İki çocuğumla ortada per perişan oldum hastalandık bize bakacak kimse çıkmadı minnet etmekte zor ne yapmalıyım?

Eşim çalışıyor hep izin aldı mecbur çalışıyor bize para getirip karnımızı doyurması lazım ben iki yavrumla per perişan oldum influenza mi ne zıkkımsa geçmek bilmiyor biri bebek 9 aylık diğeri 5 yaşında çocuk 39 kiloya düşmüşüm açlıktan besinsizlikten kendime bakamadım kaynanaya geldik onda rahat edemedim anne şunu yap bunu yap diyemedim istediğim gibi yatamadım oda sürekli çocuklar hakkında bu nasıl yapılıyor şu nasıl yapılıyor diye sordu istediğim gibi yatamadım öz annem desen evine gelip Nasıl rahat edecem diyor herkes kendini düşünüyor yoruldum artık doktor bu kiloyla ölürsün yaşayamazsın diyor biri yardıma gelsin diyor herkes var ama kimse yok anlatamıyorum ki birine minnet etmek o kadar zor ki kanserden şüpheleniyorlar bağırsaklarım biraz sıkıntı da kan geliyor bazen ve kendime baktiracak zaman bulamıyorum çocuklardan ortada kalmış Bir çareyim kimsesizlik çok zor daha doğrusu ilgisizlik çok zor

İki çocuğumla ortada per perişan oldum hastalandık bize bakacak kimse çıkmadı minnet etmekte zor ne yapmalıyım?