işte gözün hep oralara gidiyo ondan. ben mesela bi ara bileklik yapıyodum yanlış bastık bilekleklerin ortasında iki tane kocaman mavi boya var. ama tabi bana göre kocaman onlar. arkadaşlara gösteriyorum bir şey görüyor musunuz yok diyorlar. söylüyorum he tamam sen söylemesen dikkatimi çekmedi diyorlardı. yani senin gözün oralara baktıkça dikkat çekiyo o. bakma boş ver ya da varsa da öyle bir şey olursa olsun boş ver.
BEYAZ KİL SIZMA ZEYTİNYAĞI 1.5 Yemek kaşığı beyaz kil ile 1.5 çay kaşığı zeytinyağını karıştırdıktan sonra o bölgeye bastırmadan nazikçe uygulamalı ve kil kuruyana kadar beklemelisiniz daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz. ... Kılcal Damarlar için Kullanabileceğiniz Kremler... LR KREM BİODERMA KILCAL DAMAR GEÇİRİCİ KREM ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI YÜZE SÜREREK KILCAL DAMAR ÇATLAMASI TEDAVİSİ RUBORİL KREM OKSİTİN KREM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
normal bir durum senin çok dikkatini çekiyor. olay bu.
Eskiden bi tane çıkmazdı ama ne zaman takmaya başladım o zamandan beri gözüküyor sürekli bugün de gördüm artık bıktım artık
işte gözün hep oralara gidiyo ondan. ben mesela bi ara bileklik yapıyodum yanlış bastık bilekleklerin ortasında iki tane kocaman mavi boya var. ama tabi bana göre kocaman onlar. arkadaşlara gösteriyorum bir şey görüyor musunuz yok diyorlar. söylüyorum he tamam sen söylemesen dikkatimi çekmedi diyorlardı. yani senin gözün oralara baktıkça dikkat çekiyo o. bakma boş ver ya da varsa da öyle bir şey olursa olsun boş ver.
Damar tikanikligin olabilir vucut yeni damar yolladi cikariyor ki kan akisi devam etsin, buyuk ihtimal kilolusun
Yok kilolu değilim hayatımda hiç kilolu da olmadım minik minik kırmızı çizgi görüyorum takıyorum onlara
Aman ne takcan boş ver
Beyaz tenli insanlarda bu gayet normal.
Geçer mi peki
KILCAL DAMARLARI GEÇİRMEK İÇİN BİTKİSEL MASKE TARİFİ
MALZEMELER
BEYAZ KİL
SIZMA ZEYTİNYAĞI
1.5 Yemek kaşığı beyaz kil ile 1.5 çay kaşığı zeytinyağını karıştırdıktan sonra o bölgeye
bastırmadan
nazikçe uygulamalı ve kil kuruyana kadar beklemelisiniz daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz.
... Kılcal Damarlar için Kullanabileceğiniz Kremler... LR KREM
BİODERMA KILCAL DAMAR GEÇİRİCİ KREM
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI YÜZE SÜREREK KILCAL DAMAR ÇATLAMASI TEDAVİSİ
RUBORİL KREM
OKSİTİN KREM
Teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Görüntü kötü degilse bi sorun olmaz bence umursama
Bana kötü geliyor bıktım artık aynı şeylerin olmasından
Ne hastasıyım ben de böyle oluyor eskiden olmazdı
Bilgim yok internetten bak ya da cildiye falan git. umarım iyisindir