Güncellemeler
1 yıl
Bronzlaşma olayindada kızartıyorum , amele yanığı oluyorum
Yüzümdeki damarlar bile belirgin tek halamda ve ben de var bu saçma sapan özellik birde yaş gectikce yüzdeki kılcal damarlarda çatlıyor halamda var mesela ama en azından halam yeşil gözlü çilli falan sırıtmiyor kadın güzel ben de halt edeceğim bilgisi olan var mı kızlar ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Deri inceliği damarlı olmak tamamen genetik keşke benimkide belli olsa
Erkeklere aşırı yakışıyor ama kadınlara bilmiyorum pek
Aynen
dahiliye doktorundan randevu alarak başlayabilirsin
Ne diyecegim ya gülerse, defol git diye kovarsa
kollarını ve damarlarını göster, iştah durumunu ifade et. damarlarımdaki bu incelik normal mi kan değerlerimde bir sıradışılık olabilir mi endişesiyle geldim de o anlar zaten
Tamamdır çok mantıklı
geçmiş olsun ancak biraz tahmin ettiğim üzere genetik olarak ve ailevi yapıda böylesiniz. bazı insanlar beyaz tenliyken bu tip durumları kötüye yorabiliyor ama halbuki bünyenin doğal süreci de olabiliyor. bir sorun olduğunu sanmam, belki demir eksikliği vs diyebilir o da varsa kan tahlilinde çıkar ama yine büyük çaplı bir sorun değildir. beslenme odaklı üzerine düşmen gereken şeyler vardır doktor izah eder, boşuna stres yaptığını kendin görmüş olursun neticede.
Bir dönem Doktorlar görür görmez bu kız kansız diyip demiri, cinkoyu yazıyorlardı birde aşırı zayiftim çocukken annemler tatilde zorla güneşin altına bırakıp kaçıyorlardi agdhahdh birazda insanlar hayalet gibi , ruh gibi falan diyince taktım şimdide aynada bakınca elimin üstü bile mavi renk, göğüs bölgemde utanmasam aort damarimi göreceğim halamda var birde bu özellikten ama halamın gözleride yeşil olduğu için sırıtmiyor uyumlu ayrica dikkat ediyorum kuzenlerim falanda mesela ince derili beyaz onlarda yok böyle şeyler
her insanda bünye değişkenlik gösterir. çevrenki tepkileri bu kadar önemseyip sanki onlar doğru sen yanlışsın gibi algılama. dediğim gibi biraz bünye biraz da beslenme meselesi. belki geçici süreçtir belki hormonaldir. sen doktora git, en doğru ifadeleri duyarak gerçek bilgiyi öğren. kendinle de barışık ol, insanlar her zaman konuşur herkesi pozitif memnun edemezsin
Bacım bunu doktorda bişey yapamaz diyetisyene yönlendirir tek çözümüde budur zaten kilo almak
Kiloluyum zaten bronzlaşma olayida amele yanığı şeklinde oluyor
Bunun bi çözümü yok
Ya kahhar ya kahhar neyse Allahin bir bildiği vardır uzatmayacagim
Zayıflamayı denedin mi?
Kilom 53 bir dönem assiri zayiftim çöp gibiydim 13 yaşında falan o dönem dahada belirgindi Doktorlar direkt bu ne böyle ya kan lazım bu kıza diyordu, beslenme listesi falan istiyorlardı geçti biraz kilo aldım bir dönem 56 falan oldum hatta şu an 50 olmak istiyorum zaten spor yapıyorumda
O zaman bunla yaşamayı öğrenmelisin bacım
harika görüntü