Abim neden böyle davranıyor olabilir?

arkadaşlar abimin son zamanlarda bu tavırlarından rahatsız oluyorum. ben çekingen ve soğuk , ciddi ve sinirli birisiyim. sanırım bu nedenle yakın davranmak istiyor ama cozuttu artık. tamam , beni açmak ve çekingenliğimden kurtarmak isteyebilir ama fazla derine iniyor. sıkıntılarım benim özelimdir. geçen gün yolda gidiyoduk beraber , kasma kendini , neden kasıyosun kendini? neden bu kadar ters davranıyorsun? bir sıkıntın felan mı var? bana kankan gibi davran. regl oldun mu? felan dedi. ve yanımda hakaretli konuşuyor. örneğin '' lan , b*k , s*ktir et vb. '' bu kelimeleri bana karşı hakaret olarak söylemiyor. ancak cümle içinde kullanıyor. dünde bana ayakkabı aldı. dün yatakta uzanıyordum. karnın mı ağrıyor diye sordu. ona yakın davranmak istemiyorum. insanlarla mesafeli olmak tercihim. hele ki abimde olsa karşı cinsim. nasıl utanmadan böyle sorular sorar? şahsen rahatsız oluyorum. fazla yakın ve gevşek davranıyor bence. neden böyle bir tavır sergiliyor? onu nasıl uyarmalıyım? bir daha öyle sorular sorarsa ne demeliyim? nasıl davranmalıyım sizce?
Abim neden böyle davranıyor olabilir?