Biz Erkeklerin Sünnet Edilmesi (sakatlanması) Saçmalığı Hakkında ne Düşünüyorsunuz?

Merhaba,
Biz erkekleri neden Sünnet adı altında sakat ediyorlar?
şimdi bir çok kişi bu konuya tepki gösterecek..!
çünkü; 5 yaşında elimize arapça bir cüz kitabı tutuşturup, "bunu arapça oku, ve sakın içinde ne yazdığını araştırmaya çalışma, yoksa cehenneme gidersin" dedikleri için bir çoğumuz ağaç gelip ODUN gidecek maalesef.! buyrun, siz tepkinizi yazın. ben de bir bilim ve ilim adamı olarak, Rabbimin bana öğrettiği şekilde, belki birkaç kişiye en doğru yolu Ayetler ile delil getirerek göstermiş olacağımı umarım.
ilk Ayet en büyük delil zaten: "Biz insanı kusursuz biçimde yarattık" (ne yani şimdi? haşa yaratıcımız hatalı mı yaptı pen*s ucunu da, sonradan kesiverin dedi?) ben bazı sırlar biliyorum bu konu ile alakalı, bakalım benim çözdüğüm bazı sırları çözebilen var mı diye merak ettim.
ha.. bir ayet, bu konu ile alakalı zaten açıkça şunu der: "onlara sorduğunda sana derler ki; biz atalarımızın yolundan gidiyoruz.. De ki; Ataları yanlış yolda ise hala gidecekler mi?"
Güncellemeler
+1 yıl
Buyrun bu sayfadan tüm gerçeklere erişeceksiniz inş. >>> https://www.facebook.com/mehdi2016 www.quranicpath.com/misconceptions/sunnet.html
Güncellemeler
+1 yıl
@Vujks Dostum sen bir harikasın.! Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Umarım belki tek bir kişiye faydamız olur da, bu katliamı (sünnet saçmalığı) kendi oğluna ve kızına yapmazlar.!
Burada bana hakaret edenlere hiç kızmıyorum, aksine sadece okuyorum, ve 2 yıl içinde Master yapacağım Hayat Okulu için Doktora tezimi hazırlıyorum. ve hatta şimdi vereceğim bu link'in sonundaki tarihi görürler. ama bir çoğu o kadar şartlandırmışlar ki kendilerini, burnunun ucunu göremiyorlar.! :S
Biz Erkeklerin Sünnet Edilmesi (sakatlanması) Saçmalığı Hakkında ne Düşünüyorsunuz?