalar🙏Sağol🌼 Yorumla Aşk35Seks 1 yıl İlaç alıyor musun Yorumla ladycurio 1 yıl Şimdilik demir serumu aldım sadece ilk enfeksiyonu giderip sonra cumaya başka ilac yazicak Yorumla Aşk35Seks 1 yıl HımmPeki neden kaynaklanıyor yaHastaneye de gitmedim daha Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 320 cevap paylaştı. dr ye gitsen daha hoş olur 0 4 Yorumla ladycurio 1 yıl Gittim zaten demir serumu yaptılar hala gecmedi Yorumla greengoo 1 yıl baştan savmışlar tekrar gidip ölçtürmek lazım kan değerleri önemli Yorumla ladycurio 1 yıl Olcturdum başka yere yönlendirdi ordaki doktorada gittim o doktorun dediğine göre ilaç yazicak tekrar cumaya tekrar çağırdı umarım bı sikinti cikmaz Yorumla greengoo 1 yıl umarım , ihmal etmeyin Yorumla
BUmerangEtkisi Takip Et Xper 5 Yaş: 96 1 yıl Benim de düşüyor 1 6 Yorumla ladycurio 1 yıl Ne yapiyosun peki tedavi olarak Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Hiç bir şey öyle yaşıyorum. Bıktım artık bir şeyler için uğraşmaktan. Çekiyorum o yüzden onun etkilerini Yorumla ladycurio 1 yıl Sağlığını bırakma demir eksikligi çok kötüymüş cidden bütün vücudu etkiliyo Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl :((( Yorumla ladycurio 1 yıl Sen kendini dusunmezssen kimse seni düşünmez güzellik 😇😘 Yorumla BUmerangEtkisi 1 yıl Haklısın🌸 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsel hayatı çöptür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
takviye almak gerekiyor
Fazla kafein tüketmek, yeterince et yeşil sebze tüketmezsen balık et yemezsen
Sadece balık az tüketiyorum onun harici hepsini kararınca yiyorum
Gluten tükettiğinde hassasiyet yaratıyor mu
Ben hep gluten tuketiyorum ama bı ara bırakıp deniycem
Evet dene vücut yeterli demir alsa bile emeyebilir c vitaminini içeren ürünlerde tüket ve takviyelerini almayı unutma 😊
Bunu doktor neden söylemez acaba mide agrisin dan ölücem bu aralar
Doktor daha iyi bilir bilmiyorum tahmin sadece bir sürü nedeni olabilir geçmiş olsun
hayvansal tüket, iyot eksikliği de yol açıyor. bir de stresli yaşam da bu sorunu tetikliyor
Valla bu hayat pahalılığında insanın bicok şeyi maalesef eksik kalıyor
Maddiyat çoğu şeyi aynı anda olumsuz tetikleyebiliyor
Maddiyatta sıkıntı çok şükür ama ne bilim
Az önce bi yorum yazdım ekranı kapatınca yorumum uçtu bidaha yazmaya çalışim
Bunun birçok faktörü olabilir
Genetik
Duygusal
Çevresel
Maddisel
Bende elimi kolumu kaldıracak fazla bi mecalim yok
Sanırım bu psikolojik bi etken olabilir
Evet psikolojik var yolunda gitmeyen çok şey var😔
Her insanın hayatına dokunması gereken insanlar var ama onları bitürlü bulamıyoruz
Doğru insanı bulmak Samanlıkta iğne aramak gibi bişi
Samanlıkta iğne aramak daha kolaydır
İnsan gençken bulmalı bazı duyguları
Yaşlanınca insan hayattan ve insanlardan soğuyor
Ben şimdiden soğudum zaten
Daha dur bakalım
Bendedeaynisivar
Geçmiş olsun doktora gittinmk
Hayır xjjxjxjcif
Nerden biliyosun peki düşük olduğunu? Kan testi yaptirdinmi
Araştırdım çünkü
Hep basim dönüyor
Tüm gün uyusam bile enerjim hep 0
Aniden ayağa kalkinca onum kararıyor falan
Kalp çarpıntısı felanda var mı mide bulantısı?
Bi ara kan ver ve mevsimsel meyveler ye
Kan değerim düşük aksine almam lazım 😅
O zaman senin baya proteine ihtiyacın vardı
Ya aslında bir hap vardı da tam bu duruma göre adını unuttum, hap cidden mükemmel işe yarıyormş
Cuma günü doktora tekrar gidicem bakalım umarım normale döner
Umarım, dikkat et kendine
Kendine bak biraz Nazardandırr
Bilmem
Bilsen böyle olmaz zaten
Ağzından nefes alma burnundan al
Ne alaka 🤔
Çok çay kahve içmekten
Aaa 😏En sevdigim şeyler halbuki
Maalesef 😏
Bende de var ya
Çok kötü yaa geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Sana da geçmiş olsun
Ricalar🙏
Sağol🌼
İlaç alıyor musun
Şimdilik demir serumu aldım sadece ilk enfeksiyonu giderip sonra cumaya başka ilac yazicak
Hımm
Peki neden kaynaklanıyor ya
Hastaneye de gitmedim daha
dr ye gitsen daha hoş olur
Gittim zaten demir serumu yaptılar hala gecmedi
baştan savmışlar tekrar gidip ölçtürmek lazım kan değerleri önemli
Olcturdum başka yere yönlendirdi ordaki doktorada gittim o doktorun dediğine göre ilaç yazicak tekrar cumaya tekrar çağırdı umarım bı sikinti cikmaz
umarım , ihmal etmeyin
Tramposit değeri düşmesi çok streste yapar..
Benim de düşüyor
Ne yapiyosun peki tedavi olarak
Hiç bir şey öyle yaşıyorum. Bıktım artık bir şeyler için uğraşmaktan. Çekiyorum o yüzden onun etkilerini
Sağlığını bırakma demir eksikligi çok kötüymüş cidden bütün vücudu etkiliyo
:(((
Sen kendini dusunmezssen kimse seni düşünmez güzellik 😇😘
Haklısın🌸
Cinsel hayatı çöptür