çocukta peygamber sabrı varmış allah senin gibi kötülerin şerrinden bizleri korusun her şeyi geçtim oraya çocuğu mal diye kaydetmen bile ayrı bir sadistlik örneği erkeklere olan kinini kusuyorsun aklı sıra senin gibi sadist ruhlu kadınlara hgerçekten acıyorum hiç mi ailenden terbiye görmedin yazık ki ailene senin gibi sadist faşist biri yetiştirmiş
Beyefendiye Allah sabır versin bence ayrılın da adam kurtulsun senden yoksa dertten ölür bir kaç seneye. Ben olsaydım yerinde ikinci fotoğrafta çoktan engellemiştim seni. Zaten daha rehbere kayıt kısmında belli etmişsin kendini 15 yaşında liseli tavırları bunlar.
Arkadaş mesajları yazarken başka bir şeyle ilgilendiği açık. Kendince haksız duruma düşmeyip bir yandan da ayrılmak fikrine olumlu bakıyor. Kız sevgi ve değer beklemiş ama çok beklemesin. Erkek bu ilişkiyi ya umursamıyor ya da başka birini seviyor.
Bu kadar konuşmayı okuduktan sonra tek düşündüğüm şey, ilgili şahsı telefon rehberinize "Mal" şeklinde kaydetmenizin ne kadar isabetli bir davranış olduğudur..
Onunla konuşmama kararı alıyorsun, yazmaya devam ediyorsun. Ne yapsa idi? Sana yalvarsa mıydı? Başka birisi ile konuştuğuna emin isen, anlat derdini bitti. Bu kadar uzatmaya ne gerek var ki? Gereksiz şeyler ya, bir dinlemeyi öğrenin bence. Hemen damga, yargısız infaz yapıyorsunuz.
İyi yapmışsın birisi sana ilgi göstermiyorsa seni dinlemiyorsa koy tekmeyi gitsin elini saklamadan ellisi sevgi , aşk bunlar çok masum şeyler doğru kişiye vermelisin hakkında hayırlısı 🌹
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok şükür biri beni anlamış. Bende çok meraklı değilim böyle konuşmaya trip atmaya ama çok doldum artık
İncelediği yerden kopsun demişsin bence en iyisi sen kendi kendine konuşuyorsun o kadar anlatıyorsun sonra tamam öyle mi olmuş takma kafana vs vs biz değer verdikçe bir yerleri kalkıyor sen üstünlüğünü ağırlığını koyucaksin🌸
Mesajdan bile anlaşılıyor çok gereksiz bir tip olduğu erolun. Sinir bozucu ve kadını elde etmiş olmanın ve sevgisini kullamanın rahatlığı ve egosu var. Eğer bu çocukla bir daha sevgili olursan sende sorun var demektir
Ya ortada hiç bisey yok sen dengesiz demişsin o da senden bulaştı demiş asil hakareti eden sensin böyle yaparsan kendinden uzaklaştırırsın yazık çocuğa
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben baya dolmuştum bir anda patladım nasıl öyle oldu anlamadım
İşleri çok yoğun gerçekten çok yoğun fazla yazmıyor ben yazarsam cevap veriyor kendisi yazdığı zamanda görüldü atıyor böyle ilgisiz davranması aramızda hep sorun oluyor sürekli bu konuyu tartışıyoruz ama mesela hep son görülmesi de bana görüldü attığı saat oluyo tekrar girdiği zaman yazıyor yine
Yani. konu nasıl başladı bilemiyorum arkadaşı baya terletmissin.😊Ama sanki oda üzülmüş cabalamis seni anlamak için bence sakinlesince bazen konuşmak daha sağlıklı...
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konu ortada hiçbir şey yokken başladı öyle birden oldu nasıl oldu bende anlamadım ki Üzüldüğünü çabaladığını sanmıyorum
Sen daha iyi tanıyosun tabi.. Ya bazen erkekler sinirliyken çok. konusmak. istemez kırmak istemez tabi baktın gönül almak için cabalamiyo sende yıpratma tabi...
Kendi soyledigin seyi duymak istemiyosan konuyu hic acmayacaksin. Ergence konusma cocuk cok bile dayanmis. Bir de "mal" diye kaydetmissin. 15 yasindayken yapardik komik gelirdi
Yani bende okurken bi tuhaf oldum. Şimdi konuşmak istemiyorsa bişeyler olmuyorsa ileri gitmiyorsa noktayı koy zaten. Ben bi haftada sevgili olduğum oldu. İstek önemli ki bunu karşıdakinden anlarsın canım harap etme kendini
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben 8 aydır baya dolmuştum bir anda patladım nasıl öyle oldu anlamadım bende
Ablacım çocuk seni takmıyor umrunda değilsin net bırak o uzun uzun yazsın paragraf sevmez erkekler kısa ve net ol ve trip boş bir şey kafamı s… okurken adam uçar gider böyle kusura bakma
bence erkek fazla dırdıra gelmez yani sen azıcık tam tersi yap tatlı dil şu an bildiğin sallamışsın sakin relax ol hanımefendiliğini koru kavgacı görünme sakin ol güzelce konuşmayı dene
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Bayadır dolmuştum bir anda patladım nasıl öyle oldu anlamadım bende
Ya Gülşah mallık seviyeni Allahu Ekber Dağları'na çıkartmışsın. Şu yazdığım metni çocuğa göster okusun da hakkında en azından sağlıklı bir referans olduğunu düşünerekten seninle mevzuyu bitirsin.
Çocuk bana çok boş geldi. Tartıştık demişsin ama fark edersen sen kendi kendine tribe girip delirmişsin. O etkisiz kalmış. Aranızda bir şeyin olmadığını söyleyebilirim. Sen de ayık ol artık. Ayrıca Başak burcu stratejistttir, ama bu çocuk bana bayağı s*lak biri gibi geldi.