Aşık olduğum kıza; ''Özür dilerim senin hayatına karışamam tabii ki. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi'' diye mesaj çektim.
O da '' Beni de bu şekilde konuşman endişelendiriyor. Bu arkadaşça bir konuşma tarzı değil. Kusura bakmayın bu şekilde seninle konuşmaya devam edemeyeceğim'' dedi.
Sevgilisi var mı acaba? Bu yüzden mi böyle dedi. Sinirlari asmismiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaş kal bu kadar sahiplenme kıskanma demek istemiş. Sevgilisi vardır yoksa bile senden hoşlanmıyor orası belli
Yok demedi bu cevapta gördüğün gibi. Olabilir mi sevgilisi? Sanki oldugu icin boyle cevap verdi.
Var gibi var olma ihtimali yüksek
Var ve benimle konustugu icin vicdan azabı duymuş olabilir mi?
hasta takıntılı biri gibi mesaj atmışsın kızlar böyle şeyleri hiç sevmez hele bu zmna kadar sadece arkadaş ilişkiniz varsa konuşmaması normal.
Sen sevince sahiplenmiyormusun sevdigini. Benimkiside öyle..
sadece kaçmalarına sebep oluyor
Ama var dimi sende de bu duygu?
evet var olmaz olaydı kendimizi kücük düşürüp onların bi tarafını kaldırmaya yarıyo sadece😂karşılıklı sevenler için güzel duygu tabi o da ne kadar dogruysa. çoğu sahte oluyor.
Sevgilisi olabilir mi sence bu kızın?
bence var kimin yokki bu devirde çoğunun yedeği bile var. boş olsaydı o da sana yürürdü.
Benle konustugu icin vicdan azabı duymuş gibi. Öyle bir havası var mı mesajın? " Bu sekilde" konusmaya devam edemeyecegim demesi..
rahatsız olmuş gibi daha çok
Kardeşim abartı mesaj olmamış merak etme demek o böyle şeyleri sevmiyormuş
Kızlar kendilerini sahiplenen erkekleri sevmezler mi?
daha çok * seviyorlar😂sahiplensen bile belli etmeyeceksin
@Nilseee Hatta biraz edebiyat parcaladım :) Hic bir erkegin seni goremeyecegi bir manastirda rahibe olsaydin diyerek. Amacım onu ne kadar sevip, sahiplendigimi gostermekti. Gercektende oyle hissediyorum.
direk böyle söyleseydin daha hoş olurdu açık açık konuşmak daha iyidir gönderme yaparak konuşmak hoş degil belkide sapık gözüyle baktın nerden bilecek ben kızım bu arada o yüzden söylüyorum
Ama burada sapık gözüyle bakacak, cinsel içerikli bir ifade yok ki.
rahibe demişsin rahibe ne alaka shdskdhskkl belki hiç bir erkeğin olmadığı yerde rahibe olarak görmek isterdim belkide daha sonr s. kmek isterdim yazcaktın sildin nerden bilsin böyle erkekler çok var o yüzden dikkatli olmaya calışıyorda olabilir yani en iyisi açık açık konuş kafan rahatlar
yani rahibeler çokmu namuslu yanlış örnek vermissin
Rahibeler erkeklerden uzak yaşar ya. O anlamda... Rahibe olarak görmek isterdim demedim ayrıca. Öyle olsaydın dedim.
aynı şey bana göre hem o anlamda söylediğini bilemez hadi snaa kolay gelsin
Ya ama ben gerçekten cinsel anlamda, bu tür bir fantezi anlamında söylemedim. Oldukça kibar bir insanımdır. Sadece onu ne kadar sahiplendiğimi ve sevdiğimi söylemek için dedim.
Ahdhshdhw ciddi mi bu şaka mı
Ciddi.. Napiyim cok sevince, cok sahiplenme duygusu olusuyo bende.
Sana dese biri nasıl hissedersin. Beni cok seviyo ve sahipleniyo demezmisin?
Abi sen sal bu kızı bana böyle bir şey dense hiç hoşlanmazdım. Kız zaten açıkça seni uyarmış daha da zorlama bu konuyu, ciddiyim bak dönmez yani burdan. Fikri de değişmez
Sevgilisi olabilir mi?
Sevgilisi yoktur olsa söylerdi "sevgilim var" diye. Ben şunu anlamıyorum yani bir kızın seni istememesi yetmiyor mu? İlla başka bir erkeğin varlığı mı lazım? Sevgilisi yoksa da istemiyor olabilir ki bak kız bunu sana ima etmemiş açıkça söylemiş.
Ama bu kızla birlikte olduk.
Tamam da şu an istemiyor demek
Olecegim bu aşktan. Vicdanda mı yok bu kızda.