Uykuluya daha iyi dalmam için tavsiye edermişsiniz …
Ben çok düşünüyorum hep beynim konuşuyor baya stress deyim bu aralar uyumu peoblemi çekiyorum … beynim konuşuyor yok ya uyuyamasan yok böyle korkuyorum artık kendimden …
Ben çok düşünüyorum hep beynim konuşuyor baya stress deyim bu aralar uyumu peoblemi çekiyorum … beynim konuşuyor yok ya uyuyamasan yok böyle korkuyorum artık kendimden …
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence bitki çayları dene
Kafa düşünceli olduğu zaman uyusam bile uyanıyorsun. İlk önce kafandaki sorunları çözmen lazım
Çözülmesi imkansız …. Kendimi birseye hazırlamam lazım ben onu düşünüyorum + isimi kaybetim sonra is bulamıyorum
Bazen sıfırdan başlamak zor gibi gözükse de imkansız değil. İllaki bir kapi bulursun çıkışa giden. Mesleğin ne. İşini kaybetmeni kafana taktığına göre tek yaşıyorsun. Veya bakmakla yükümlü olduğu insanlar var.
Kafadakilere atmadan ne kadar fayda olur bilmiyorum ama bitki çayları hafif dinlendirici müzikler. İş görebilir
Hayır çok şükür ailemde kalıyorum ama 1 yıldır bulamıyorum … Buda beni çok üzüyor bir yer buldum atildim… oda beni baya yıktı şimdi iş görüşmelerim var … ve onu düşünüyorum hep gözerlimk Kapatiyorum uyunjya dalamıyorum çok kötü ….
Sagol çok Tesekkür ederim… ama bana birsey yaranıyor psikolojim bozuk panik atak yaşıyorum artik … iyice bozuldum … diş tekniserim ama iş yok bizde Bursda heryere yazdım almıyorlar kimse aranıyor
İşten atılman sende travmalar bırakmış belli.. İnşallah diğer görüşmelerin olumlu geçer, ♥️
Insallah 🥰 artik bankalara felan yazdım
Çünkü diş saglik bölümü aranıyor
Daha profesyonel yardım alabilirsin bence bir psikologtan. Zamanla sen bu korkuları travmaları daha büyütecekmişsin gibi geliyor.
Aslında mesleğin de çok güzel. Geleceği parlak ve bitmeyecek meslek. İllaki bir yer olur
Ya bundan iki sene önce böyle yaşadım …. Prozac verdi iyi oldum ama … çok kilo aldim
Gerckten benim
Bunu kendim düzenlemem lazim
Ben de bir ara böyle kafam çok dalgındı online oyunlara sardım. Epey unutturdu ama bu sefer de oyunlar yüzünden uyumadım 😄
Abi çok az veriyorlar buarada Almanya’da yaşıyorum
Ondan bukadar bulamiyorum
Kendi yakinimdan bulamıyorum uzaksa baktim ama yok ailende uzağa çok karsi
Ben nasıl iyileşirim? Desyrel diye bir hap aldim dedemden oda çok iyi geldi ama acayip kilo aldiriyormus oooo bende fark ettim ama bilmiyorum
Yaaa
Şimdi oradaki iş ortamını bilmiyorum üst perdeden bilmeden konuşamam da. İllaki diş işi olacak diye bir şey yok başka işe de gir o arada kendi mesleğin gelir o işe geçersin
Şu an kaç kilosun
Hava soguk degilse pencereyi ac, kus seslerine odaklanip uykuya dalmayi dene
Passiflora öneririm başka ilaç kullanmiyorsan. Veya Melisa, kediotu takviyeleri var. Melatonin de olur. Bitkisel şeylerden verim alamazsın da doktora gitmeni öneririm
Maddi sıkıntılar var sanırım
Evet … is para hayatım
Nasıl uyukumu düzeltebilirim?
Borçların ne kadar
Sakinleştirici çay uyku meditasyonu ve yorulmak
Neyi takıyorsun tam olarak kafana
Sürekli siyahı düşün
Spor yap yorul
tamam öyle yapicam ama bugün de çok yürüdüm Olmiyor :(
Konuşalım mı
Olur
Tamam nerdesin