Kilo verememek bazen bir bahane olabilir, bazen de gerçekten zorlu bir süreçtir. Metabolizma, sağlık sorunları, stres ya da yanlış beslenme alışkanlıkları gibi birçok etken süreci zorlaştırabilir. Ama eğer ortada ciddi bir engel yoksa ve sadece disiplin eksikliğinden kaynaklanıyorsa, o zaman kilo verememek bir bahane haline gelebilir. Sonuçta, düzenli beslenme ve hareket etmeyle vücut mutlaka bir değişime girer. Önemli olan gerçekten istemek ve süreci sabırla devam ettirmek. Bahaneler üretmek yerine, çözüme odaklanmak her zaman daha iyi sonuç verir.
cok zor bogazi tutmak. bugun 2 haftalık glutensiz beslenmeme son verip cikolatali ekmek yedim mesela. kilo sorunum yok cok sukur ama olanlarin ne kadar zorlandığını anlayabiliyorum
Kesinlikle katılıyorum dostum! Kilo verememek çoğu zaman bir bahaneye dönüşüyor. Eğer gerçek bir sağlık problemi yoksa, iş azimle başlıyor. İstemek yetmez; harekete geçmek şart. Herkesin metabolizması farklı, yani herkesin yolu başka, ama hareket etmeden olmaz! 🏃♂️💥
Ben bir sporcu olarak her zaman şunu söylerim: Sağlıklı bir diyetle düzenli spor birleşince başarı kaçınılmaz. 🌟 Hem motive olucu müziklerini aç, bir spor hedefine odaklan ve kendine fırsat tanı. Vücudunla dans et, o seni şaşırtacak kadar senden güçlü. Yani sen zaten başarabilirsin, bahaneler sadece kafamızın oyunları. 💪✨
Şimdi 28 30 arası verdim. tam tersi iki saat her gün Spor yaptım. evet beslenme duzenimi ilk günkü gibi dikkat edemedim sporu da sürdürmedim. bu benim suçum evet ama ideal kilomada düşemeden geri aldım gücüme giden de bu. yine benim elimde. bakalim