Teşekkür ederim
Helikobakteri pylori ve kronik gastrit?
Teşekkür ederim
Bitkisel tedavi nasıl iyileşir bilirim..
Sabahları kusma mide bulantısı oluyor 9 sene oldu
Nasıl bu mikrobu vücudum dan atabilirim..
Cevapları alalım..
Merhabalar hanımefendi
Öncelikle geçmiş olsun 🍀
Helikobakteri pylori genellikle 7-14 gün antibiyotik tedavisi ile geçmektedir. Özellikle bu durum meydana geldikten sonra Pandev ( mide koruyucu) kullanmanızda fayda vardır.
Tabiki doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak ve turşu suyu tüketmek de size yardımcı olacaktır.
Gastrit için beslenmenize dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle Akdeniz diyetini bu durumda tavsiye ederim.
Tekrardan geçmiş olsun 🍀
Teşekkür ederim
Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🍀
Gastroenteroloji bolumune yönlendirilmiş idim ama antibiyotik tedavisi dahiliye bir sonuç bulamadı
Antibiyotik olarak ne kullandınız?
Gastroenteroloji bu alanın asıl bölümüdür bu durumda arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaktır
Kendimce evde mikropa karşı ne yapabilirim peki
Kullanmadım antibiyotik tedavisi
Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gerekmektedir.
Sarımsak be turşu tüketimi gerekmektedir en kolay olarak.
Brokoli, zencefil, nar , kivi , soğan gibi doğal antibiyotik etkenleri de kullanilabilir
Teşekkür ederim bende bu şekilde deneyim
Rica ederim , her zaman yardımcı olmak isteriz
Teşekkür ederim dm birsey sormak istiyorum rahatsızlık vermezsem
Tabiki buyrun
Bende de var. 2 antibiyotikle geçiyor. Geçmezse yapacak 1 şey yok. Bende geçmedi. Yanında mutlaka Lansor bulundur. Ağrımaya başladığında iç. Ağrıyı keser. Antiasit ilaçlar kullanma. Önce ağrıyı keser ama 1 süre sonra ağrı tekrar başlar. Geçmiş olsun. Midem şu an kronik pan-gastrit. Yani tüm çeperleri gastritli
Bende ağrı yok gündüzleri sabah kahvaltısında mide bulantısı ve kusma var dahiliye gitmiştim endoskopi oldum sonuclarim gösterdim şikayetim devam ediyor dedim o zaman gastroenteroloji gitmeniz gerekiyor dedi ama gitmedim çünkü ilcedeyim bu bölüm yok bitkisel bir yöntemi var mı acaba
Hayır gastroenteroloji yönlendirme yaptırdı dahiliye
İnşallah bakalım
Cevap
3Cevap
proton pompa inhibitörü mesela lansoprazol, omeprazol ve iki farklı antibiyotik şöyleki amoksisilin ve klaritromisin kombinasyonu yani üçlü tedavi 2 haftalık süreci kapsar.
çok geçmiş olsun. bilgim yok ama antibiyotik kullanılabilir belki de. en güzeli doktora sormaktır.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar