Abim neden böyle?

Ben dün gece yemekten zehirlendim gece saat 00 da kustum midem bulandı baya kustum kaç defa yani sabaha kadar 4-5 defa kustum sabaha kadar uyuyamadım bugün sabah da dershanem vardı ama dersler yoktu etüt vardı hafta içi etütlerim var hafta sonu da 2 gün yani cumartesi ve pazar günleri derslerim var neyse işte bende bugün dershaneye gitmedim ailem bana gitme bugün tam iyileş yarın git dedi ama Abimde bana bugün hep sen bahane uyduruyorsun dershaneye gitmek istemiyorsun dershaneye gitmemek için öyle numara yapıyorsun dedi bana sonra abim bugün kaç kez gidip annem ile babama da bunun bir şeyi yoktur bahane tutuyor numara yapıyor dedi ama numara yapmıyorum bahane de tutmuyorum dün geceden beri kusuyorum sürekli midem bulanıyor dün gece sabaha kadar uyuyamadım bu arada dershaneye başlayalı yeni 4 gün oldu birde dün de dershaneye gittim akşama kadar etütte kaldım ders çalıştım akşama kadar sadece bugün gitmedim hastayım diye abim bana bunları söyledi bir sürü laf etti birde abim bugün sürekli bana sabahtan beri hadi kalk şimdi git dershaneye ders çalış kaytarma tembel olma dedi bana ama tembel biri de değilim üstelik kaytarmıyorum da. Abim neden böyle yapıyor? Onu hasta olduğuma inandırmak için ilahi ölü taklidi mi yapmam gerek? ya da ilahi ayy ben ölüyorum mu demem lazım?

Abim neden böyle?