18 yaşındayım. Kilolu bi insan değilim. Neden bilmiyorum ama 10 yaşımdan beridir bu varisler benimle. Aynı şekilde yüzümde alnımda da damarlarım belirgin. Nasıl geçirebilirim bu bi hastalık falan olabilir mi lütfen fikir verebilir misiniz🙏🏻🥹

18 yaşındayım. Kilolu bi insan değilim. Neden bilmiyorum ama 10 yaşımdan beridir bu varisler benimle. Aynı şekilde yüzümde alnımda da damarlarım belirgin. Nasıl geçirebilirim bu bi hastalık falan olabilir mi lütfen fikir verebilir misiniz🙏🏻🥹
Damarların belirgin olması varis olduğu anlamına gelmez. Varislerin olsaydı ağrıdan çok fazla acı çekerdin. Damarların belirgin olmasının kiloyla da ilgisi yok.
turunçgilleri düzenli tüket.
diosmin ve hesperidin içeren tablet var onu araştır kullan. varisin ilacı bu.
beslenmeni de değiştir. yeşillik ve hayvansal protein ağırlıklı beslenip karbonhitrat ve şekerleri olabildiğince azaltmaya bak.
Cevap
6Cevap
Varisin sadece kilo ile alakalı olmadığını biliyoruz
Genel olarak kilo ve yaş sebebiyle oluyor🙏🏻 Onlarla alakalı olmadığını belirttim sadece
Hacamatla tedavi oluyor diye biliyorum. Doktora da görünmelisin
Bunları neden takıyorsun
Bunlar doğal şeyler ama hiç yaşıtlarımda yokken bende olması garip duruyor. Antalya’da yaşıyorum birde yazın mecbur kısa şeyler giymek zorunda kalıyorum hoş durmuyor
Seni seven böyle sevein begenen böyle begensin bana göre kusur değil güzel ayrıntılar
Teşekkür ediyorum fikriniz için
Doktora gittn mi peki
Hayır ne doktoruna gitmem gerekir
Görünce vücudum uyuştu damar fobim var
Belirli aralıklarla kan ver
Bu varis mi
Evet
2. Fotoğraf varis 🙏🏻
Kaç kilosun peki
52
Gittin mi doktora?
Hayır