Selam arkadaşlar normalde çok büyük sivilce çıkartan birisi değilim tek tük çıkar ama Bi sabah kalktım etrafında şişlik vardı alnımda böyle bisey çıktı stresten falanmı bu nedir dokunamıyorum aşırı aciyo napcam

Selam arkadaşlar normalde çok büyük sivilce çıkartan birisi değilim tek tük çıkar ama Bi sabah kalktım etrafında şişlik vardı alnımda böyle bisey çıktı stresten falanmı bu nedir dokunamıyorum aşırı aciyo napcam
Öncelikle sakın sivilce çıkan bölgeyi elleme. Eğer eklersen zamanla daha çok yüzünün diğer bölgelerine artmaya başlar. Genelde alında sivilce artışının sebebi uyku bozukluğundan kaynaklı olabiliyor. Yüzünü günde iki defa yüz yıkamak jeli ile mutlaka yıkamalısın. Evde doğal yöntemler ile geçirmek istiyorsan eğer sivilce çıkan bölgeye çay ağacı yağı kullanabilirsin oldukça etkili.
Cevap
4Cevap
arada bende de çıkıyor tam o kısımda stresten galiba gidiyo sonra
İnşallah gider
Enfeksiyon olduğu için acıyor olabilir. Dokunma kendi haline sönmesini bekle. Yüz yıkama jeli veya köpüğü ile sabah akşam cildiniz temizle
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Bendede vardı bu bi dua etmiştim geçmişti normalde 2 haftada iyileşir, benim 3 4 günde iyileşmisti.
Olabilir bazen dönemden döneme kaç yaşındasın
Bu sivilce değil alnında yer etmiş bildiğin
Napcam ya bu niye olur
Balaban ya da balban kremin adı hatrlayamdım al sür dua edersin hemen patlatır yok böyle krem eczanede satılıyor ama reçeteli mi emin değilim hemen çözüm şu an. Kremden elinde olsaydı sabaha bu sivilce kalmazdı
Bakıyım yoksa alırım ya saol da nası sivilce bu anlam veremedim ya çok sinirimi bozdu
Çok komik görünüyor kusura bakma s. k gibi kalkmış alnında
Kusura bakma gözümden yaş geldi gülmekten olumm sivilceye bak lann 😂
Sıkma da iz kalmasın
Yok sıkmam da niye böyle şişlik falan oldu ona anlam veremedim
Yediğin şeylerden, stresten falan
Sıkma
ölcen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?