Mide kanserimiyim acaba heliko bakteri pozitif cıktı ilaç verdiler iyi gelmedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Mide kanserimiyim acaba heliko bakteri pozitif cıktı ilaç verdiler iyi gelmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dur hemen öyle acele etme midenin birçok hastalık şekli var ülserde olabilirsin. hemen kanser manser naaptın öyle. var mı genlerde kanser olanlar?
Babamda vardı kanser bende kesin öyleyim
Benim kuşlarımda oldu zayıfladı sonra öldü bende ölecem😔
olsun şanslısın işte sen daha kanser olmadan fark edeceksin belkide kanserin 4. evresi tehlikeli oraya gelmeden yakalarsan tedavin çok daha rahat geçer. kontrollere devam et sakın aksatma. 3 ay da bir falan test yaptırman lazım.
Ben iyice delirecem ne oldugunuda bilmioki doktorlar
dur sindirim sistemi hastalıklarını bilmeleri çok zor zaten. sen bir de gastroentoroloji polikliğine git. derdini anlat bakalım o ne diyecek
Ah bi bilsem ne diyecekler onlarda biliomuki valla ya😔
sindirim sistemi hastalıkları cok zor zaten olmazsa en son irritable bağırsak sendromu deyip çıkıyorlar işin içinden bende çok yaşadım hâlâ hafiften yaşiyorum biliyorum yani
İyi delirmediniz demekki
yok yani birçok insanda var sindirim sorunu sadece bende yok ki. böyle düşünüyorum yani. yapacak bir şey yok. ne hastalıklar var bizim hastalığımızda bu olsun napalım yani. psikiyatra gittim ilaç verdi 2.5 yıl falan oldu citoles 10mg kullanıyorum. tam geçirmedi ama eskisine göre daha rahatım yani. ama sen doktorlarını dinle sakın internetten falan hastalığına teşhis koyma. ama babanda kanser çıkması sende de çıkacağı anlamına gelir o yüzden aralıklarla doktora gidip test yaptırırsın. arada bir kan testi dahi yaptırsan on da bile birçok hastalık belli oluyo yani
Ne hastalığın varki
ibs var bende. benim bağırsaklar huzursuz. bende geçtim o yollardan bende sürekli kanser miyim diye dolaştım durdum. hatta benim hastalığın belirtileri kalp kriziyle de beyin kanamasıyla falan da aynı. çok koştum acillere falan çok da kontrol yaptirdim. ekg, ultrason, tomografi, endoskopi ve daha bircok test hepsini yaptırdım hepsi sağlam çıktı. en sonunda ibs olduğum ortaya çıktı psikiyatrda aldım soluğu. 2.5 senedir falan citolesle öyle böyle idare ediyorum işte şu an idare eder yani.
Hm
yaa öyle işte ben damdan düşen kişiyim. zamana bırak kontrollerini aksatma İnşallah hiçbir şey olmaz merak etme
Allahım yarabbim damdan düşen biri ne demek
nasrettin hocanın fıkrası var ya. damdan düşmüş sonra herkes başına toplanmış falan uğraşıyorlar nasrettin hoca da bana damdan düşen birini getirin demiş hani beni o anlar gibisinden ☺
Anlamadım ama neyse
yani diyor ki beni damdan düşen anlar. bende de ibs var ya ben de senin geçtiğin yollardan geçtim ya seni anlayabiliyorum aynı heyecanları aynı endişeleri bende çok yaşadım :)
Ee sonuç ne oldu
ibs çıktı işte huzursuz bağırsak sendromu
One ki
psikolojik. yani psikolojik olarak bagirsaklar huzursuzlaniyo. hayatini bagirsagina göre şekillendiriyosun
Helikobakteri ne mantarmı
dur ben onu bi arastiriyim da sana dönücem birazdan
helikobakteri bir bakteri işte. yaşam alanı da mide. birçok insan da olduğu gibi senin midene de yerleşmiş eğer tedavi olmazsan ileride tehlikeli olabilir. yapman gereken şey doktorların verdiği tedaviyi harfiyen uygulamak. ama bir mucize bekleme. yani hemen kısa zamanda geçecek bir şey değil. tedavini aksatmadan sabırla uygulayacaksın ilaçlarını kullanacaksın. ayrıca kızartma ve baharat tür şeylerden sakınacaksın. cips kola salam sucuk sosis çikolata bunlardan uzak durman lazım. dışarıdan yemek yememen lazım. evde temiz bir şekilde kendi hazırladığın sağlıklı ürünlerle beslenmen lazım. bol bol su içmen lazım mideni üzmemen lazım yani. böyle yaparsan ileri ki zamanlarda İnşallah kurtulursun bu illetten
Gastrit durumlarında oluyo sadece kanser değil ilaçları var tedavinizi uygulayın geçecektir inşallah
Gecmedi ilacı icince daha cok agrı oluyor
Dr nuz ne teşhis koydu acaba
Verilen ilk ilaç size iyi gelecek diye bir kaide yok Dr tekrar başvurun durumu belirtin ve perhize uyun
İyi gelmedi 5 ilaç boğazımda sanki bişey var ne oldugunu bilmiorum mantar galiba
O zaman Dr unuzla görüşün mutlaka dahiliye bakıyordu dimi bende de var gastrit de ondan endoskopi yapıldı mı
Dahiliye ilaç verdi ya bi boka yaramadı
Proton pompası verirler sabah aç içersiniz mide asitiini keser
Endoskopi? Bana uyutulmadan yapıldı Allah kimseye yaşatmasın
Cokmu kötü sendemi oldun heliko bakteri
Bende de var gastrit dedim ya okumadınız mı?
Endoskopi yi uyutulmadan yaptılar bana ağzımdan mideme boru soktular
Acildemi yoksa dahiliyemi
Devlet dahiliye
Acil endoskopi yapmaz
Geçtimiya sende
Yok ben ilaçları bıraktım zaten benimki strese bağlı idi efendim sizinkinden farklı bende bakteri olmadan bu belirtiler oluşuyordu
Tee bogazım bile acıyor
Farklı bir dahiliye uzmanına görünün geçmiş olsun
Delirecem iyice
14 gün antibiyotik tedavisi ile ya da farklı ilaçlar var
Kullanıorum iyi gelmedi
O zaman bitkisel önerebilirim
Ney hiçbişey gecıremıyor
www.tlosolive.com/.../elveda-helicobacter-pylori
Sabahları aç karnına yüksek polifenöllü zeytin yağı iç bir kaşık
Onlar geçirmio kuslarımdada oldu öldüler hep
Kuşla ne alakası var dene bi kudret narı dene olmadı
Onlarla geçecek şey değil kansızlık var bende bide idrar yolu enfrksionu
Ya nerden biliyorsun kansızlıkla helicobakterin bir alakası yok kullanma sen bilirsin
Zeytinyagını adını yaz öyle bilmiyorum
Siteyi attım direk orada var
Var ama güvenemiyorumki
Rabb im acil şifalar versin en önemli ilaç moral♥️
Moralde geçmiorki naparsam yapayım
Anne sütü kanser hücrelerine iyi geliyor diye duymuştum ama istersen bi araştır kuzum benim
Bu yaşta meme mi emecem
Sütü olana sağdır sağıp versin
Cok kötü bu hastalık😔
Kendini asla üzme biliyorum zor ama bi imtihan bak kaç kişi yeniyor bunu hepsinin ortak bir dediği var "sanki hastalık yokmuş gibi yaşayıp güldüm eğlendim ve aklıma getirmedim" diyorlar en azından dene lütfen ben inanıyorum yenersin sen güçlüsün öyle hissettim bi an♥️
Ben ölecem bundan gecemem tee boğazıma kadar cıkıyor agrıyo
Elimden bişey gelse anında yapardım öyle söyleme Allah hazreti eyyubun yaralarını nası bi anda geçirdi bütün vucudu organları iflas edip etlerine kurtlar düşmüşken 20 yaşındaki gençlerden daha sağlıklı oldu bi anda hz eyyubla aynı Allah ın kuluyuz
Ben o kadar güçlü değilim zayıfım 😔hastalıklar bi anda üşüştü hersey napıcamı şaşırdım iyice
Yapabilirsin aslında bana dua et adım ayşe sen ordan dua et Allah duyar
Söz veriyorum sadece bugün değil herzaman edeceğim ayşe inşallah eskisinden daha sağlıklı daha güçlü kuvvetli olursun hastalık istediği kadar büyük olsun hastalıktan büyük Allah var derdinde dermanında sahibi odur iyi haberlerini duyarım inşallah hiç üzülme olur mu
Amin saol🌼