Erkekler o kadar igrenclesmis ki iftira atıyorlar bize kadınlara namuslu kadınların bile adını çıkarıyorlar ne düşünüyorsunuz?

Bu erkekler kadar şerefsiz iki yüzlü namussuz varlıklar yok kadınlar bunların yüzüne bile bakmaz bu kız bana baktı bu kız bana aşık bu kız bana veriyor bu kız bacım bu kız yollu iftiracı reziller erkek olabilir cinsiyetleri ama adam değiller kadınlar olarak bize iftira atsalarda erkekler biz kendi yolumuza gidecez erkeklerle konuşmadığımi yedi cümle alem biliyor hiçbirini sevmiyorum kızlar yüz vermeyince iftira atıyor kadın kadına inanır erkeklerin ne mal olduğunu yalancı olduğunu herkes bilir kimse inanmaz kadınların namusu sizemi düştü pis reziller erkeklere hiç bir kadın yüz vermeyince boşta kalıyorlar benim bir amcam var akşama kadar Instagram'da kız resimleri gösterip bu kız bana aşık bana evlenme teklifi etti ulan bir kadın bunları yaparmi yalancı kadınlar erkekleri napsin yalancı reziller güzelim kadınlara iftira atıyorlar sonrada kadınlar erkek düşmanı oluyor sapıklar hepsi sapik cinsi sapıklar
Güncellemeler
+1 yıl
Çok iftiracilar sapik sapik mesajlar yolluyorlar inanılmaz iftira atıyorlar kızlara erkeklerin yanında durmak bile istemiyorum o kadar iğrençler sapik hepsi iftira atıyorlar
Erkekler o kadar igrenclesmis ki iftira atıyorlar bize kadınlara namuslu kadınların bile adını çıkarıyorlar ne düşünüyorsunuz?