Abim disardan geldi simdi. Kuru pasta getirmis bana gel yiyelim dedi. Beraber yemeye basladik "kusura bakma ama hizli yiyorum degilmi" diyip gulmeye basladi. Daha once boyle davranmazdi bende biraz korkarak baktim "niye oyle bakiyosun" dedi. Kurupastadan kalpli olanini verdi bana "o kalp senin bu kalp benim " dedi. Bende "su alip geliyorum" diyip gittim odadan. Hala nerde o yaa diyip duruyor arkadasslar simdi uyucak uyandiginda bu sozleri hatirlar mi? Ikinci sorum sizce ne icti abim ciddi cevaplar bekliyorum biraz once bu olay yasandi bir tuhafim lutfen
Cevabın nedir?
+1 yılO senin abin belki annenin babanin lafini dinlemez ama seninkini dinler. Abimler yanlis bir sey yaptiginda annem sen git konus der hep bana. Inan daha farkli senin konusman. bir dene ayildiginda
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşsamda 2 yıldır devam ettiği bir maddeyi ben konuştum diye mi bırakıcak? sonuçta bağımlı olunca kurtulması zor oluyor kaç kere denedi bırakmak için bikeresinde namaz kıldı o şekil bırakmıştı 2 ay bende hayret içinde kalmıştım bırakmıştı tamamiyle. Sonra bikaç kriz atlattı tekrar başladı
- +1 yıl
Sen bir kucuk kiz kardes olarak konus onunla. Onun icin uzuldugunu soyle onu sevdigini saglikli gormek istedigini. Birakmasi icin ne gerekiyorsa destek olacagini soyle. Rehabilitasyona onunla birlikte git.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHap almış olabilir canım başka yerde vakit geçir bir süre çokta kafana takma
01 Yorumla
Soran+1 yılhap almış gibi değil. şu an ruhu duymadan uyku içerisinde ve kapıdan geçemiyorum öyle pis kokuyorki... Acaba içkimi bonzami içti :(
Gözleri falan kayıkmıydı alkol içse bu kafaya gelecek kadar içen kokar hap ya da ot tarzı bir madde almış olabilir
017 Yorumla
Soran+1 yılevet gözleri kayıyordu. Ayakta sendeleyerek yürüyordu. Evet şu an uyuyor deprem olsa uyanmaz ve kapının önünden bile geçemiyorum inan öyle pis bişi kokuyor ki... Gün boyunca odayı havalandırıyorum yeminle koku çıkmıyor. Ne gibi ot olabilir? ot adı ne olabilir yeşil otlar gibi... Hap alsa bence böyle kokmazdı
- +1 yıl
Ne kokuyo alkol kokusudur o daha önce duymadınmı hiç alkol kokusu? Otda okadar kokmaz sigara gibi içiyolar onu en fazla sigara kokusu gibi bişey kalır üstünde. Abin temiz alkol almış okadar ağır uyuyosa bide. İyi kusmamış arada kontrol edin alkol komasına falan girmesinde aman
Soran+1 yılkusmadı hiç ama dışarda kusmuşmudur bilmemde evde hiç kusmuyor. Çok ağır uyuyor daha deminden o pis koku içerisinde içeri girdim. Işığı açtım. Sesli falan konuştum deprem olsa uyanmıcak halde. Sanırım alkol içmiş o zaman ama o kadar parayıda nerden buluyor bilmiyorum çalışıyor ama babadan 5 tl alıyor heralde kendi parasınıda üstüne katıp içiyor olmalı
- +1 yıl
Yahu bilemedim az bucuk parayla alacağı alkol okadar kafa yapmaz kaç yaşnda abin yani ya da alkole dayanıklı değil az bişeyle kafa buluyo dicem ama az alkokde okadar kokmaz. Bally falanmı çekiyo bu nalburda 5 lira işte. Bally olsa anlarsn dimi kokuyu? Babana koklat bir baksın ne iş anlar ya
Soran+1 yılbali evdede var zaten :D ama bali gibi kokmuyor sanki ot gibi ya da daha çok içki kokusu gibi kokuyor. Abim 26 yaşında. ben 18 yaşındayım. Evet bünyesi dayanıklı değil ama kusamıyor alkol komasına gircek diye korkuyorum insan o kadar derin uyurmu
Soran+1 yılannem ilgileniyor şimdi baktı uyanmış ışığı açınca ama tekrar uyumuş. Babamın haberi var ama sinirlenmemeye bakıyor evde misafir var o yüzden :/
