Ben menisküs var çok ayakta durma, çömelme yırtık olan ayagının üzerine oturma, bağdaş kurma ayağının altına bir yastik gibi bir sey koy otur diniyor agrisi bunlari doktir soyledi ama hemen ne kaldı diye sorma😀çok ayakta kaldığım zaman yukarıda saydıkları çok yapınca ağrım oluyor ayağımın altına yastık koyunca acayip rahatlıyorum
Benim menüsküs en son aşınmıştı şuanki durumu ne bilmiyorum bence yırtılmıştır sıvı da yok çok az kaldı kemiklerim öyle ağrıyor ki sanki canım bedenimden çıkıyor kemiklerimi oyuyorlar sanki
doğal kolajen etkisi yapan ilik veya paça çorbası iyi gelir. ayrıca bu konuda bamya ile ilgili bir araştırma yaparsanız bilgilere ulaşabilirsiniz. geçmiş olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
2 gü
ameliyat. ama en son seçenek. iğne vs var ama geçici rahatlama sağlar.1 iğne 8 bin, sgk karşılamaz.. artık dayanılmaz hal alınca ameliyat.
Dizlerim öyle çok ağrıyor ki dizimdeki sıvı en son %50 kalmıştı 1 sene sonra ilk defa mr a giricem yine 4 gün sonra, uzun süre ayakta kalamıyorum çalışamıyorum koşamıyorum çok yoruldum ağrı çekmekten artık. şu an bile dizime buz tutuyorum
çabalamakmı🤷♂️ln sıvı yok, kemik kemiği aşındırıyor. acı verende o. iğne hiç olmazsa acını alırdı. operastonla o araya jel gibi bişi ya da durumuna göre mafsal proteZ koyuyolar.
Evet hergün acı çekiyorum dizimi bükerken canım çıkıyor sanki merdiven çıkarken bile ağlayasım geliyor acıdan hiçbir türlü iyileşemiyorum 1 yıldır bu haldeyim. İnsanın koltukta otururken bile dizleri ağrır mı yahu
maalesef. sıvı kemikleri deforme wditoe. zaten hiç tedavi olmazsan kiraçlenme vs. sakat kalırsın iyice. anlayacağın sonu ameliyat. farketmeden zamanında dizini bir yere vurmuş olman, ya da düşmüş olman bile ileride bu sonucu doğırur. ama olayı hatırlamazsın bile
Bu dizlerde ağrı niye dönüşümlü oluyor. Önce mesela sol dizim ağrıyor uzanınca geçiyor aradan zaman geçiyor oturduğum yerden sağ dizim ağrımaya başlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben menisküs var çok ayakta durma, çömelme yırtık olan ayagının üzerine oturma, bağdaş kurma ayağının altına bir yastik gibi bir sey koy otur diniyor agrisi bunlari doktir soyledi ama hemen ne kaldı diye sorma😀çok ayakta kaldığım zaman yukarıda saydıkları çok yapınca ağrım oluyor ayağımın altına yastık koyunca acayip rahatlıyorum
Ha bide yere oturma demisti ama kolajen önermisti bense hap icmektense kemik suyu icerim demistim yemeklere kemik suyu atıyorum ev yapımı iyi geliyir
Benim menüsküs en son aşınmıştı şuanki durumu ne bilmiyorum bence yırtılmıştır sıvı da yok çok az kaldı kemiklerim öyle ağrıyor ki sanki canım bedenimden çıkıyor kemiklerimi oyuyorlar sanki
Doktora git diyecegim de ilac yazmiyorlar galiba menisküse 3 doktora gittim üçüde ilac yazmadı biraz dikkat etmelisin illet bir ağrıdır bilirim
4 gün sonra mr a giricem dizlerimin şuanki durumunu öğrenmek için
Cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsin allah yardımcin olsun
doğal kolajen etkisi yapan ilik veya paça çorbası iyi gelir. ayrıca bu konuda bamya ile ilgili bir araştırma yaparsanız bilgilere ulaşabilirsiniz. geçmiş olsun.
ameliyat. ama en son seçenek. iğne vs var ama geçici rahatlama sağlar.1 iğne 8 bin, sgk karşılamaz.. artık dayanılmaz hal alınca ameliyat.
