Arkadaşlar ben çok zayıf biriyim kilo almak için uğraşıyorum ama çok çabuk doyuyorum aslında doymuyorum daha bir şeyler yiyebilirim gibi ama karnıma şişiyor daha fazlasını almıyor sanki. Ve kol bileklerim çok ince baya bi ince kilo alırsam bileklerimde de faydasını görür müyüm sizce ? Gerçekten çok can sıkıcı bi durum bu arada 1.64 boyunda 40 kiloyum düşünün :( Ve kilo almam için ne tüketmeliyim sürekli
Cevabın nedir?
+1 yıl@dertlikıs k.b canım ama biraz yanlıs bilgi vermişsin çünkü insanlar için önemli olan kilo almak ya da zayıf olmak olabilir bu arkdasımız kilo almak istiyor ama sırf kilo almak için kilo almayın yani demek istedigimi anlicaksınız simdi abur cubur ye diyo arkadas hergün çikolata çikolata sürekli yedin peki bu sağlıklımı? sırf kilo almak için sağlık bozuyosunuz tecrübeniz yoksa söylemeyin insanlar kötü yola düşüyor ondan sonra yedin çikolatalrı bu sefer dişlerin çürüdü veya herhangi bisey oldu bir yeri düzeltim derken diyer tarafı sağıtmicaksın kardesim sağlık olmassa hiçbirsey olmaz bak ben sana kendi tecrübelerim doğrultusunda bikaç tavsiye vericem çünkü bende çok zayıftım ve bu förmüller sayesinde ideal kilomdayım her gören şaşırıyor abur cubur yemek yok öyle kilo almak için bol bol sebze ye sofrandan eksik etme öğünlerini bozma saati saatine ye sunu unutma sürekli yemek doymak anlamına gelmiyor önemli olan sağlıklı ve düzenli yemek öğünlerinde salata eksik etme eğer yemeklerini evde yiyemiyorsan kendine sandviç ekmeği al hergün için değişik şeyler koy streç bfilmle kapla yanına da bakkaldan bir meyvce suyu al öğle yemeğini böyle bitir akşam zateen klasik yemekler bol bol ekmek ye yerken acele etme ! sindire sindire ye çok önemli bir anda midene indirirsen doymassın yemeği ağzına atıp ekmneği peşine at gece yatmadan önce mutlaka bir süt iç ballı böyle sevmesen bile iç saba asla öğünü atlama en önemli öğün bir çay ya da meyve suyu haşlanmış yumurta ekmek 2 dilim peynir reçel vs. ye farklı farklı şeyler ya hergün yeme aynı şeyleri işte sürekli spor yap mideni açar acıkırsın acıkmıyosanda hemen yemegini ye bunu yaparken yemek saatlerini kaçırmadan yap işte böyle acele etme er geç alırsın yararını görürsün yanı bol bol su iç yemek den önce veya yemekle birlikte su içme mideni tıkar bişey yemek istemessin yemekten sonra ye her sebzeden ez da olsa ye vücudun her sebzeye ihtiyacı var unutma umarım kilo alırsın ve dikkate alırsın görüşmek üzere..
01 Yorumla- +1 yıl
Kötü hoca insanı imandan edermiş :) senin bahsettiğin vatandaş da sağlıktan edecek..
Kilo alınacaksa kas olarak alınmalı, kas da sporsuz ve proteinsiz alınmıo. Protein + spor = kas (ve tabiki yağsız kaslı dolgun vücut)
En İyi Cevaplar
valla benim cevremde cok vardı öyle hep gözlemlediğime göre yemeklerini hep kçük lokmalar ve çok çiğneyerek yiyorlar bu yüzdende cabuk sindiriyorlar sen bunun tersini yapmalısın büyük lokmalar ve az çiğneyip yutmak gibi mesela. salata sebze vs. yeme cok hareket erme sigara iciyorsan içme. ekmek cok tüketki kabız ol :) geceleri yemek ye miğden almasada zorla indir miğdene ve cok kola iç bence miğden genişledikce daha da cok acıkıcaksın. haşlanmış yumurta bol bol ye. haplarla falan şişmanlayamazsın kendin yapıcaksın. yağ bile içebilirsin zeytinyağ hiç bir zararı olmaz. abur cubur cips çikilota hepsini ye. ben mesela çikolta cok yediğimde hemen kilo alıyorum. bol bolll ye. . hamur işi cok ye pilav makarna. fazla su içme. yani zayıflamak için ne yapılıyorsa sen tam tersini yappp zayıflamamak için uğraş :) ciddiyim yap bunları kesin sonuççç :))) özellikle yediklerini çok çiğnemeden yut ki sindiremesin miğden cünkü zayıf olduğun icin muhtemelen metobolizman cok hızlı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet metobolizmm hızlıymış ve dediğin gibi küçük lokmalar ve çok çiğniyorm yoksa yutamıyorum ve çok yaavaş yiyorm yemeği
