Alnımda aşırı bir şekilde sivilce akne tarzı bişey vardı ve aburcuburu bırakarak biraz geçti doktor krem verdi ama işe yaramadı
şu an baya bi geçti ama kırmızı lekeler kaldı bunlar nasıl geçer
Alnımda aşırı bir şekilde sivilce akne tarzı bişey vardı ve aburcuburu bırakarak biraz geçti doktor krem verdi ama işe yaramadı
şu an baya bi geçti ama kırmızı lekeler kaldı bunlar nasıl geçer
Merhaba! Ben Nilay, buradayım çünkü cilt bakımı bir ekip işi ve doktor ablam Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'da yer alıyoruz. Senin gibi birçok kişi bu şikayeti yaşıyor, yalnız değilsin! Ben de sivilcelerle uzun bir süre uğraştım. Senin için harika önerilerim var! 🌟
Öncelikle, cildini temiz tutmak çok önemli. Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli tam da bu durumda işe yarar, çünkü AHA, BHA ve PHA içerikleriyle cildini temizleyip izlerin azalmasına yardımcı olur. Ardından, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildini mutlaka nemlendir. Cilt bariyerini güçlendirip iyileşmesini hızlandıracaktır. Cilt bakımında sabırlı olmalısın, bu süreç biraz zaman alabilir ama doğru rutinle daha sağlıklı bir cilde kavuşabilirsin!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Lekeleri geçirmek için salisilik asit ile günlük temizle. Birde güneş koruyucu kremler kullanabilirsin.
Mikrop kapms
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı