Güncellemeler
+1 yıl
Çok iftiracilar sapik sapik mesajlar yolluyorlar inanılmaz iftira atıyorlar kızlara erkeklerin yanında durmak bile istemiyorum o kadar iğrençler sapik hepsi iftira atıyorlar
xxxxxxsevilay sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sadece erkekler değil hepimiz boğazımıza kadar kirliyiz maalesef.
Bütün dünyadaki erkeklerin Allah bin belasını versin namussuz şerefsizler sen namuslu ol veya olma sana namussuz diye iftira yapıştırıyor ifşa yapıyor resimlerini alıyor baskalariyla başka erkeklerle yazisiyor bu kız bacım diyor kendini ispatla ispatlayabilirsen neyseki erkeklerin iğrenç iftiralarına hiçbir kadın inanmaz erkekler kadar iğrenç varlıkları hiçbir kadın sevmez
Erkek olarak doğmuşlar ama adam değiller inan ne kadınlar gördüm bunlardan daha erkek
MasalliaPolatova senin tamam o biz gayet temiziz herkes senin gibi şey yolunda degil
Aynen öyle helal olsun erkeklerin neyini koruyosun sen senin cinsine en büyük hakareti erkekler yapıyor nasıl kadınsın sen masalli bu devirde bir erkekle sevgili olunmaz güvenilmez aşık olunmaz evlenilmez çocuk yapılmaz sonunda çocuklu dul biri olursun kimse de yüzüne bakmaz erkekler sapik sapik akılları yatak kadınlar cinsellik yasayacaksa zaten zevk alacaksa erkeğe ihtiyacı yok takma penis al sok kendine kendini sik büyük zevk alırsın cinsellik için erkeklere bakıyorsunuz da cinsellik yaşamak için erkeğe ihtiyacı yok dünyadaki hiçbir kadının onun dışında erkeklerin hiçbir anlamı yok hepsi iğrenç kavgacı kadın düşmanı pislikler
Arkadaşlar hakaretlerinizi aynen iade ediyorum ikinize de. Emin olun erkeklerden benim kadar nefret etmiyorsunuz ikiniz de. Ben erkekleri savunmuyorum. Sadece erkekler kadar kadınlar da masum değil. Hiçbirimiz masum değiliz hepimiz rezil bir haldeyiz ve cezamızı çekeceğimiz günü bekliyoruz.
Sen pisliksin biz değiliz sürekli çoğul konuşup durma Allah bilir neler yaptın
Aynen kanka sen Meryem anasın aynen. Ne saçma sapan insanlarsınız yahu hadi erkekler namussuz sapık. E aha siz de bana iftira ediyosunuz nolcak şimdi jdmdmjxmdmxmdmd
Doğuştan kız doğan herkes erkeklere ilgi duymaz bunu öğren önce dünyada milyar tane kadın nüfusu var dünyadaki bütün kadınların tericihinin erkek olması imkansız bir durum kadın kadına aşk yaşayan erkeklerden ölesiye nefret eden kızlar çok fazla bu zamanında erkeklerin onlara kötülük yapmasıyla alakalı değil kadın kadını tercih ediyor erkek istemiyor anladinmi erkekler bunu kabul etmek istemiyor ben doğuştan kadın doğdum başka bir kadına duygusal aşk hissediyorum bir kadın bir kadına aşkından dolayı ağlıyor kadınlar erkekler kadar cinsel düşünmez kalp diye bir şey var 2 dakikalık zevk lan ne işe yarar onu bir kadında yaşayabilir bana takma kardeşim taksın kadinda erkek olur onenlli olan aşk cinsiyetsizdir bunu anlayın toplum olarak
Ben sana iftira atmadım ben sana kadınların tercihlerine saygı duy herkes senin erkeklerine ilgi duymuyor kızları tanımadan kız doğdu diye erkeklere ilgi duyuyor sanma
Hiç kimse sana hiç bir kadın sana kötü davranmaz zaten senin hayatın banane eninde sonunda seni kendi cinsin koruyacak ataerkil zekalı seni
Bu kadar beyinsiz olacabilecegi düşünemik pardon sen kendi ağzınla itiraf ediyorsun yaptığını biz ki söylüyoruz
Helal olsun biz bişey demedik kendin koruyosun erkekleri demekki sana iftira atsalarda umrunda değil rahat bir kizsin
Bir kadın bir kadindan hoşlanıyor diyelimki erkek istediği kadar iftira atsın o kadın yine kendi cinsiyetine karşı duygu hissedecek yine kadın kadına öpüşecek sevişecek yine erkek cinsiyetini sevmeyecek erkeklerin kafa canım eline ne geçecek iftira attın diye sana mı gelecek kızlar herkes kimin hangi cinsiyete aşık olduğunu tipinden anlar erkeklerin iftirası falan boş işler kimse kanmiyor bu iftiralara
Sende bize laf söyleyeceğine erkekleri eleştir kendi cinsini eleştirme bir zahmet başına bir şey gelse kadınlar sana destek olacak terbiyesiz