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık sağol :)
- +1 yıl
Çay şekeri, kola, hazır meyve suları, unlu tatlılar, kurabiyeler, hamur işleri gibi aşırı şekerli gıdalar içeren besinler ile salam, sosis, sucuk, patates kızartması, cips gibi kötü yağları içeren besinler ve tüm fast food yiyecekler kalorileri yüksek olmalarına rağmen kalitesiz besin yani sağlıksız yiyecek grupları içerisindedir ve kaliteli beslenme kurallarına aykırıdır. Bu kalitesiz ya da sağlıklı olmayan gıdalar kilo aldırabilirler. Bu noktada amacınız kilo almak mı yoksa sağlıklı kilo almak mı buna karar vermeniz gerekmektedir. Hiçbir diyetisyen hızlı kilo almanızı önermez. Nasıl kilo alırım sorusunu sormanız bu konuda zaten bilginizin olmadığını ve sağlığınızı tehlikeye atabileceğiniz anlamına gelir. @emeritus un paylaştığı linkteki önerilen yapmaya çalışman daha faydalı.. bir de önce ruhunu doyur:) onun zayıflamaması daha önemli
+1 yılHer insan çok yemek yiyerek kilo alamaz. Metobolizma ile ilgili bir durum. Biz boşuna mı doktor doktor dolaştık t3-t4 ümüze ,kan şekerimize baktırdık. :)
Sağlıklı kilo almanında,zayıflamında yolu spordan geçer. Diğer herşey işin teferruatı. Bir spor salonuna yazıl, hocanın tavsiyelerine uy.Gerisi gelir zaten. 2 aydır spor yapıyorum, gayet te iyi kilo almaya başladım.Hem gün içerisinde ki fazla enerjiyi de atıp rahatlıyorsun üzerinden.02 Yorumla
Soran+1 yılama ben daha öğrenciiyim spor salonuna yazılılacak kadr maddi durumm iyi değil. Okl şartları zorluyor zaten
- +1 yıl
sigara kullanıyormusun? ressam
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. ne idüğü belirsiz ilaçlar kullanayım deme... eczanede pharmaton isimli isviçre malı bir ilaç var... her yaştan herkes kullanabilir... çok harika bir multivitamin... ben 3 yıldır kullanıyorum gerçekten harika...54 kiloydum 58e çıktım zar zor :D gene de çıktım yani :D buna ek olarak harnup pekmezi, arı sütü-polen karışımları, mesir macunu gibi şeyler tüketebilirsin...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
26Cevap
+1 yılBen de senin durumundayım 1.62boy kilo 47.5 da önce 53 kiloydum uyku eksikliği zayıflatıyormuş ve de öğününü zamanında yemen gerek et ağırlıklı yemekler ye ara öğünlerin olmalı meyve olabilir tatlı olabilir bunlar ya da kuruyemiş cesidi sonra yatmadan önce süt iç ballı olmalı ama sabahları kahvaltını erken saatlerde et tamam mı inş alırsın kilo ben de almaya calısıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım canm ya sen yine iyisin 47 ben 40:(
yağlı yiyecekler yemelisin kızarmalar felan yatmadan önce yemek yemen kilo aldırabilir fakat mide rahatsızlıgın olabilir sen günde 1 tane garanti tavuk döner felan ye kaldıgınız şehirde varsa donas ye günde 1 tane kiloları gör :D 3 ayda 7 kilo aldırdı donas bana
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yağlı oluyo donas biliyorm var :D Ama her gün hergünde nasl yiyim donas :D
Su gibi kola veya şekerli şeyler iç ama asitli falan olduğu için o kadar abartma sağlığını bozar.
Çikolata, şekerleme vs bakkaldaki bütün diş çürütecek şeyler.
Annenden yemekleri bol yağlı yapmasını söyle.
3 beyazdan şaşma Un,Şeker,Tuz. (Abartmadan)
Fazla hareket, spor vs. yapma.
