AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlaçların kaçıncı günü, antibiyotik ishali olabilir.
3. Günü sabah akşam içiyorum 12 saat ara ile. Ama ishalim aşırı mukuslu geliyor
Antibiyotik ishali olabilirsin. Günde 3 seferden fazla çıkıyorsanız, tekrar hastaneye başvurun.
4 5 kere oluyor ve aşırı mukuslu geliyor. Bu durum normal değil midir? Bagirsaktada iltihap var , midede helikobakter ve kronik gastrit var. İltihabı bu şekilde atıyor olamaz miyim
Anormal bir klinikle normali açıklayamayız.. Normal değil H. Pylori eradikasyonu 2 günde olacak durum değil. Bağırsak iltihabı bu sürecin ana sebebi. İshalin Antibiyotik ile artması sıkıntı sadece.
Ne olabilir bu durum
Antibiyotik ile ilişkili ishal olabilir. C. Difficile etken olabilir. Gaita tetkiklerini vermeniz gerek
Antibiyotik ile iliskiliyse , yoğun ishal ve yoğun mukus gelmesi normal mi? Bu durumda ne yapmam lazım bırakmalı miyim ilaclari
Gaita tetkikleri vermelisiniz ona göre konuşmamız gerekir.
Kanserle alakası var mıdır ne olabilir nedenleri soyleseniz
Kanser bu koşullar altında çok zor. Enfektif bir süreç ile alakalı antibiyotikler bağırsak florasını bozabiliyor.
Bu durum normal olabilir mi? Çünkü öncesinde de ishal kabız oluyordum ama sonrasında normale dönüyordu ibs belirtilerinin aynıları vardı. Doktor endoskopi kolonoskopi yaptı midede helicobakter ve yoğun iltihap çıktı ve kronik gastirt var. Bagirsaktada her bölümde hafif iltihap varmış rektumda lenfoid doku hiperplazisi cıktı. Sonra doktor 2 kutu Largopen , 2 kutu macrol , 1 kutu panto verdi 3 günden beri kullanıyorum ama karın ağrısı ishal ve yoğun mukus var. Bu durum normal midir antibiyotik sonrası düzene girer mi yoksa mutlaka doktora gitmem gerekli mi
Şimdi antibiyotik öncesi ishalin varmıydı...
2 3 yıldan beri bende dönem dönem olan şikâyetlerim vardı. İshal kabız olurdum ama çoğunlukla yumuşak yapışkan mukuslu kötü kokulu dışkılama olurdu. Ama ishal uzun sürmezdi mesela diyelim ki tuvalete çıktı ishalim ama yarım saat sonra tekrar gideyim bu sefer kabizim sonra tekrar gideyim normale dönmüş bu şekilde olurdu günlerce sürmezdi. Ve sürekli tuvalete çıkma hissi olurdu tuvalete çıkınca anlık rahatlama olurdu doktor ibs olabilir dedi ve endoskopi kolonoskopi istedi. Kolonoskopide bağırsağın her bölümünde iltihap çıktı , mide de ise helicobaktery ve kronik gastirt çıktı. İlaçları kullanınca ishal oldum 3 gündür kullanıyorum ve 3 gündür ishalim ama yoğun mukuslu ishal
Şimdi nasılsınız antibiyotik işe yaradı mı
Şimdi nasıl durumunuz antibiyotik iyi geldi mi
Bir kaç gün önce test vermeye gittim geçmiş mi diye. Test sonucu negatif çıktı yani geçmiş bakteri çok şükür. Ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum 😄 sizde ne vardı
Sizin belirtileriniz nelerdi
Bir de sizin belirtileriniz tamamen geçti mi
Merhaba tam olarak belirtilerin neler acaba? Bendr 3 aydır uğraşıyorum. Ve çok korkuyorum
Benim 2 3 seneden beri ara ara olan şikâyetlerim vardı. Karın ağrısı , bi ishal bi kabızlık ama genelde yumuşak yapışkan kötü kokulu mukuslu dışkılama oluyordu. Hatta 1 ay boyunca karnımın ağrısı geçmemişti bende çok korkmuştum. Tabi bunlar bağırsak için olanlar. Bağırsakta iltihap çıktı ama bu ibs den de olabiliyormuş. Bide sürekli tuvalete çıkmak istiyordum , çıkınca anlık rahatlama oluyordu sonrasında tekrar belirtiler başlıyordu. Mide içinde mide ağrısı , ağiza acı su gelmesi ve mide yanması oluyordu ama bunlar ara ara oluyordu. Midede de helicobaktery ve kronik gastrit çıktı. Sizin belirtiler neler
Aynısı bende var 3 aydır yemin ederim ya
Beni takip eder misin? Yazayım özelden sana
Takip ediyormuşum seni zaten konuştuk mu ki onceden
Yok hiç konuşmadık