Ameliyatla sıvı kaybı nasıl geçecek
oraya protez yeteleştiriyolar. mesele sıvı kaybından oluşan deformasyon zaten
Dizlerim öyle çok ağrıyor ki dizimdeki sıvı en son %50 kalmıştı 1 sene sonra ilk defa mr a giricem yine 4 gün sonra, uzun süre ayakta kalamıyorum çalışamıyorum koşamıyorum çok yoruldum ağrı çekmekten artık. şu an bile dizime buz tutuyorum
ağrı dayanılmaz olur. fizik tesavi vb işe yaramaz. dediğim gibi iğne geçici (belki 1 yıl) için çözüm olur. ama sonu ameliyat.
Ameliyat kesin çözüm mü peki
evet. ama sağlıklı günlerindeki gibi bekleme. bu tür ameliyatlar cddi ameliyatlardır.
Ben geçen sene doktordan diz iğnesi istedim doktor bana yazmadı sen gençsin kendin çabalayarak iyileşmeye çalış dedi
çabalamakmı🤷♂️ln sıvı yok, kemik kemiği aşındırıyor. acı verende o. iğne hiç olmazsa acını alırdı. operastonla o araya jel gibi bişi ya da durumuna göre mafsal proteZ koyuyolar.
ama iğne versede paratla alıcn.. sen başka bi doktora git, önceki mr , tahlil ne varsa götür
Evet hergün acı çekiyorum dizimi bükerken canım çıkıyor sanki merdiven çıkarken bile ağlayasım geliyor acıdan hiçbir türlü iyileşemiyorum 1 yıldır bu haldeyim. İnsanın koltukta otururken bile dizleri ağrır mı yahu
ağrır. tavsiyem baston kıllan. ağırlığın yüzde 60 ını alır, yaşlımıyımda kullanıcam deme.
Kemiği iyileştirmek lazım ama önce bu kemiklerim hiçbir zaman iyileşmicek dimi artık böyle kalıcam hep
maalesef. sıvı kemikleri deforme wditoe. zaten hiç tedavi olmazsan kiraçlenme vs. sakat kalırsın iyice. anlayacağın sonu ameliyat. farketmeden zamanında dizini bir yere vurmuş olman, ya da düşmüş olman bile ileride bu sonucu doğırur. ama olayı hatırlamazsın bile
Ben geçen sene işteyken düşmüştüm dizlerime market kasaları düşmüştü 1 düzine onun etkisi var mıdır sence
vardır. o ve benzeri travma buna sebep olur işte
Kemik suyu çorbası işe yarar mı peki
kırıklarda falan işe yaradığı rivayet edilir. ama bu başka bişii yaw🤷♂️
Babamda da var sıvı kaybı o hep kemik çorbası içiyor
kemik ve ilik olucak çorbanın içinde iyice saatlerce kaynatıcan
Ben hiç et sevmiyorum 😕😕
o et satılmaz. jel gibi. mecbursan yicen🤷♂️
sayılmaz*
Bu kolojen ve asit hapları var ondan var evde ondan içsem peki
en büyük kolajen kemik+ilik suyu. hapı , tozu bilmem
Bu dizlerde ağrı niye dönüşümlü oluyor. Önce mesela sol dizim ağrıyor uzanınca geçiyor aradan zaman geçiyor oturduğum yerden sağ dizim ağrımaya başlıyor
😃 bilmem🤷♂️sana çok geçmiş olsun
Doktordan bu sefer iğne istesem mi
Annemde bu durumda çok ağrı çekiyor doktorlar spor yapmalısın ama eğer işe yaramazsa tek çare ameliyat diyorlar bakalım artık
Sporla sıvı nasıl oluşacak ki
Onu bilemem en iyisi bir doktora görün derim canım
Bende de var sanırım ama. hangisi olduğunu bilmiyorum...
Bu yaşta sende mi var bu rahatsızlık
Evet yaşım 25 doktor bile şaşırdı bu genç yaşta nasıl bu hale geldin dedi ama aynı hastalık babamda var işte
Sıvı enjekte ediyiar ama çözüm değil. Kolajen al
Sıvı neden çözüm değil herkes çok rahatladığını söylüyor hareket etmeyi koşmayı bile özledim koşamıyorum artık
Bir süre sonra tekrar oluyor
Ama en azından geçici de olsa biraz hareket edebiliyorsun dışarda kitlenip yolda kalmıyorsun misal ben habire duruyorum yolda kemiklerim ağrıdığı için
Bilemedim inan. Ama geçmiş olsun
bende yok geçmiş olsun
Doktora git belli enjeksiyon olur
Yemicektin o tatlıları işte
babamda var
Var maalesef
Yok çok şükür, diz hâlâ secdeye geliyor.
Doktor ne diyo