Doğum kilolarım?

Merhaba ben 1 yıl önce doğum yaptım ilk bebeğim. Hafif bi kilom vardı hamilelikten önce ama hamileyken çok iştahım açıldı hep yedim nasılsa hamileyim diyip. Eşim hep uyardı dikkat et diye. Doğum yaptım lohusayken de çok kilo aldım eşim yine sürekli uyardı ama engel olamadım kendime hiç doğumu da bahane ettim hep emziriyorum dedim kendimi de kandırdım. 70 kilodan 123 kiloya çıktım şimdi zar zor 119 kiloya indim. Ama eşim hala sürekli laf sokuyor göbeğimle dalga geçiyor hamileyken bile göbeğin böyle büyük top gibi değildi dedi dün 4 kilo verdim dedim 1 buçuk hafta gibi bi sürede verdim hem de hiç ciddiye almadı. Artık herkesin yanında laf sokuyor kırıldığımı söylüyorum asla umursamıyor. Dün akşam oldu evde göbeğime laf etmeden önce arkadaşlarımıza iftara gitmiştik. orada yaptı iftar sonrası tatlı getirildi tam benim önüme koyulurken ona verme göbeğine baksana ordakilerle idare etsin evde yeterince yiyo zaten dedi masa buz kesti. İnsanlar doğum yaptığımı normal olduğunu söylediler. Sizde doğum yaptınız ama biriniz makul bi kiloda biriniz de doğum yapmamış gibisiniz dedi. Masan kalkamadım sadece surat astım ve o normal devam etti. Evde kavga ettik ve beni arkadaşlarımla kıyasladı hep. 2 haftadır gerçekten çok dikkat ediyorum ama iftarda çok yiyesim geliyor yine doymak bilmiyorum ama sahurda yemiyorum. Napıcam eşimi çok seviyorum ama aşağılanmak istemiyorum. Kilo vermek için çanalamaya başladım ciddi şekilde ama hiçbişry olmamış gibi davranamam. Sizce nasıl bi tutum sergilemeliyim?
Doğum kilolarım?