Ve 6 ay - 1 yıl sonra balina gibi olup bana koşup dert yanma.00 Yorumlacook kotu bi durum ya seni cok iyi anliya biliyorum bende zayiftim kilo alamiyordum doktora gittim surup verdi bana hergun ac karnina ictim istahim acildi 13 kilo aldim bacaklarim kalcam iyice cikti ortaya cokta memnunum vucudumdan, birde sey okumustum ben, sutu bildircin yumurtasiyla yatmadan hergun icersen baya kilo aldirirmis
01 Yorumla
Soran+1 yılO şurubun ismini alabilir miyiiim :)
+1 yılDaya ekmeği,hergün iskender.Sabah kahvaltısında bol margarinli ve ketçap soslu sosis yanında şekerli çay.Ara öğün yağlı salata.Patates kızartmaları götür anam götür:D Yada gel ben seni eğiteyim :)))))))
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım çektii şimdi bak :D
- +1 yıl
hehehe :)
+1 yıl1. yaşlan... ;)
2. spor yap. zayıf insanlarda fitness kilo aldırır. Hem kas miktarı artar, hem de iştahın
3. şerbetli tatlı tüketimi = kilo. yakabildiğinden fazlasını yemen lazım tabi bunu en son tavsiye ediyorum. 2. şıkkı düşün derim.10 Yorumla
+1 yılHay parmaklarin dert gormesin gizli guzel.insallah 15 kilo alirsin.bende de ayni sorun var.15 kilo alirsam daha bir giderim olur.ve saglikli sekilde apor yaaparak yasarim.su anda spor yaptikca kio veriyorum.istahimda iyidir.
01 YorumlaBen 170 boy 44kiloyum sorun yapmıyorum kalçan göğüsün varsa yüzün dolgun duruyorsa sorun yapma bileklerini bence. Ben ne giysem yakışıyor beğeniliyorumda çok şükür x)
01 Yorumla
Soran+1 yılyanaklarım falan dolgun onlarda olmasa itihar sebebi yani: )
Arkadaslar kim ne derse desin SIPRAKTIN surubu alin receteyle 7 lira ayda en az 4 kilo garanti istahi cok fazla aciyor sabah tok karina iki lasik icin gun boyu surekli yemek yiceksiniz ayaginiz mutfaga goturcek sizi yanliz uyku yapiyor biraz söförlere tavsiye etmem
10 Yorumlabir yerde duymuştum galiba 20 dkkada mı ne mide doyma hissine ulaşıyormuş. hızlı ye bence on dakikada bitirmeye çalış ne varsa. eğer yavaş yiyorsan hemen doyarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılevt ok yavaş yiyorm
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Spor yaparak alamazsan hiçbir şekilde alamazsın. Metabolizman hızlı olduğu için çok yemek işe yaramaz. Yarasa bile bölgesel kilo alırsın. Mesela sadece göbek ve basen birikir... Spor yap :)
00 YorumlaKız sigara içmiyorsan sorun yok demektir. Yaşında genç zayıfım diye sporsuzda kalma yemenide dikkat edersen iyi olur kilolu olupta vermek için çalışmaktan iyi dir
00 Yorumla
+1 yılbalık yağı hapı al koku felan diyolar ama yalan ben kullanıyorum. faydasını gördüm tavsiye ederim iştahı biraz olsun açıyor sende zorla kendini bol bol yemeğe bak.
03 Yorumla- +1 yıl
pskolojikmi ozaman bu ? ben kullanıyorum yani
- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılBak bodye yazıl ben yazıldım ve haftada 1 kılo aldım sayılır cunku full acıkıyorum yıyorum daha yenı yazıldım spor yapcan obur turlu zor bak. Suan yavasta olsa kılo alıom 1 sene sonra ıstedıgım kısıyım
19 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süredir gıdıyordun
- +1 yıl
Tamam bırakmak yok 1 sene dıyorlar 1 sene sonra üçgensın :)
- +1 yıl
Toz kullandınmı?
- +1 yıl
Ne oldu?
- +1 yıl
Protein tozunda bir şey yok ya :S Ben de almayı düşünüyodm almaym o zmn. Onun yerne yumrta beyazı buluyum.. nerden bulacağsam
+1 yılsağlıklı yolla kilo al ama bunu ben bilmiyorum dktora gştmen en iyisi. cips çikolata hamur işlerini çok yeme kilo alıcam diye.
10 Yorumla
+1 yılkilo almak istiyorsan eczanelerde kilo almak için mamalar var onları deneye bilirsin veya hemen doyuyorsan miden küçük bunun için kendini zorlama sadece sıklıkla yemeyi dene
01 Yorumla
Soran+1 yılevet oruç tuttuğmdan daha da küçüldü bi tabak yemekle doyuyorm :S
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Canan Karatay
https://youtu.be/p7P2mxlo1s800 Yorumla
+1 yılgece hamur işi şeyler yeyip bir iki saat sonra yat. Bisküvi çikolta gibi şeyleri çok tüket :)
11 YorumlaBilmiyorum ama nice oyle kadinlar varmiski cocuk dogurduktan sonra 80 kiloya kadar cikmislar takma bence ya sisman olup kilo veremeseydin?
00 Yorumla
+1 yılSık yemek yersen belki bi faydası olur ya. Bende kendime zayıf derdim de senin sorunu görünce hemen halime şükrettim. Kendi kendine bi sonuca varamıyorsan doktora git. Her duyduğunu da deneme zarar gören sen olursun.
