Güncellemeler
1 yıl
Ben sağlık be diyet kategorisini işaretlememe rağmen bu başlıkta sormuş aklımı delirecem artık
Ramazandan önce gayet fitken ramazandan bu yana hayvan gibi yiyorum iştahım inanılmaz açıldı ve 62 kilodan 73 kiloya ulaştım 🥲 boyum 170.. iştahım kesilmiyor var mı önerisi olannn
Not: ahlaksız ve cinsellik içeren yorumlar yapılmasın lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Guluteni kes, kardiyo yap, akşam 6 dan sonra sadece düşük porsiyonda meyve ye, yemekten sonra çok şu içme
Gluten tam olarak hangi yiyeceklerde var bilmiyorum ama onu araştırıp öyle yapacam hem cilde de iyi gelir kardiyo yapmayı düşünüyorum haftada 4 gün gibi
Güzel.
Ekmek, tatlı, pilav, makarna, patates vb şeyleri yemek. Pirinç yiyeceksen de lapa ye. Şekerini alıyor
Siyah pirinç var ve basmati.. diğer dediklerinizi keserim zaten sıkıntı yok.. ama sanki başka başka şeylerde de gluten vardı
Bunlar en önemlileri
Çok teşekkür ederim
bazi besinlerden ne kadar yesen de kilo almazsin ve tok tutar. Onlarla doyurursan kendini istahin tamamen kesilir
Salatalar gibi mi
benim tecrubem salata mideyi doldurur ama uzun vadede acligini gidermez
Evet insan karbonhidrat arıyor dimi?
karbonhidrat aramanin sebebi vucudunun metabolik esnekliginin olmamasi. Karbonhidrat yedikce canin karbonhidrat ceker. Benim tum karbonhidrat ihtiyacim birazcik meyve. Yedigim tereyag acligimi baya frenliyor
Meyvelerde gluten var mı bilmiyorum ama artık az şekerli meyvelerden giderecem o isteği haklısın tereyağını da sade yedim mi bayıyor :)
Hayir, glutenle meyve alakasiz. Az sekerli meyve istiyorsan bogurtlen grubu ve limondur. Tereyagini da sade yemene gerek yok zaten, omletinin etinin uzerinde eritebilirsin
Orman meyveleri var zaten güzel meyvelerin pazarda boy gösterdiği mevsimlere girdik o konuda sıkıntı yaşamam inşallah.. ben kahvaltıyı atlamayı düşünüyorum artık.. omad ne kadar sağlıklı bilemiyorum
omad iyidir ama yediklerin cok daha onemli yapamiyorsan saat 13:00 17:00 gibi birbirine sure olarak yakin iki ogunde de yiyilebilir yine gunun 20 saati sindirim organlarin rahatca dinlenmis olur
Bu da çok makul yani 20:4 beslenme düzeni... dengeli öğünler ve spor. .. o zaman başlansınn
Boy uzun, hatlar da orantılıysa çok da dert etme
Edilecek düzeye geldi maalesef
Biraz diyet, beraberinde de spor...
Neden cinsellik kategorisinde sordun
Onu sağlık ve diyet yaptım ama böyle yapmış sırf içinde "cinsellik olmasın" dedim diye valla kafayı yedirtçek bu uygulama bana
İşte içinde cins geçti çyle oluyor
Maalesef
Geçmiş olsun
20 günde 11 kilo nasıl başardın
Çok iyi be
Nesi iyi hiçbir şeye sığmaz oldum
Nedenki kilon iyi balık etlisindir kesin
Kardeş fit olmak varken balina olmak kötü
Ozaman spor yap kardeş yemek yeme
Durmadan yemek yersen tabiki balina gibi olursun
Sabah kahvaltını tam saatinde yap öğle yemeğini fazla yeme akşam da fazla yeme uyucağın zaman kesin bişeler atıştırma
Hergün spor yap koşu yap
Ahahah haklısın
Ozaman 90 60 90 olursun
Yormak lazım seni