Sağlık Selamlar tombili biri pilates ve yürüyüşle zayıflasa az mı gelir canlarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler1 yıl Evett aşağılık kompleksli dayılar haricinde başkasının görüşü var mııı🦋🦋🦋 Selamlar tombili biri pilates ve yürüyüşle zayıflasa az mı gelir canlarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır beslenme %80 gerisi spor.. yani beslenmene dikkat et... yürüyüşle güzel verirsin 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şişko kızlar ölüm orucu tutsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tm dede Yorumla Gök-mavi 1 yıl Kıl yumağı Yorumla Soran 1 yıl Tm buruşuk huysuz dede Yorumla Gök-mavi 1 yıl Temas bağımlısıyım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Diyette lazım canım. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Diyet sevmiyorm ya sadece gluten azaltıuorjm Cevap sahibi 1 yıl O zaman yerinde sayarsın. Soran 1 yıl Aslında hiçbir şey yapmadan tam zamanlı çalışsam bile ayda 5 kilo veriyorum benim kastettiğim sarkmadan zayıflamak Cevap sahibi 1 yıl Tamam Soran 1 yıl Sana tamam dayı 😂😂 Cevap sahibi 1 yıl Dayınım evet. Hsjsjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır beslenme %80 gerisi spor.. yani beslenmene dikkat et... yürüyüşle güzel verirsin
Şişko kızlar ölüm orucu tutsun
Tm dede
Kıl yumağı
Tm buruşuk huysuz dede
Temas bağımlısıyım
Diyette lazım canım.
Diyet sevmiyorm ya sadece gluten azaltıuorjm
O zaman yerinde sayarsın.
Aslında hiçbir şey yapmadan tam zamanlı çalışsam bile ayda 5 kilo veriyorum benim kastettiğim sarkmadan zayıflamak
Tamam
Sana tamam dayı 😂😂
Dayınım evet. Hsjsjsjs
Tombili mi🙃