Soran+1 yılevde babamın babası var şu an . Kavga etseler adam alınıyor üstüne. "acaba benimi istemiyolar" diye düşünür insan. Dedemin gitmesine 2 gün var sonra kavga edebiliriz rahat rahat
Soran+1 yılnormalde dedem gittikten sonra kavga ediyoruz biz. Tabi o gece ya abim yine içmiş geliyor sonra babam bir gece sinirden kıpkırmızı olmuştu balta falan saldırdı ama vurmak için değil tepkisini ölçmek için. Ama öylece bakıyodu abim ve ertesi sabah bütün olayı baştan sona ben anlattım. Hiçbir şeyden haberi yoktu
Soran+1 yılnapsın babam evden çıkarmadı abim evi yıktı başımıza çıktı gitti. Evden gidince bidaha babam almadı almayıncada eve girmek için kapılarda diz çöküyor dayanamıyorum alıyorum eve. Bu seferde babam bana saldırıyor yeminle hayatımız roman olmuş :/
Soran+1 yılinşallah ya bakalım misafir gittiğinde kötü durumlar olucak sanırım ama tşkler :)
- +1 yıl
hint keneviridir
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCigaralık içmiş. İştahından belli. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır böyle sanırım bazen iştahlıydı cigaralık çok içiyor ama şu an kapıdan geçilmicek kokusu var bugün içki içtiği çok belli
- +1 yıl
Kuru sulu karıstırdıysa olabilir. :):
Soran+1 yılbilmiyorumda 26 yaşında afedersin adam olamadı dicem artık abim ama yani... ailesinidemi düşünmüyor
- +1 yıl
O konuda yorum yapmak bana yakışmaz maalesef. :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
35Cevap
Alkol veya uyuşturucu almıştır merak etme bir ağabey kardeşine kötü düşünemez ne dediğini bilmiyordur her şeye sık sık güler.. Yaptığı her hareket komik gelir ona can sıkma kötüde düşünme bırak uyusun. Uyanınca düzelir..
13 Yorumla
Soran+1 yılevet "su getirim" dedim. O gülerken gittim yanından 15 dk boyunca "neden gelmiyor ya kuru pasta yicektik" falan dedi. Annem zor ikna etti. Sonuçta alkol içenler yarına hiçbişiyi hatırlamıyorlar adam öldürseler haberi olmaz
Soran+1 yılNormal hayatta bana abur cubur getirince elime verirdi. Şimdi beraber oturup elime koydu. 3-5 tane koyunca "yeter ben ordan alırım" dedim. O da saçma sözler falan zor yanından ayrıldım ya. Uyuyana kadar "neden yanıma gelmiyor pasta yicektik" deyip durdu. şu an deprem olsa uyanmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsrar ıcmıs olabılır, bende ıcmıstım. Salak gıbı gülüyodum bı anda karşımdaki çocuğa kafa atasım geldı zor tutmuştum kendımı. Sımdı ıcmıyorum, şöyle durum var arkadaş çevresını degıstırmezse zor bırakır.
12 Yorumla
Soran+1 yılyani uyanınca hatırlandın mı
Cevap sahibi+1 yılHatırladım ama uyanınca tekrar canım ıstemıstı
+1 yılBişeyler içtiği kesin.. Bırak uyusun yarına düzelir korkma..
12 Yorumla
Soran+1 yılyarın tekrar içer işi bu :/ bigünde alkol komasına girecek gibi duruyor
- +1 yıl
Anlıyorum.. :/ tedaviye zorlayın dicem ama denemişsinizdir.. Allah yardım etsin kötü bir illet..
+1 yılKafası güzeldir şu anda ne yaptığını da bilmiyor dur kendini koru
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an kendinden habersiz uyuyor nasıl kalksın ayağa :/
- +1 yıl
Farketmez kendine gelince olanları anlat ona belki imana gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözleri kayıkmı dediklerini tekrarlıyormu sürekli su iciyormu terliyormu? Göz bebekleri büyümusmu
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaf saf gülüyormu?
