170 boy 81 kiloyum. 10 ay önce doğum yaptım. Aslında 2 cocugum var ilk cocugumda dogum kilolarimi rahatlıkla verip eski kiloma geri dönmüştüm, ta ki 2. Çocuğumu doğurana kadar. 2. Cocugumda aldığım kiloları asla veremedim. Sezeryan olmuştum ikisinde de. Sezeryan göbeğim de çok büyük. Eski kıyafetlerime de asla giremiyorum. Pantolon giyemiyorum. Şok diyetleri bile düşündüm. Aynalara bakasım gelmiyor. Eşim baski yapmiyor ama zayiflamami da istemiyor değil. Cevrem bana cok kilo almissin falan diyor sinirlerim bozuluyor. Ben çok istiyorum eski kilomu ama evladımın sütü asla kesilmesin istiyorum o yüzden yiyorum aşırıya kaçmadan tabiki. Yani sorum özetle; emzirirken nasıl zayiflarim. Emzirirken sadece salata yesem akşamları, sabah yumurta peynir şekersiz çay. Bunlar yeterli olur mu? Sütüm azalır mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bebelerin peşinden koşmak zayıflatır seni gadası
Valla zayiflatmiyor kardes ya :d
Kız az koşuyorsun o zaman
Aslinda 2 si de cadi xd koşturtuyorlar beni ama boğazımı tutsam hersey kolay olacak aslında xd
Eee o zaman az yiyeceksin akşam bebeleri babasına bırakıp yürüyüş yapacaksın
Baba da yorgun oluyor ki xd
Sende herşeye bir şey buluyorsun o zaman kal böyle tombik tombik
Baba yorgun oluyor uyuyakalıyor genellikle xd
Yoksa tek başıma kulaklığı takıp yürüyüş yapmayalı epey zaman olmuştur ya xd bebekle gidebiliyorum. Eşim büyük olan çocuğuma bakıyor. Küçük olan hep benimle
Valla yürüyüş yapman gerekiyor bir şekilde
O zaman küçükle yürü boğazına da az dur de
Tamamdir öyle olur, küçük bana yapışık zaten onsuz gidemiyorum biryere :d
kalori düşürün
bak şimdi sana bazı şeyler soracağım
2. çocuk ne kadarlık? yaş kaç oldu ilk çocuk kaç yaşında?
bunlara göre bilimsel yol haritası çizelim
Ilk cocugum 3 yasinda ikincisi 10 aylik
emiyor mu seni ve sen kaç yaşındasın
özelden devam edebilirsin istersen
Evet emziriyirum. ondan dolayı tereddüt ettim. 31 yaşındayım ben
bak ilk doğumda 27 28din bu fark eder. ayrıca şu an mekan kısıtlama var. bütün diyet vs olayları emzirme dönemi bitince olmalı çünkü bebek etkilenir. bekle şimdi ben diyete de inanmam. doğru yaşam formu diye bir olay var çok bileşeni olan ama uygulaması zor olmayan. beslenmede işe diyetisyenler dahil herkes kalori tarafında ki bu yanlış taraf. gıda kimyası üretim teknolojisi bilmezsen kaloriye bakarsın.
Çok anlamadım ama ne yapmam gerek? Ya acelem de yok aslında da hani emzirme doneminde diyet olur mu diye danışmak istedim sizlere. Olmazsa biraz daha beklerim. Evladimdan önemli değil ya :)
bekle ya kendi duygularına iç dünyana yönel
kafana takılan her şeyi sor ama sen bireysel olarak yalnızsın
Yok yalnız değilim evlatlarım var onlarla oyun oynarken çocuk gibi oluyorum ama onlar uyurken aslında ne kadar büyüdüğümü goruyorum çocukluğunu özleyen bir anne diyebiliriz :)
o da değildi ama neyse yaşının getirdiği şeyler diyorum seks anlama seni döverim
Kendime yeni bir ben lazım gibi mi aajsjd
gibi bunu detaylı anlatmak lazım
Aslında zor değil. kilonda fazla değil. ilk aşamada vermen gereken 11 kg var. ayda 2 kg versen ki bu çok kolay 5 ay sonra 10 kilo olur. zamana yay.
Emzirirken sakıncası olur mu? Sütüm azalmasin istiyorum
hiç bir sorun olmaz. sen günlük yürüyüş yap. kan akışın olsun. yediklerine dikkat et. özellikle kalitesiz şeker tüketme. çocuğuna faydası bile olur.
Teşekkürler uygulayacağım.
stres yapma arada fire verebilirsin. bunu uzun bir süreç olarak düşün. zamana yay.
Tamamdır çok teşekkür ederim:) yaza kadar hedefim. O zamana vermiş olurum.
Hadi inşallah başarılar dilerim.
Emziriyorsan ona göre bir diyetisyenden diyet programı al. Kafana göre diyet yapma süt azalması olabiir
Ben de ondan korktum. Evet en iyisi diyetisyen. Peki devlet hastanesi yönlendirme yapar mi? Devlette var değil mi?
