Sağlıktan anlayanlar karaciğerle ilgili sorum var detaylara bakın lütfen?

Benim 2021 den beri karaciğer yaglanmam var 2023 e kadar evre 1 di. Ama 1 2 seneden beri evre 2 de ve ben yürüyüş yapıyorum , yediklerime dikkat ediyorum ama bazen kaçamak yaptığım oluyor. Bu zamana kadar karaciğer enzimlerimde alt ast ldh ggt alp de yükseklik olmadı. Hatta daha 1 hafta önce kan tahlili yapıldı ve bütün değerler normaldi. 4 ay öncede tüm batın usg çekildi ve hala evre 2 deydi. Dediğim gibi 1 hafta önce yapilan kan tahlilimde karaciğer değerlerim normaldi ama bugün yaptirdigim kan tahlilimde karaciğer enzimlerim alt ast ggt yüksek çıktı ldh ve alp normal çıktı. Bu arada benim crp sedimentasyon ve aso değerlerim 6 7 seneden beri yüksek ama crp hep 20 lerde olurdu fakat ilk defa 1 hafta önce 20 lerden 83 e çıktı ama bugün 13 e düşmüş. Yani 1 hafta önce crp 83 , karaciğer enzimlerim normal ama bugün crp 13 karaciğer enzimlerim yüksek.

Bilirubin indirekt 0.2 ile 0.8 arası olması lazım ama benim 0.198

Bilirubin direkt normal değerde , bilirubin total normal değerde , alp ldh normal degerde.

Ast 0 - 35 arası olması lazım benim 53.8

Ggt 6 - 42 arası olması lazım benim 42.6

Alt 0 - 35 arası olması lazım benim 85

Ama dediğim gibi 1 hafta önce her şey normaldi ve 4 ay önce tüm batın usg de karaciğer yağlanması evre 2 ydi ve bugüne kadar hiç bir şekilde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmazdı. Yarın özel hastaneye gitcem ama öncesinde sizede danışmak istedim çünkü korkuyorum ne olabilir bu

Sağlıktan anlayanlar karaciğerle ilgili sorum var detaylara bakın lütfen?