1 yıldır bende bu hastalıklar var dizlerimdeki sıvı %50 kalmıştı en son dizlerim belli bi saat sonra öyle ağrıyor ki kemiklerimin içi acıyor dizlik giyiyorum yürüyebilmek için 🥺
Güncellemeler
1 yıl
Bunun bi çözümü yok mu
Dizlerinde sıvı kaybı ve menisküs aşınması olan var mı?
menisküs yırtılması çıktı doktorun tek yaptıgı agrı kesici iğneler kas gevşeticiler. maalesef artık bazı hareketleri yapmaktan kacınıyorum. dizimi kırarak agırlık vererek çömmekten kaçıyorum. kitlenme vs olursa ameliyat dedi
Doktordan istedim bana dedi ki sen şu an gençsin onlardan yaptırma beslenmeni değiştir et ye bol bol et suyu iç dedi ama artık dayanamıyorum bazen çok acıyor kemiklerim topallaya topallaya yürüyorum dizlerim ağrırken
Hergun düzenli işe yarayacaktır ama dizideki kayıplar eninde sonunda ilerliyor ama yap bunu az az da olsa ye kelle paçayı tavsiye ediyorlar bide o bölgede kaslarını huclendirmen lazım dizlik pek kullanmamaya çalış bagimlilik yapar bu arada kaç yasindasin
Ben köfteci yusufta çalışıyorum geçen sene meraktan salonda komilik yaptım orada koşarak çalışıcam diye hep hareket halindeydim ne olduysa bunu yapınca oldu o gün bugündür dizlerim ağrıyor böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
menisküs yırtılması çıktı doktorun tek yaptıgı agrı kesici iğneler kas gevşeticiler. maalesef artık bazı hareketleri yapmaktan kacınıyorum. dizimi kırarak agırlık vererek çömmekten kaçıyorum. kitlenme vs olursa ameliyat dedi
Sıvı kaybı var mı peki
onunla ilgili bir şey demedi
Acaba bende de yırtık var da doktor benden mi sakladı
niye saklasın?
Hiçbir şeye çare bulmuyor çünkü doktor ve kemiklerim de iyileşmiyor hiç
iş yeri doktoruna sordum oda zorlayıcı hareket yapma dedi
Ben köfteci yusufta çalışıyorum 10 saat ayaktayım mutfakta çalışıyorum
netten bakınca yürüyüş yapmak iyi demiş
Menisküs için mi
evet
Sıvı kaybı var mı sende peki
bilmiyorum doktor bir şey demedi
Annemde var. Yaşlı hastalığı değil mi bu ya
Eveet yaşlılarda olur normalde ama bende de başladı
Nasıl geçer bu sıvı kaybı
Bilmem ki iğneyle sıvı falan veriyorlar
YouTube da yapılışına baktım çok korkunç
Yapacak bir şey yok
Senin annen nasıl dayanıyor buna
Bilmiyorum valla sızlanıyor o da
Sıvı takviyesi yapamiyorlarmi
Doktordan istedim bana dedi ki sen şu an gençsin onlardan yaptırma beslenmeni değiştir et ye bol bol et suyu iç dedi ama artık dayanamıyorum bazen çok acıyor kemiklerim topallaya topallaya yürüyorum dizlerim ağrırken
Peki doktorun söylediklerini yaptinmi belki işe yarar
Biraz yapıyorum et suyu çorbası var iş yerinde bazen ondan içiyorum ama işe yaramıyor sanki
Hergun düzenli işe yarayacaktır ama dizideki kayıplar eninde sonunda ilerliyor ama yap bunu az az da olsa ye kelle paçayı tavsiye ediyorlar bide o bölgede kaslarını huclendirmen lazım dizlik pek kullanmamaya çalış bagimlilik yapar bu arada kaç yasindasin
Ben daha 25 yaşındayım🥺 bu genç yaşımda bunu çekiyorum kemiklerim şu an öyle ağrıyor ki kıvranıyorum acıdan
O yaşta nasil mümkün olur bir kaç doktora daha git belki başka bir yolu vardir
Ben köfteci yusufta çalışıyorum geçen sene meraktan salonda komilik yaptım orada koşarak çalışıcam diye hep hareket halindeydim ne olduysa bunu yapınca oldu o gün bugündür dizlerim ağrıyor böyle
Sen biraz bunun peşine duş pek normal değil bu
Dizlik kullanmak pek iyi değilmiş kasları zayıflatıyormuş ama o olmadan da adım atamıyorum bazen
Sen nazara falanmi geldin bu yaşta pek raslanmaz benim yaşlarımda ilk belirtilerini vermeye başlar bu rahatsızlıklar
Yok ya ne nazarı
Küçükseme o işi neler gördüm ben
Ama sen bı kaç doktor daha gezmeye bak bu yaşta hoc normal değil bu
Çevremde kireçli olan var. Ağrı çekiyor onlarda
Ben de var
Nasıl yaşıyorsun
Zor kas gevşetici içerek gece uyanıyorum ağrısından
Gecmis olsun