Soran+1 yılEvet gözleri kayık bakıyordu Göz kapakları büyümüştü gözünü zor açıyordu. Su 2 bardak içti ama kuru pastanın yanında içti. Evet dediğiniz gibi saf saf gülüyordu dedim ya "kusura bakma ama hizli yiyorum degilmi sorun olmaz değil mi?" dedi bana ve ağlar gibi gülüyordu. Bende tuhaf bakınca "bana niye öyle bakıyorsun" diyip tekrar güldü. Sence ne madde kullanmış olabilir?
Cevap sahibi+1 yılex içmiş olabilir benim ablamın sevgilisi bir kere içmişti gördüm saf saf gülüyordu terliyordu suyu yudumyudum içiyordu felan ordan aklıma geldi. Ex mutlu olmak için içerler mutluluk verir yani onu içince
Bir sey soracam suanda abin uyuyor mu geldiginde cok yemek yedimi
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır yemek yemedi tek kuru pasta yedi. Annem yemek hazırlarken o uyumuş daha uyanamamış
Soran+1 yılbu otun adı ne nerelerde satılıyor ya. Bu semtte satılıyomuş gözler önünde diyolar. Ortada şehir magandası gibi 5-6 adam dikiliyor. Artık nasıl elden ele ticaret yapılıyosa... bilemicem artık
Soran+1 yılbu kadar pis kokabilir mi kapının önünden geçemiyorum kapıda kapalı yani. Gün boyu odayı havalandırıyorum zor çıkıyor koku alkol karışımı koku gibi o kadar iğrençki
+1 yılüflemiştir cigara içmiştir o yedirir saçma salak güldürür bir zararı olmaz bırak içsin kafasınıu yaşasın çocuk
00 YorumlaO kalp senin bu kalp benim ne ya seni başka kızmı sandı acaba ya da gizliden gizliden gönlünümü kaptırdı :D
015 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama kendimi asarak ölürüm bak en çokta o lafına şaşırdım onun zaten. Sanırım içki kafa yaptı başka kızla karıştı kafası yerinde olmuyor böyle kişilerin. Lütfen düzgün cevappp
Soran+1 yılsaçma sapan konuşma lütfen. Öz abim sonuçta ve normalde çok ciddidir ilk defa onu böyle gülerken gördüm
Soran+1 yılo kalp senin bu kalp benim sözü bana komik geldi. Ama önemli bir konu sonuçta kendisi bataklıkta ve hep gülüp durunca neyse sigarasını yakarken evi tutuşturmuyor :-P
Soran+1 yılsenin dediğin kalp konmaı anca benim aynı memleketten uzak akrabama konması gibi bişiiii heralde?
- +1 yıl
Bilmiyorum ama sanmıyorumda insan içince normalde yapmak isteyipde yapamadıklarını yapar ve söyleyemediklerini söyler bu kadar dertliyse bir sorunu olabilir belki derdi sorunu senle ilgilide olabilir bu kadar endişeleniyosan içmesi hakkında sorunun üzerine gidip ne olduğunu öğren
Soran+1 yılbenimle ilgili olduğunu zannetmem çünkü anneme öyle gülüyomuş. Sanırım derdi var kafaya takıyor bir sorunu
Soran+1 yılya benle bir sorunu yok onun. Anlatamadığı derdi var kafaya takmış ailesinden gizliyor elimde bir kalpli kurabiye var sana yollama mı ister misin?
Soran+1 yılYok ben çekiliyim sen geç istersen benim yerime :)))
Bence neden benım kardesım bu kadar gerızekalı dıye içmiş olabılır, bunun üzüntüsüyle :)) mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki abinin sıkıntıları vardır içine kapanık birisi mi? Babanın bir arkadaş gibi dertleşmesini tavsiye ederim herhalde boşuna içmiyodur
00 Yorumla
+1 yılyani ultra bir durum yok sarhosluktan samimi davranıyor olabilir takmamanı öneririm
10 YorumlaAllahim yaratdigin kulunu neden takip etmiyorsun :D
00 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. abin şeker atmış :D sabaha düzelir bişi olmaz korkma :D
01 Yorumla- +1 yıl
Şeker atsa yiyemez hocam :D
+1 yıliçki içmiştir muhtemelen. kafa kıyaktır. Dikkat et
18 Yorumla
Soran+1 yılölü gibi uyuyor şu an
- +1 yıl
Kullanmış birşey ve ne yaptığını bilincinde değil işte. Bence odanın kapısını kilitle bu gece. o şekilde yat kardeşim.
