Dudakta uçuk neden olur, hep nazar ettiler bana kem gözlülerrrr🥺griple birlikte dudağım uçuk ve yara oldu ya 😞
Uçuk neden olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
Uçuk insan vücudunda yaşayan bir virüs. Zararı yok.
Vücut stres, sıkıntı, hastalık gibi birtakım zorluklar girince bu virüslerde rahatsız olur ve faaliyete geçerek dudak kenarlarından kendilerini belli ederler.
Son zamanlarda ya hasta oldunuz ya da sıkıntı ve stres oldu. Geçmiş olsun.
Bir anda uçuk çıkmasının sebebi gripten dolayı da olabilir bir şeye korktuysan veya strese girdiysen bu da önemli bir etkendir. Uçuk kendi kendine geçmez senin düzenli olarak krem sürmen gerekiyor.
Uçuk bir şey de korktuğun zaman olabilir ya da bir şeydi strese girdiğin zaman olabilir Bir virüs çeşidi deniyor daha da aklıma gelmedi ama vücutta bağışıklık sistemi düştüğü zaman o çıkabiliyormuş
Genelde Rüyada korktuysan ya da bilinçaltında bir korkun varsa uçuk çıkabiliyor bunun yanı sıra mikroptan da çıkabiliyor, Oraya uçuk kremleri var onlardan sür geçer
nazardan olabilir bence de 🥺 ya da genellikle stresten olabiliyor geçmiş olsun krem sürmek iyi gelebilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Herpes simpleks virüsünün neden olduğu uçuk, yüksek ateş, korkmak, duygusal ve fiziksel stres, zayıf bağışıklık sistemi, güneş ışığına maruz kalma ve adet dönemi gibi hormonel değişiklikler nedeniyle meydana gelebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Uçuk insan vücudunda yaşayan bir virüs. Zararı yok.
Vücut stres, sıkıntı, hastalık gibi birtakım zorluklar girince bu virüslerde rahatsız olur ve faaliyete geçerek dudak kenarlarından kendilerini belli ederler.
Son zamanlarda ya hasta oldunuz ya da sıkıntı ve stres oldu. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Bir anda uçuk çıkmasının sebebi gripten dolayı da olabilir bir şeye korktuysan veya strese girdiysen bu da önemli bir etkendir. Uçuk kendi kendine geçmez senin düzenli olarak krem sürmen gerekiyor.
Sürüyorum da bur yerden bir yere geçiyor sürekli 🥺😂
İşte onun olmaması gerekiyor. Eczaneye gidip sorabilirsin sana en uygun ilacı verir
Herpes virüsü. Herkeste her zaman vardır. Çıkmak için fırsat kollar. Zovirax krem sür. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Uçuk bir şey de korktuğun zaman olabilir ya da bir şeydi strese girdiğin zaman olabilir Bir virüs çeşidi deniyor daha da aklıma gelmedi ama vücutta bağışıklık sistemi düştüğü zaman o çıkabiliyormuş
Genelde Rüyada korktuysan ya da bilinçaltında bir korkun varsa uçuk çıkabiliyor bunun yanı sıra mikroptan da çıkabiliyor, Oraya uçuk kremleri var onlardan sür geçer
nazardan olabilir bence de 🥺 ya da genellikle stresten olabiliyor geçmiş olsun krem sürmek iyi gelebilir.
Herpes simpleks virüsünün neden olduğu uçuk, yüksek ateş, korkmak, duygusal ve fiziksel stres, zayıf bağışıklık sistemi, güneş ışığına
maruz kalma ve adet dönemi gibi hormonel değişiklikler nedeniyle meydana gelebilir.
Çünkü mikrop. Sivilce gibi anladin mi. Ayrıca çıktı mı o arada yine çıkıyo çok sinir bozucu
Soğuğa tahammülü olmayan ya da stresten uzak duramayanlar her yerde çıkabilir.
Ateşli hastalığın etkisi olur hastalık geçirdiniz yakın zamanda
Korkudan ya da tiksintiden dolayı oluyor genelde
Stres canım, vücudunun zayıf olduğu zamanı kolluyor o illet
taşıyıcıysan oluyorsun bağışıklığın düşünce.. e hasta olduğuna göre de bağışıklığın düşmüş.
🥺🥺
biliyordum ama hatırlayamadım
Rüyanda beni gördün
Evet
Nazarr nazarr. Bende de çıktı bı turlu geçmiyor. iki foto paylaştık hemen uçuk çıktı nazar ettiler hayin insanlar 😂
Gribin etkisi olabilir geçmiş olsun😊
Teşekkür ederim
Stres sıkıntı ya da karabasandan
Sıkıntıdan olabilir evet
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Valla Şu an da Uçuk icindeyim bilmiyorum Nasıl Oldu Sabah Gordum ben de
Bağışıklık sistemi çökünce çıkıyor benim bildiğim.
Korkmuşun derler genelde 🤷
Bağışıklık sistemin zayıflamıştır.
Korkudan, nazardan olabilir
Rüyada korkudan falan olabiliyor
Korktuysan ondan olur
Atesten
Evet ateşim vardı gripten dolayı
Korkunca olur sanirim
Geçmiş olsun
Hep nazar bunlar
Geçmiş olsun
genelde rüyamızda korkunca çıkıyor.