Kızların hepsinde kilo ile ilgili problemler var mı? Zayıf olanlar da kaşektik olduğunu düşünüp kilo almaya çalışıyor. Hiç bir kız kilosundan memnun değil galiba?

Kızların hepsinde kilo ile ilgili problemler var mı? Zayıf olanlar da kaşektik olduğunu düşünüp kilo almaya çalışıyor. Hiç bir kız kilosundan memnun değil galiba?

15 yaşındayken 35 kiloydum zayıftım yani, 18 yaşında da 45 kiloydum gene zayıftım, 25 yaşında 50 kiloydum tam ideal kilomdaydım, 28 yaşında 68 kilo oldum kiloluydum yani, 30 yaşında zayıflama karar verdim 10 kilo verdim şu an 58 kiloyum ideal kilo aralığındayım 2 yıldır korumaya çalışıyorum, bence insan ideal kilosunda olmalı daha mutlu oluyor çünkü
Türkiye obezitede Avrupa'da birinci sırada. Sebebi de protein ve sebzenin az alınabilmesi ve çoğunlukla karbonhidrata dayalı beslenme ve sportif aktivitelere katılamamak. Millet spor deyince halısaha yürüyüş anlıyor ama mesela yüzme, kayak, dalış, rafting, paraşütle atlama, tırmanma falan düşünmüyor hiç. Bunlara hem zamanımız yok çok ağır koşullarda çalışıyoruz hem de bütçemiz yok.
Hayatım boyunca asla çok zayıf olmadım çünkü şeker ve şekerlemeleri yiyeceklere ilgim ve sevgim var. 😀ahhaajajaj beni herkes terk edebilir ama kakaolu süt beni terk etmez😀😀najskdkslxöeşelfl beni herkes terk edebilir cips beni asla terk etmez😀😀hwhahdjsjejeheu
Kilomdan memnunum. Üstelik bu kış 5 kilo aldım. Önceden 61’dim , şimdi 66 oldum. 61 kiloyken de memnundum hâlimden şimdi de memnunum. Çünkü hâlâ boyuma göre zayıfım. Ben, zayıf olmayı seviyorum.
70 ve üstü olursam o zaman kafama takarım işte.
Cevap
3Cevap
170 boya 55 kilo gayet iyi bnce ve bn hep memnundm kilomdan
Zayıf olanlar hep diyette, çok zayıf olanlar ilaç kullanıp kilo alıyor
İkincinin göbeği benim göbeğim cidden problem var ya bir türlü tutturamıyorsun bir şeyleri.
Kilo kıyafetler yüzünden dert oluyor. Yakışsa sorun olmayacak
Erkeklerde de var bu problem ama onlar dert etmiyor 🤷 kafaya neyi taktığınız önemli
Büyük çoğunluğunun var
Yooo ben taş gibiyim ahhsgsksj
Hayır, bazılarının yoktur.
Ben memnunum bu zamana kadar.
Bildim bileli var kardeş olduk artik
Benim yok
Çoğu öyle
Ben memnunum
Olmayanlar nadirdir
Biraz kilo almam gerek 🥲
Benim var
Önceliğim değil