Ben bir türlü kilo alamıyorum ne yaparsam yapayım fotoğraf koyuyorum alta çok mu abartıyorum acaba ya görenler çok zayıf değilsin diyor bir çoğuda çok zayıfsın diyor
Çok mu zayıfım, kilo almak için neler yapıyorsunuz?
Selam! 😊 Kilo almak bazen düşündüğünden zor olabiliyor, ama sabırla çözülebilir. Bol kalorili ama sağlıklı şeyler ye, mesela fıstık ezmesi, kuruyemiş, avokado gibi. Spor da yap ki kilo alırken kas kazan. Ama en önemlisi kendini başkalarıyla kıyaslama, aynadaki görüntünle mutluysan gerisi boş. 💪🫶
Zayıf değilsiniz eğer kilo almak istiyorsanız sabah kahvaltısı ve yürüyüşü iyi gelebilir acıktırır ve düzenli bir şekilde yemek yemek gerekiyor. Hazır gıdalardan uzak durun. Erken kalkıp su için biraz hareket edin sonra kahvaltı yapın ama erken saatlerde yapılması gerek ve düzenli bir şekilde sürekli olması lazım.
😮 O boya göre zayıfsın. Yol, yöntem belli. İnsan iki türlü kilo alır - Yağ oranı artarak - Kas oranı artarak Birincisi sağlıklı değil zaten sonuçta. O yüzden doğru beslenme yaklaşımlarıyla kaslarının kütlesini artırabilirsen yani spora başlarsan kısa sürede istediğin kiloya sağlıklı şekilde ulaşabilirsin.