Devlette var evet diyetisyen.
Tamam teşekkürler, gideceğim
Çevrenin sana kilo aldın demeye haddi yok ki boyun uzun olduğu için aşırı kilolu değilsin sadece fazlan var
öncelikle burdaki zırtapozlardan herhangi bir fikir almıyoruz.
ikincil olarak bir diyetisyene gidiyoruz, o gerekli her şeyi yapacaktır.
birinci maddeyi asla unutmuyoruz.
Evet haklisiniz , diyetisyene gideceğim.
O boya göre aşırı kilolu değilsin aslında bol bol emzir takılma sağlıklı olduktan sonra
Saglikli seyler ye hamuisi tatlidan uzak dur zayiflarsin
Önemli olan tatlıdan uzak durabilmek :d ama yapacağım
Yapma yemezsin ben yapmiyorum mesela😂
Yok kız tatlıdan uzak durmayı başaracağım anlamında evet yapacağım diye telkinde bulundum ama basarabilirsem tabi xd
Boyuna gore normal kilon, bir de 2 cocukla cok yadirganmaz. Sadece gobek kisminda belki fazlan vardir onu da sporla azaltirsin
Teşekkürler, evet aslında simit bolgesi denilen yer sıkıntı. Sezeryandan dolayı sarkık göbeğim hoş durmuyor. Orası gitmez yazıyor internette ama gider değil mi,? Zaten dikiş izi hamilelikte oluşan çatlaklar var bir de sarkık olunca kötü gözüküyor maalesef :/
Yani o bolgenin gitmesi hemen olacak bir sey degil de, gider tabi. Pat diye spor yapip dnegeni de bozma yavas yavas dengeli sekilde sayiflarsin, fizigin iyidir boyun guzel cunku
Tamamdır uygulayacağım, teşekkürler
Rica ederim, yazabilirsin
Ay tam olarak beni anlattın
🫂 gel sarılalım kardeş
🤨doğum yaptığım kilodayım yavru bu kiloda karnımda 3 kg bebek iki kg eşyası vardı
Sezeryan mi oldun tatlım sen de?
Yok normal
Bence diyetisyen kontrolünde ver
Evet öyle yapayım ben
Daha sağlıklı olur
Tamamdır
Boyuna göre çok. Fazla değil
Ya aslında kilom çok göze batmıyor ama göbeğim sezeryadan olsa gerek çok fazla. Beni de rahatsız ediyor.
Göbek gider zamanla ve bu ölçülerde eski sevgilim vardı cidden böyle bir güzellik yok
Eşin ne diyor bu konuda
Guzel olanı da var kilonun yakıştığı kadınlar var valla ben bile hayran kalıyorum ama bana yakışmadı beee :d yüzüm tostoparlak şu an:d
Bence yakışıyodur sanada merak ettim şu an bende doğrusu
Ya eşim rahatsız değil ama kilo vermemi de istemiyor değil. Şu an emzirdigim için birsey demiyor ama hoşuna da gitmiyor. Özellikle cinsel hayatımızda etkiliyor biraz.
Biraz dm den konuşabilirmiyiz
Ya yüzümü begeniyor zaten yanaklim diye seviyor xd. ama gobek basen bunlar sıkıntı yaratmıyor değil.
Bunlar sıkıntı yaratacak şeyler değil ki t k ip et beni
güvensizlik oluyor mu
aşırılık warmı
merhaba
Abla biraz daha sabret hele
Benim adama diyin hele siz onu, zayiflarsan daha iyi olur diyor :d
O zaman çocuk istemesin. Herşeyin bi bedeli var. Bazen hak veriyorum siz kadınlara
Ağzına sağlık kardeş. Biz kolay süreçlerden gecmiyoruz hamilelik dogum lohusa emzirme hepsi ayrı zor şeyler.
Doğru söylüyosun hiç biri kolay değil bunların. Bu konuda kadınların yanındayım ben. Ama sen baya dertlisin
Teşekkür ederim, dert olmuyor ya ama eski kiloma dönmek, eski kıyafetlerime girmek istiyorum da
Çok bi fazlan yok zaten ama şimdi sana muhtaç birisi var öncelik onun bence. Kendin ondan sonra geliyosun. Bide öyle düşün abla
Konuşmak istersen de d m yazabilrsin
Kesinlikle , önceliğim evlatlarım her zaman. Benimki sadece fikir danışmak. Emzirme doneminde diyet olur mu diye ha olmazsa da dert değil acelesi yok önce evlatlarımın sağlık sıhhati.
Diyet olur olmaz değil.
Zaten çok fazlan yok gibi. Nerde yaşıyon bu arada
Aydin
İyi bakalım havası filan temiz bi yer güzel memleket. Takp atar mısın abla
Atarim
fazla aşırı değilki
Çevrem de sizin gibi dese keşke ahh
basenler ince olmamalı
we kupkuru da olunmaz
hem şu war giyimle
insan kendini çok dinç
gösterebilir..