Soran+1 yılbu gece uyanabilirse gelir odayada şu an komaya girmiş gibi hali var dün gecede durumu aynıydı. Uyurken ciğerden hırlıyordu bildiğin
- +1 yıl
Bütün hayvan yutmuş olabilirmi ozaman :D
Soran+1 yılbilmem öküz öküzü yutar mı hiç :/ artık sinirlenmeye başlıyorum 4 senedir böyle hayatmı olur ya
- +1 yıl
4 senedir derken? anne baba yok mu
Soran+1 yılvar ama bırakmıyor tedavi lazımmış kendi istemiyor zorladık olmadı evde boyuna kavga ediyoruz şu an misafir var sesimizi çıkaramıyoruz malesef
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun canım ne diyeyim. Zor işiniz. Sen yinede kendine çok dikkat et derim.
Abini bırak sen ne için
11 Yorumla
Soran+1 yılya bana niye böyle davranıyor diyorum ne içmiş ama cidden bişi kullanıyor 2 senedir aynı şeyi çekiyorum halimden Allah anlar :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabana söyle ne içiyorsa bırakmasını söylesin
27 Yorumla
Soran+1 yılbabama söyledim. Evde misafir var gece bizde kalıyor yoksa büyük kavga çıkacak. Tek bırakmasına yarayan tedavi olması ama olmak istemesi lazımmış ve abim olmak istemiyor adamda napsın kavga çıkartıyor başından beri içme çocuğum dedi ama dinlemedi :(
Cevap sahibi+1 yıldüşman başına böyle evlat alacan ıslak sopayı falakaya yatıracan
Soran+1 yılsonuçta onun ailesi var değilmi insanın mutlu olması gerekirken, bak yetim hanelerde o çocuklar napsın ve bu bataklığa düşünce insan zor bırakır o maddeyi düşünsene naneli sakız yiyince nasıl bağımlılık yapıyor nasıl sigara içince bağımlı oluyosun bu maddeleride bırakmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılcahillik ergenlik arkadaş ortamı aileye karşıda asi olur hiç çekilmezler bir an önce bıraktırın bence
Soran+1 yılergen değil ya 26 yaşında ne ergeni eskiden çok kavga ederdik onun yüzünden evde
Cevap sahibi+1 yılbu merete başlama sebeblerini saymıştım genelde böyle bulaşılıyorda
Soran+1 yılbaşlama sebepleri çok işte baştan bulaştı askerlikten öncede kullanıyordu. Tek askerde kullanmamış galiba
+1 yılİçki icmis olabilir kafasi yerinde degil gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılYanindan gittigim iyimi oldu sence sonucta kafasi yerinde degil ne yapcagi belli olmaz ama cidden tuhaf bakti ona korkar gibi
- +1 yıl
Bence de onun yanina gitme
Soran+1 yılvalla zor kurtuldum. Odadan gideli 10 dk oldu. "nerde ya kuru pasta yicektik" deyip duruyodu. Annem zor ikna etti. En sonunda sayıklaya falan uyuyakalmış heralde uyanınca hatırlamaz ://
- +1 yıl
Ahaha guldurdun ya :)
Soran+1 yılevet :)) birkaç ay önce evde acayip kavga etmiştik bikeresinde. Babam balta falan tuttu ona çok sinirlenmişti acayipti ama ertesi gün abim bir gramını bile hatırlamadı. Ben ona dün böyle böyle oldu diye anlattım. Film izlemişim gibi bakıyordu böyle madde kullananlar hatırlamıyor sanırım :/
- +1 yıl
Belki de madde kullaniyodur?
Soran+1 yılbilmem bikeresinde sormuştum "ben uyuşturucuda kullanıyorum, içkide kullanıyorum" falan dedi. hepsini kullandığını söyledi ve "ölümümden ibret alıcaksınız" dedi :// normalde duygusaldır çünkü. Ama şu an içki içtiği kesin çok pis kokuyor kapının önünden geçemiyorum çok derin uyuyor alkol komasına gircek diye korkuyoruz ama...
