Sağlık Domestos kullandım çok fazla? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bayılacak gibiyim başim dönüyor bişey olur mu yoksa dinlenince geçer mi Güncellemeler1 yıl Cidden başım dönüyor çok fena kendimden geçmiş gibiyim Domestos kullandım çok fazla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. acile git direk 0 0 Yorumla
aleynaymiis Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl bir dusa gir ferahla istersen ya da yüzünü iyice yika 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Tuz ruhuyla karıştırıp kokla yavrum, kendine getirir 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı. Domestos Büyün başları döndürür. 😄 güzel bir reklam olur 0 1 Yorumla Paşazade02 1 yıl Domestos Bütün başları döndürür. güzel bir reklam olur 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden yaptin? Kendine kastinmi var? şu an birsey olmasa bile surekli yaptigin halde ciddi sorunlar yaşarsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl açık havada on dakika dur o baş dönmesi değildir kafa yaptığı için garip hissediyorsundur temiz hava aldıkça geçer 0 0 Yorumla
Perperuçkalar Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tuzlu ayran iç 1 1 Yorumla Mht254 1 yıl @Perperuçkalar içse tuzlu ayran olur mu Yorumla
Jokeriscoming Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ben tinerle calistim bisey olmadi domestos bisey yapmaz 0 0 Yorumla
20thdecember Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl pencereyi açıp ya da balkona çıkın temiz hava alın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
acile git direk
bir dusa gir ferahla istersen ya da yüzünü iyice yika
Tuz ruhuyla karıştırıp kokla yavrum, kendine getirir
Domestos Büyün başları döndürür. 😄 güzel bir reklam olur
Domestos Bütün başları döndürür. güzel bir reklam olur 😄
Neden yaptin? Kendine kastinmi var? şu an birsey olmasa bile surekli yaptigin halde ciddi sorunlar yaşarsin
açık havada on dakika dur o baş dönmesi değildir kafa yaptığı için garip hissediyorsundur temiz hava aldıkça geçer
hemen acile git benim annem de oyle olmustu zehirlenmisti
Tuzlu ayran iç
@Perperuçkalar içse tuzlu ayran olur mu
Ben tinerle calistim bisey olmadi domestos bisey yapmaz
pencereyi açıp ya da balkona çıkın temiz hava alın.
Bişey olmaz
Dinlenince geçer
Ayran varsa ayran iç
Yoğurt ye
Balkona çık ıyı bı hava al
Yoğurt ye hemen
Temiz hava
Temiz hava al
Gecmis olsun