Sağlık & Diyet Uçuk neyden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Rüya gördüm üst üste korkunç ondan olabilir mi Uçuk neyden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ppreambule Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl korunca da olur. stresten de olur. vitamin eksikliğinden ve mikrop kapmaktan da olur. hastayken de olur. 1 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Vitamin eksikliğinden ya da yüksek ateşten çıkar 1 0 Yorumla
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 41% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 584 cevap paylaştı. Virüs sebebiyle eğer uçuk virüsü vücuduna hiç girmemiş olsaydı hayatın boyunca uçuk çıkmazdı 0 0 Yorumla
bymcquin Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Rüya ne alaka ya 😄 ağız yarası genelde ağız bakımını yeterince yapmadığın için ve vitamin eksikliğinden dolayı o uçuklar çıkar. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bakımımı hiç aksatmam ki Yorumla bymcquin 1 yıl O zaman vitamin eksikliği. bendede çok çıkıyor ama korkunç rüyalar yüzünden değil tabi😄 doktora gittim vitamin eksikliği dedi Yorumla bymcquin 1 yıl Bide bunun yanında listerine kullanırsan sabah akşam hiç çıkmaz Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Teşekkür ediyorum önerin için Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kıyamam ya nasıl bir rüyaydı böyle korkuttu seniEvet uçuk korkudan panikten stresten çıkar genellikle 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne gördün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
korunca da olur. stresten de olur. vitamin eksikliğinden ve mikrop kapmaktan da olur. hastayken de olur.
Vitamin eksikliğinden ya da yüksek ateşten çıkar
Virüs sebebiyle eğer uçuk virüsü vücuduna hiç girmemiş olsaydı hayatın boyunca uçuk çıkmazdı
Rüya ne alaka ya 😄 ağız yarası genelde ağız bakımını yeterince yapmadığın için ve vitamin eksikliğinden dolayı o uçuklar çıkar.
Bakımımı hiç aksatmam ki
O zaman vitamin eksikliği. bendede çok çıkıyor ama korkunç rüyalar yüzünden değil tabi😄 doktora gittim vitamin eksikliği dedi
Bide bunun yanında listerine kullanırsan sabah akşam hiç çıkmaz
Tamamdır Teşekkür ediyorum önerin için
Kıyamam ya nasıl bir rüyaydı böyle korkuttu seni
Evet uçuk korkudan panikten stresten çıkar genellikle
Korku ve stresten olur genellikle
Olabilir evet geçmiş olsun
ne gördün
Evet ondandır
Olabilir