Belki drgismeye karar wermstr:
00 Yorumla
+1 yılmadde içmiştir. alkol insanı tatlıya bağlamaz
10 YorumlaSağlık konusunda 825 cevap paylaştı. hap var cigara var ex var roj var
21 Yorumla
Soran+1 yılsanırım hepsi var abimde ://
Vuurmus kuru kuru gubara xd
00 Yorumla
+1 yılTuhaf bir şey yapmamış ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeyif verici madde içmiş olabilir
10 Yorumlacins cins düşünmekten vazgeçin ya
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayir abim bisi icti kesin ama tuhaf oldum gozleri tuhF bakiyor ayakta saga sola carparak gidiyor
Soran+1 yılkullansaydın bilirdin :D
+1 yılkesin bonzai dir o :S
00 Yorumla
+1 yılBonz cigara olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNormaldir içmiş ama kişileri karıştırmış :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhangi kişileri :/
- +1 yıl
Yani seni kardeşi olarak unutmuş diyorum başka bir kız olarak görüyordur
Soran+1 yılyanından kaçtığım iyi olmuş o zaman. Sonuçta kullanıcı insanlardan hep korkarım ben bıçaklasa, boğazını sıksa haberleri olmaz ://
- +1 yıl
Iyi yaptın kapını kilitle ;)
Soran+1 yılvalla bıçakla saldırsam haberi olmaz onun ne kapısı yaaa şu an ölü gibi uyuyor :// artık sinirleniyorum gece gece bende sinir komasına gircem bu site sayesinde
- +1 yıl
Takma boşver sinirlenme rahatla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlar gibi gülmek? 404 not found error!
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ağlar gibi saf saf gülüyodu. İçki içmiş sanırım
Cevap sahibi+1 yılValla :D abinin psikolojisi bozulmuş ya da birşeyi kafasına cok takmış o taktıgı şey onu çok üzmüş ondan böyle davranıyor gibi geldi bana
Soran+1 yılkafayı taktığını söyledi neye taktığını söylemiyor. Bir tane akrabam kafayı bir olaya çok yormuş en sonunda tüfekle intihar etti :'(
abiiiiler olmuşş kurabiyee :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSrr içmiş karnı aç geldiyse eve.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsrar icmis
14 Yorumla
Soran+1 yılesrar pahalıymış ama polis öyle dedi
Cevap sahibi+1 yıl10 lira fisegi ne pahalisi
Soran+1 yılöylemi her yerde bulunuyomu peki? çünkü polis 40 tl en az parası dedi ve öyle kokar mı kapıdan geçilmicek şekilde
Cevap sahibi+1 yılO kadarini bilmiyorum birazdan kafasi acilir abinin ailene soyle amatem e gotursunler sonradan abrtmaya baslar baska uyusturucuya gecer
Ot içmiştir.
00 Yorumlaneden korktun ki :D
05 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta akli dengesi yerinde değil öyleleri insanı bıçaklasa ruhu duymaz. İnsan denen varlıklar anlamaz tabi çeken bilir ya
Soran+1 yılne bilim neden korktunki falan diyince :// içki mi bonzai mi onu ayırt edemiyorum ne içtiği belli değil. Zaten gelip söylemez şunu bunu içtim diye normalde içine kapanıktır da normalde. Hep gülüyodu zaten bana "kusura bakma hızlı yiyorum sorun olmaz değil mi?" deyip ağlar gibi gülüyodu o yüzden işte biran korktum. Çok saf gülüyodu. Bende garip bakınca "niye öyle bakıyosun" dedi. Gözleri kayıktı ayakta sendeliyordu ve şu an uyuyor inanırmısın kapının önünden geçemiyorum o kokudan :P:P:P
Soran+1 yılvalla şimdi tekrar gitcem odasına. Bakıyım komaya falan girmesin ://
Asık olmus içmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılkime
- +1 yıl
kime diyor ya koptum gülmekten :DD
Soran+1 yılkime diyorum tabi yaa... Sonuçta abimin 2 senedir çıktığı kız olmamış belkide bunu kafaya taktı o yüzden içiyor?
+1 yılŞeker atmış :)
00 YorumlaBONZAİİİİİİİİİİİİİİİ
00 Yorumla
+1 yılbonzai içmiştir. d
00 YorumlaVurmus Dumana :D
00 Yorumla
+1 yılbonzai
00 Yorumlane alak la
00 Yorumla
+1 yılSut icmistir o anca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol içmiştir