Sağlık Yeni yıl planlarınızda kilo vermek de var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Zam gelmeden 1 yıllık daha spor salonu üyeliğimi yeniledim :D sizin planlarınız var mı? Yeni yıl planlarınızda kilo vermek de var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. İdeal kilomdayım 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence kilom gayet ideal sadece fiziğimi düzene sokmak ya da daha fazla şekillendirmek için spora başlarım. 1 0 Yorumla
monican Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kütüphaneden dolayı spor salonuna gidemiyorum ama yazın ilk işim bu olacak. 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Mantıklı bir hareket olmuş 😅Kilo versem fena olmaz ama şu an değil 😅😂 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yeni yıl planlarım arasında "kilo verme" kelimesinin olmaması var 😂 1 0 Yorumla
Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kesinlikle var. Spor salonuna kaydolucam sen gibi Aralık bitmeden 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok daha fazla ayılaşmak istiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İdeal kilomdayım
Bence kilom gayet ideal sadece fiziğimi düzene sokmak ya da daha fazla şekillendirmek için spora başlarım.
Kütüphaneden dolayı spor salonuna gidemiyorum ama yazın ilk işim bu olacak.
Mantıklı bir hareket olmuş 😅
Kilo versem fena olmaz ama şu an değil 😅😂
Yeni yıl planlarım arasında "kilo verme" kelimesinin olmaması var 😂
Kesinlikle var. Spor salonuna kaydolucam sen gibi Aralık bitmeden
Hayır 48 kiloyum
Oldukça zayıfım daha fazla istemiyorum
Yok daha fazla ayılaşmak istiyorum
Yok almak olabilir. 😒
Kilo yok bende ki
Yook