Aşırı stres ve dikkat dağınıklığı var işte daha da artıyor kafam çalışmıyor ne yapacaşımı bilemiyorum plan yapamıyorum bir türlü rahatlayamıyorum.
Arkadaş edinemiyorum sürekli kötü hissettiğim için toplu ortamda konuşamıyorm. recetesis stres için ilaç var mı
Arkadaş edinemiyorum sürekli kötü hissettiğim için toplu ortamda konuşamıyorm. recetesis stres için ilaç var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
psikoloğa gitmen gerek
Bence bir psikologla konus
O şuanda imkansız o yüzden reçetesiz istiyorum
Valla bende OKB ve anksiyete vardı ilaç verse kullanmadım. Ben de farklı şeyler yaptım ama tabi çoğu ise yaramadı. Dikkat dağınıklığı o kadar yüksekti ki. Sonra mangala yapmaya , yapboz yapmaya , kitap okumaya başlayınca bunalr biraz sa olsa hafifledi. Mesela bir şarkı ezberle içinden bütün sözlerini sırayla sonuna kadar söyle o şarkıyı bitir sonraki gün başka bir şarkıya geç bunlar da çok işe yarıyor
Aynı şarkıyı sürekli dinlerim ama ezberle yemiyorum kafam dolu 3-4 tane kitap bitirdim ama odaklanamadıgım için hiç bişey anlayamıyorum dalamıyorum kitabın içine eskiden okumaya başlayınca dalardım kitaba kelimelere bile odaklanma dan okurdum ama od da olmuyor şimdi başka ne önerirsin neler yapabilirim
Bende de evvelden anksiyete yazılıydı bende kullanmadım sende anksiyete olarak ne belirti vardı
Şarkıys bile odaklanamıyorum o derecede şarkı dinlerken rahatlardım eskiden şimdi rahatlayamoylrum
Sürekli ellerim titriyordu. Kulağım ugulduyirdu. Hele kalabalık ortamlarda nabzın öyle yükseliyordu ki. Kalp atışlarım çok hizlaniyordu. Bir de bir şeylerin kötü olma ihtimalini düşünmekten hiçbir şey yaoamiyordum
Ben de ama sözsüz şarkılar dinlemeye başlayınca düzeldi biraz
Mesela bana şarkılsrı önersene güzel sözsüz
Aynı benimde öyle konuşulanları anlayamıyorum kalabalık ortamda stres heyecan oluyor düşünmekte var bende hala var ama düzelemedim ben napıcam
Hemen onereyim
Evgeny grinko valse
Evgeny grinko field
Evgeny grinko serenade
Evgeny grinko Jane maryam (en güzeli bu )
Erik satır gnossienne no.1
Alexsanderos myrat By the sea
Midi
Farid Farjad soltane ghalba
Experience
S. t. a. y.
Van Gogh piano
Veils and curtains
Ben de duzelemedim ya söz hakkı bana verildiğinde kalbimin atış sesinden başka hiçbir şey duyamıyorum. Soğuk soğuk terlemeye başlıyorum.
Bende konuşmaya katılamoyoeum birisi bişey sorduğunda rahat cevap veremiyorum
Şarkı için teşkkğrler
Rica ederim
Ben eskiden hiç veremezdim şimdi konusabiliyorum ama kalbim kulaklarımda atıyor duymuyorum jdjfkckcj
Benimde basima agri giriyor cok dusunmekten
Ortam değiştir
Asker deyim hacı nası değiştiretim
Benim kimseye belli etmeden düzelmek lazım
Ortam devam ettikçe düzelmez
Daha 3.5 ay var hacı revetesiz stres ilscı falan yokmu zararsıs
Seni doktora sevk etseler olur
Dideral
Hangi ilaç bu sene ilacı recetesi mi
Reçetesiz
Sen kullanıyormusun nasıl etkisi rahatlatıyor mu
Toplu ortamda utanmadan konuşabilir miyim
Stresi engeller mi
Sınava girmeden önce alıyordum ben eğer panik atagn vs varsa işe yariyor
Panik atak yokta aşırı stres var beynimi kullanamıyorum herkes bana kötülük yapıyor gibi geliyor birisi bişey sordıgunda algılayamıyorum sğrekli gerginim
Dikkatim dağılıyor sürekli kötü düşünüyorum
Sana doktor mu önerdi
Evet ehliyet sınavı için çok stres yapıyordum o zaman önermişti
Etkisi nasıl oluyor
Utangaçlığı giderir mi
Utangaçlığı bilmiyorum stres ve heyecan için iyidi
Kafa doluluğu için iyi gelirse bi denicem hergün kullanmak mı gerekiyor
İyi hissettiğinde bırak
Peki teşekkür ederim
Abdest al