Genç yaşta büyük bir aşkla bağlandığım 14 aylık eşimi lösemiden kaybettim. 1 bebeğimiz var bunalımdayım yardım edin?

14 aylık evli olduğum eşimi 25 gün önce 2 ay tedavi gördüğü hastanede lösemiden kaybettim. Tedaviden 3 gün önce bir oğlumuz oldu. Lösemi olduğunu doğumdan 3 gün önce öğrenmiştik. Birbirimizi çok seviyorduk ve inanılmaz derecede bağlıydık. Çok güleryüzlü kimseyle küsmeyen tertemiz kalpli çok iyi çok duygusal bir eşti. Özellikle hamileliği esnasında bebeğine bişey olacak diye çok şeyden taviz verdi. Doğumdan sonra bebeğine kavuşmak için direndi hastalıkla mücadele etti. En ağır kemoterapiyi aldı onda bile oğluna kavuşmaya çok uğraştı. Yaşadıklarımız bir film senaryosu gibi gelebilir sizlere ama hastanede tedavi boyunca çok kötü günlerimiz oldu. Ve kaybettik. Gittiğim her yerde evimin her köşesinde onun izleri var. Artık onun kaybına dayanamıyorum. Kendimi iyice kapattım. Psikolog desteği aldım ama bir faydası olmadı açıkcası bebeğim olması yaşamak için bir nedenim kalmayacaktı. Bana yardım edin be yapabilirim
Genç yaşta büyük bir aşkla bağlandığım 14 aylık eşimi lösemiden kaybettim. 1 bebeğimiz var bunalımdayım yardım edin?