Kilo verme olayı işte, annem kendini fazla kilolu görürde gel bir kısmını sana veriyim der yıllardır ne tüp fayda etti ona ne de diyet 😂 bu arada kilosu ortalama 65
Atma abla -8 kiloyu 1 ay dolmadan vermen için çok kilolu olman lazım düşük kilolar o kadar hızlı farketmez benim hedefim -10 kilo 3 haftada 1.3 kilo vermişim
Öneri olarak su tüketimine dikkat et karanlık bir odada en az 6 saat düzenli uyu , vücudunu en iyi kendin tanırsın proteini artırabilirsin kendine göre beslenme uygula 10/20 dk da olsa düzenli spor yap ve mutlaka haftada bir veya iki spor dinlenme günün olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu aralar biraz kilo aldım. Koşmam gerek. Onun dışında spor yapma alışkanlığım devam ediyor.
Hadi bakalım verince yorumu güncelle
Peki :)
Biraz daha iyileşip verdiğim 4 kiloyu almak istiyorum
Yaparsın🫶🏻
Seri kilo verip kas çalışma 3 senedir kilo kaybı yarım senedir kas çalışma natürel devam
Kilo almam lazım. En az 80 civarı olmam lazım, fazla kilosu olan arkadaşlardan birazcık kilo alma şansımız yok mu
Yorumumu okudun döflf
Belki ama annem hep söylerdi senden önce bildiğim konular dndkdn
Anlamadım
Kilo verme olayı işte, annem kendini fazla kilolu görürde gel bir kısmını sana veriyim der yıllardır ne tüp fayda etti ona ne de diyet 😂 bu arada kilosu ortalama 65
65 kiloya tüp takmazlar ki
Balon pardon
Uykum var mantıklı düşünemiyorum ndkdnd
Atma abla -8 kiloyu 1 ay dolmadan vermen için çok kilolu olman lazım düşük kilolar o kadar hızlı farketmez benim hedefim -10 kilo 3 haftada 1.3 kilo vermişim
Herkes senin boy kilonda değil ayrıca benim spor geçmişimde var ve kas oranım fazla senle ben bir değilim
Kaç kilosun
Ben pilates öğretmeniyim bu arada jdkjdjxndm
Kilo nasıl alınıyor.. ben alamıyorum.. benim yediğimin yarısını bile yemeyen insanlar benden kilolu
Spor yapmıyorsundur abır cubur çöp gıdalarla besleniyorsundur sağlıklı olup kalori artımı ve sporla alamamanın imkanı yok
Abur cubur, fast food tarzı yiyecekleri hiç sevmem.. genelde hayvansal gıda tercih ediyorum.. spor yapmıyorum çünkü zaman yok
Evet 60 tan 56 kiloya düştüm. Hedefim 50
👏🏻
Tesekkür ederim. Kes karbonhidratı yap sporunu bitti gitti
Hayır karbonhidratı kafana göre kesmek iyi bir şey değil besin piramitine uygun beslenilmeli
Yok tamamen kesmedim ama büyük oranda yemiyorum. Mesela uzun zamandır 1-2 öğün yemeye çok alıştım. O öğünde yerim ne yiceksem.
Sağlıklı olan bu doğru yapıyorsun
Öyle bir hedefim yok çünkü ihdiyacım da yok
Benim de -15,20 vermem lazım nasıl olacak bilmiyorumm
60lardayım şu an kilo olarak 58e falan inmek istiyorum
2 kilo verilir ya
2 kilo değil ya 60larda derken 65 66 falan yani 😂 ama evet verilir
Valla birikmesindense ver kurtul ben stres dönemi biriktirdim şimdi biraz verdim devam ediyorum vermeye
Öyle hiç bir sorunumuz olmadi spor yaparsaniz sizinde olmaz
Hadi ya vay be biz düşünemedik
Siteye o kadar zaman harcamazsan düşünebilme kabiliyetin artacaktir diye tahmin ediyorum.
100 kiloyum 60 veya 70 olmak istiyorum ama bu boğazla zor🤣
İstersen olursun
Aynen
Evet 54 üm 50 olmak istiyorum
140 değilsen gayet iyi kilo gerçi yağlıysan vermek istemen normal kas ve yağ aynı görünmüyor
1 63 üm
Kilo hedefi koydum da yaklaşamadım
Evet, yarında spora baslıyacam hatta.
Kas kazanmak istiyorum kilo vermeme gerekmyok
Şuankı halımden 10 kılo daha zayıf olmak
Yıllardır sporla kilomu sabit tutuyorum zaten
Koymadım ama zayıflıyorum
Ho grilllllll💖🎀💪🏽
Kilo verip kas yapmak istiyorum gadası
Şöyle bir 15 kilo almak
Benimkileri al izin veriyorum
Olur aslında hiç fena olmaz ya
Spor yapma hedefim var
Kilomu koruyorum
Koydum evet.
85 kilo olsam geter
190 115kg
3-4 kilo vermek istemiyorum
İstediğim fizikteyim, Daha üstü mr olimpiya olur.
Koydum ama hep bi aksilik çıkıyor olmuyor
Ne yaptın sırrı ne
Spor ve yemek
Yemekte nasıl kilo verirsen -8 kg vermişsin
Spor alt yapım kas hafızam var ben askeri disiplinde spor geçmişi olan biriyim.
Öneri olarak su tüketimine dikkat et karanlık bir odada en az 6 saat düzenli uyu , vücudunu en iyi kendin tanırsın proteini artırabilirsin kendine göre beslenme uygula 10/20 dk da olsa düzenli spor yap ve mutlaka haftada bir veya iki spor dinlenme günün olsun
Teşekkür ederim