00 Yorumla
+1 yılEğer kilo almak istiyorsanız Çok etkili kilo alma yöntemleri burada
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca şuna da bakabilirsiniz
Bence bi dokturla danis, sana yardimci olicani inaniyorum, benim bi arkadasimda senin gibi zayifti doktura giti hab verdi ihstari acilsin diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Hergün bol bol şekerli nescafe, çay , türk kahvesi.
14 Yorumla- +1 yıl
Binbir site var. Uzmanlar uğraşmış yazmış. Neden oraları okumazsınız ki..
Şeker, un ve tuzdan mümkün olduğunca uzak durmalı. (Kaliteli) Karbonhidrat ve protein ve spor.. başka yolu yok..
+1 yılMakarnayı ekmekler ye, pizzanın üstüne ekmeğini ban ..
10 Yorumlayatmadan önce yemek yersen alırsın kesin alırsın hemde.. en garantisi budur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılsigara içiyorsan bırak, gece mutlaka tıka basa yiyip yat, düzenli yemek ye günde üç öğün mutlaka. arada da kuruyemiş atıştır, ben öyle aldım
12 Yorumla
+1 yılönündeki bebek ne yiyosa aynından ye:D o bile senden kilolu duruyo
22 Yorumla- +1 yıl
en sevdiğin şeyler nelerse onlardan bulundur evde .sürekli bişiler ye
Diyetisyene gidersen daha sağlıklı bir şekilde kilo almanı sağlayacaktır...
00 Yorumla
+1 yılvalla tam benim bir arkadaşımı tarif ettin Özge sen misin?.:))
02 Yorumla
Soran+1 yılÖZge değiliiiim :)
- +1 yıl
tamam o zaman.:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılfast food ye gunde 3 paket cıkolata bıtır jelıbon ye delı gıbı... yas pastayı kolayı evden eksık etme 60 kılo olsan yeter
00 Yorumla
+1 yılAci ye ya da doktora git istah surubu var sanirim ondan al
00 Yorumlauğraşma sporla yemek yemekle filan , evliysen hamile kal otomatikman şişmanlıyosun zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kilo olmak bu kadar zor olmamalı, belki bir hastalığın vardır ,
01 Yorumla
Soran+1 yılYokmuş :S
spor spor spor :D sağlıklı kilo almanın altın kurali... oyle hamur işlerine proteine fazla yuklenmeycen... belli ki metabolizman hızlı çalısıyor.
en dogrusu bir diyetisyene danısman :)))))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı sorunla uğrasıyorum kilo almaya çalışıyorum ama doktorlarım izin vermiyor Duchanne Muskuler Distrofi (Kas Erimesi) adında bi hastalığım var kilo alırsam taşıyamazmışım..
00 YorumlaBen de zayıfım. Boşver kilo alma. Direkt göbeğe gidiyor yoksa. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha +1 :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,68 = 44 bende. ama fitness falan yaparsan sıkı oluyorsun :) tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılkendi başına bişeyler yapma bence kesinlikle bi doktora danışman lazım
00 Yorumla
+1 yılbende snein gibiyim bulk diye protein tozu aldım ama kullanıyorum hiç bi cacık yok bunları düşünme bence evlendiginde kilo alacaksın
00 Yorumlasadece yemekle almaya calsma dengesiz alrsn bence önce bi doktora görun sonra kilo aldrma programları var düzenli beslenerek alrsnn
00 Yorumlabende alamıyorum ki balık yağı hapı etkili oluyor
10 Yorumlaaksam yemegi çok geç ye ekmek pilav ye makarnayı da unutma amaaa
01 Yorumla- +1 yıl
Kızı hastalıktan öldüreceniz dur bakalım :D
+1 yılÜyeliğini iptal ettir ve kaybol burdan.
12 Yorumla- +1 yıl
Böylemı yardımcı oluyorsunuz mıllete level 7 haketmıyorsun!
- +1 yıl
Level7yi hak etmiyorsun ajshajdhjhfjhg
+1 yılYatmadan önce cici bebe ye
00 Yorumla
+1 yılKarbonhidrat agırlıklı beslenilmeli
01 Yorumla
+1 yıldoktora gidebilirsin mesela.
10 Yorumla
+1 yılbiraz önce duymuştum sigarayı bırak
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Oha çok zayıfsın :s Bence doktora gitmelisin
00 YorumlaSpoooooooooooooooooooooooooooooor
00 Yorumlapaso abur cubur ye almazsan terbiyesizim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılSagllıklı beslen az hareket et..
00 Yorumla Spor yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora göründünmü ?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sağlıklı olduğumu söyleyip yolladılar hep
Cevap sahibi+1 yıliyi bir doktora görün kilo almama yardım edin de diyetisyen yardımıyla kilo ala bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılprotein tozu kullan
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği