Boğazımda iltihap var ve doktor 6 tane pensilin yazdı reçeteye çok açıtıyormus iğne bide korkuyorum napicam ben yaa :( aciyacagini bilerek sedyeye yatmak cok zor :-(
Cevabın nedir?
+1 yılGeçmiş olsun :) Bana da vermişlerdi 10 tane hem de. Evet ilaç yakıyor ama ilk birkaç iğneden sonra alıştığımı ve kendimi sıkmadığımda canımın fazla yanmadığını hissettim. Hatta igneden sonra 10 dakika falan oturun bekleyin diyordu hemşire ben beklemiyordum bile artık, yürüyünce daha çabuk geciyordu acısı ve yanması. Korkma sen de tekrar gecmis olsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederm bende bir kac tane daha vurunsam alisicamda vakit gecmiyo sanki daha 1 tanesini vurundum :/
En İyi Cevaplar
Meslektaşımsın yani valla penisilin çok ağrı yapar hatta yapıldıktan sonra 10 dk falan ayağa kalkma acıyı azaltmak için tek yapabileceğin kendini kasmamak
24 Yorumla
Soran+1 yılSaol deniyecem ben yaparkeb hep söylerim hastalarada korku başını sarinca nasil olur bilmiyorum öğrenicem galiba
Soran+1 yılHemsireyim diye canimiz olmadigini saniyor insanlar ben korkmam diye bisey olmuyo valla baskasina yapmakla kendin igne olmak cok farkli kasmamaya calisicam ins. s
- +1 yıl
Lidokain kat icine hicbisey olmazz
Gayet normal tıp çalışanlarının hiçbirisinde iğne hobisi olan yoktur zaten zamanla alışır insan herşeye. Her zaman içinde bulunduğu kabın şeklini alır herkes...
08 Yorumla
Soran+1 yılBende hep vardi hala var alisirim sonradanda şimdilik zor geldi
Soran+1 yılAlismasini bilmemde cok ağrıdı ya. ss sorun şimdi ignelerin devamını vurdurmakdan vazgactim
Soran+1 yılÖyleymisim aman napıyım hep ben mi nazlanan insanlarla ugrasacam aman korkuyorum çok acirmi hapini mi icsem diyen cok oluyor nazlanma sirasi bende :)
Soran+1 yılOnlar halinden memnun merak etme sen
Daha kötülerini düşün, ne acılar çeken insanlar var kolu yok bacağı yok. . Belki azda olsa teselli olur sana bu düşünceler..
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aklımıza bile gelmiyor bir baskasinin ne cektigini insan basina gelene üzülüyor sadece. s
Soran+1 yılTsk ederm verir ins :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
cansın kardeşim :D hemşireyim iğnedne çok korkaram :D serum taktır daha az acı vericir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSerum daha uzun surer ama o kadar beklemek bilemedim ki
+1 yılbence bu korkunu yenmen ıcın sana fırsat bu arada cok gecmıs olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılTskler haklısın galiba igne vurundum bu ilk değil ama korku baska bisey her yatmamda sedyeye ayni korkuyu tekrar yaşıyorum bu sefer pensilin yakar doye korkuyorum dahada cok
- +1 yıl
rıca ederım ama bence hem ıgne korkunu yenmıs olursun sonucta hayırlısı ıle hemsıre olacan ılerde sen ıgne vuracan en azından sımdıden bu fobınden kurtulursun derım ben tekrardan gecmıs olsun
Soran+1 yılIgne korkumu bilmemde pensilin korkusu olustu şimdide yürüyemiyorum. s cok ağrıdı ya
- +1 yıl
gecmıs olsun
Soran+1 yılSaol.
+1 yılBen de aynı sekilde ve tanıdıgım cok hemsire var boyle asla yaptırmam cocuktan beter olurum :(
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende oyle zorda kalmadikca yaptirmiyorum birbirine yaptiran hemsire bile raslamadm herkes korkmasada korkan cok soyleyen yok
- +1 yıl
Cok iyi anlıyorum ama bogaz iltihabı da zor bana kalsa yaptırmam cekerim nasıl hemsire olcaksam :D
Soran+1 yılDoktor korkuttu gözümü sende biliosun penisilin tedavisiyle daha çabuk iyilesirsin sana iğne yazalim cabuk iyiles filan deyince itiraz edemedim :) . s
Yuh:D Kendin yap. Belki başkasından daha çok korkuyosundur. Kalçadan yapmak zorunda değilsin. Kendin yap.
Bir de hemşiresin ha korkma kendini sıkma yeter:)
Ben yapardım yani. Hiç korkmam.05 Yorumla
Soran+1 yılAynen penisilin olması ilaci vermeye baslayinca yakmaya basliyo insan bile bile kendine aci cektiremez pensilin vurmam kendime imkani yok korkumu birak kendi canimi bu kadar yakamam.
Soran+1 yılTsk ederm yarıyıl tatili oldugu icin memleketime geldim ki tanıdık vurduracak kimsem yok penisilin oldugu icin hastanede vurduruyorum zaten inş devamı acimaz ne diyim
Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı. Hemşirelik okuyorsun ve bunu mu soruyorsun?
Enjeksiyonu yapacak olan sağlıkçı arkadaşa içine az miktarda anestezik (direk ilaç adı vermeyeyim, anlamışsındır sanırım) eklemesini rica edin, en az şekilde acı olur.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaav acıyacak hiç takma bir ara bende de bu korku vardı meğerse kendimi kasıyomuşum ondan sürekli ağrıyomuş kendimi rahatlatıyorum adeleleri gevşek bırak no problem
17 Yorumla
Soran+1 yılKasmadan olmuyomus ya insanlara nefes filan demek kolaydi yaparken yaptırdım igneyi nefes alip versemde kastım kndimi galiba yuruyemiyorum yaw aciyacak demişsin yaa aciyomus hic bu kadar yakan bir igne vurunmamistim
Cevap sahibi+1 yılAmannn ne nazlı çıktınn yaaa😃😃
Soran+1 yılGaliba sanırım bende bilmiyodum oyleymisim birazcik
Cevap sahibi+1 yılBayıcık ne birazığı
Soran+1 yılHadiii oylemiymis
Cevap sahibi+1 yılAllah seni bulana yardımmm etsinnnn
Soran+1 yılAminnn :)
işin zor. hep aynı yere vurmasınlar dikkat et. geçmiş olsun
119 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederm aslnda dikkat eden birisiyim ilk defa igne vurunacak kadar hasta oldum zor bir durummuş öğrendim ayni yer olmasın diye dikkat edicem simdilik 1 tanesini vurundumda yarinda artk hic oturamam heralde. s
Soran+1 yılCanım az heralde ise yaramıyor sanki
Soran+1 yılYok bir 20 dk bacagin uyusuyo zaten ovsanda yürüsende ise yaramıyor
Soran+1 yılHemşire büyük faktör bilirim hic bu kadar iyi ogrenmemistim cok hızlı veremez zaten ilac donan bile ilac oldugu icin enjektörun pistonuna bastirsanda hızlı gitmiyo ilac yakiyomus cok
Soran+1 yılHafif oldugunu düşünüyorum hep söylerler zaten arkadaşlarım bana yaptırıyor genelde
Soran+1 yılHiç sorma agresif tavırları olan bir tipti ama igneden Mi yandi canim elimi ağırdı farkedemedim ama yuruyemedim bir sure
Soran+1 yılMaleseg öğrenmiş oldum bnde
Soran+1 yılZaten dikkat eden birisiyim şimdi daha cok dikkat edicem o bir kesin
Soran+1 yılHic duymamistim zencefil bilmiyorum ama onerin icin tsk ederm deniyecem
Soran+1 yılTamam sorarim
Napcan bazen daha fazla acı çekmemek için daha azına razı olursun bu da böyle birşey
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın daha kötü olmakdan da korkuyorum basta vurunmak istemedim igneleri ama acitsada yaksada simdi daha iyiyim düne oranla tedavi sart acili olsada
+1 yılKolundan kan aldirimayla başlayabilirsin en azindan ignenin okadar hafif oldugunu sanar bogazındakindrn korkmazsın
07 Yorumla
Soran+1 yılKan aldirmakla ayni degil ki ama birinde senin olan kanin enjektore cekiliyor birinde yakan bir ilaç sana enjekte ediliyor fakat igne ignedir bir sekilde ucu sana dokunuyor
- +1 yıl
Demekki insanın bu işleri bilmeside ayrı bir dertmiş :) ilacın yakma etkisi varsa igneyi fazla hissetmeyecegini dusunuyorum
Soran+1 yılIlac yakiyo eli hafif olsada hemsirenin ignenin batisini hissetmedin tamam ilaci vermeye basladigi anda hissettigin tarif edilmez bir acı ondan sonrada bacagini hissetmiyosun uyusuyo resmen teorikde biliyosun tamam gercek hayat bambaska
- +1 yıl
işin çok zor ama bukadar güçlü bir ilac verdigi için yapmak zorundasın igneyi düşünmemeye calis
Soran+1 yılDeniyecem sayılı gun tez gecer insallah.
- +1 yıl
Merak etme biraz korkarak gideceksin ve ne zaman bittigini anlamayacaksın ;)
Soran+1 yılInsallah oyle olur valla hastalikdan bıktım daha cok yordu beni valla
Gulme komsuna gelir basina sn yaparken iyidi simdi sira bizde :) gecmis olsun derin nefes al biseyle oyalan o olaya adapte olmaya calisma baska biseyle megul ol
019 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederm oyalanirm ins sira sizde degil cunki igneyi yapicak olan yine meslektasim olcak :)
Soran+1 yılYapicak bisey yok basa gelen cekilir malesef oyle igne yiyenler klübünde herkese yer var malum cekicez
Soran+1 yılAynen haklısın sagligima dikkat etmeliyim agrisina sizisina ragmen ama pensilin bir baskaymis kötü hatira olarak hep hatirlicam
Soran+1 yılOnu hatırlayınca karar veririm önce gecirmek lazm şu durumu
Soran+1 yılValla yeni yaptırdım 15 dk oldu simdi ayagim uyustu gecer insallah. ss
Soran+1 yılOturdum daha kalkmadm :/
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılmesaj atamiyorum xper 2 olmam gerekiyormuş
Soran+1 yılOnu da yapamadm
Soran+1 yılYeni uye oldum bisey anlamiyorm pek
+1 yılnapıcam ben ya ne demek mecbur olacaksın 5 saniyelik acı bir şey olmaz sen doğum yapıcaksın ilerde ona nasıl dayanacaksın?
10 Yorumlapenisilin mi bence iğneden korkma uygulama sonrası oluşacak durumdan kork ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılOrasi apayri bir kabus zaten igne girdikden sonra bacak iptal oluyor. s
- +1 yıl
aynen uyuşukluk başlar sana önerim iğne olurken aklına başka şeyler getir mesela kulaklıkla müzik dinle (beynin canın yanacağina şartlanmasın diye) o sıra ve iğne olduğun anda eğer canın yanarsa kolunu cimdikle ki ağrı merkezin değişssin bu şekilde ağrıdan daha az etkilenirsin
Soran+1 yılGüzel fikirler aslında dikkati baska yöne cekerek agriyi daha az algılama tsk ederm onerin icin
Soran+1 yılTsk ederm :)
Ben de tip okuyorum ama kan alamiyorum cok kotu oluyorum insallah klinikte degisir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKan almakda igne vurmakda sorunum yok benim alisiyorsun sende alisirsin insallah
+1 yılAllah yardimcin olsun kardesim penisilin oyle bir aci veriyorki allah bilir
08 Yorumla
Soran+1 yıl:( iğneden mi kacsam acaba
- +1 yıl
Kacmak kurtulmak degil
Soran+1 yılAcıyı çeken anlar deyip vurunmak lazm o vakit. s
- +1 yıl
bir an önce ol ve kurtul sen kaçtıkça o sana iyice batıcak
Soran+1 yılKötü sonnn yürüyemiyorum :(((
- +1 yıl
normal
Soran+1 yılBencede bu derece hasta olana mustehak hepsi baştan dikkat ediceksin sağlığına
- +1 yıl
aynen
+1 yılolmaktan değil yapmaktan korkuyorsan asıl sıkıntı var demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı hastayim ve igne vurunuyorum hergün ayni korku kabus oldu artk vurmakda sıkıntı yasamiyorum
- +1 yıl
psikolojik bir tedavi al. eğer hastalık derecesindeyse başka bir mesleğe yönelirsin. hemşirelik okuduğun için illa hemşire olacaksın diye bir şey yok
Bende korkuyorum açıkçası ama belli etmiyorum bir de kan gordum mu basim dönüyor haline sukret bence
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur sukrederim beterin beteri var elbet hastanede filan mi calisiyorsn yok calismiyosan sıkıntı yasamazsn ki nerden gorecen kani elini kesmedikce
Soran+1 yılIyi bari sen ilk yardım yapamazsn acil bir durumda oyle bir duruma dusmezsn ins
Derin derin nefes al ve başka yöne bak iğne vurulurken kendini sıkmaa sıkarsan canın daha cok yanar
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam deniyecem
Soran+1 yılDamar nasıl patladi yaa hic duymamistim hasar kaldiysa sıkıntı. s
+1 yılMillete iğne yapan sen korkan sen seni çözemedim eh be kızım neden seçtin korktuğun bölümden !
03 Yorumla
Soran+1 yılBaskasina yaparken korkmuyorum ki :) yani dikkat ediyorum cok canini yakmasn diye korkan insan daha cok düşünüyor emim ol baskasinin cani yanmasn diye
- +1 yıl
Tamam öyle olsun Allah yardımcın olsun kardeşim :)
Soran+1 yılTsk ederim :)
+1 yılolmaktan korkman onemlı degıl
yapmaktan korkma yeter :)
kasaplarda kendılerının kesılmesınden korkar..01 Yorumla
Soran+1 yılYapmakdan korkmuyorum ama dikkat etmek gerekiyor insanin canı yanmasin diye cabalamistirim hep dogruda yapmışım insanin cani cok yaniyormus tattım acisini :(
+1 yılmerak etme operasyonlara girince bunlar hiç gelir ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke bende olsam hemşire uğraşıyorum ama kazanamıyorum :(:( off mutsuzum çok şanslısın
00 YorumlaBende saglikciyim bendde igneden korkarim hap kullan ama cok agrimiyo gercekten
016 Yorumla
Soran+1 yıl6 tane igne hapinida vermis zaten anca iyilesirsin dedi bende tamam dedim simdide korkusu sardı
Soran+1 yılDogru tespit 3 kutu ilac fazla ama unuturum ben içmeyi tokatta okuyorum
Soran+1 yıl3. Sınıf
Soran+1 yılYaş a baktiysan evet uni
Soran+1 yılSaglikciyim demistin sen kimlerdensin bakalm?
Soran+1 yılHmm gzl
Soran+1 yılSeneye gircem bana daha var
Soran+1 yılOlur tabi belkide sen sorarsin takildigin yerde :D saol :)
Sen hemsiresin ilerde iğne yapcan yaptırmıcan şimdi ise korkunun ecele faydasi yok :)
021 Yorumla
Soran+1 yılIlerlede değil zaten iğne cok yaptmda dediğin gibi korkunun ecele faydasi yok basa gelen çekiliyor. s başına gelmeyince bilmiyor insan
Soran+1 yılAynen banada oyle dedide yazdi ki doktor iltihap var diye ignesinide hapinida yazdi hem ignesini vurunuyorum 1 tane gunde hemde ilacini iciyorum korkum gecmez ama kolay kolay. s
Soran+1 yılTsk ederim :)
Soran+1 yılFarkli bir dusunce hakli olabilirsin
Soran+1 yılAynen çeken bilir acısını :)
Soran+1 yılOyle olsa gerek
Soran+1 yılYasadim 1 kere de cok oldu acisini hatırlamiyorum
Soran+1 yılOlduu başka benim acım bana yeter. s :/
Soran+1 yılYok yaa bu emrah in reklami aklima geldi ondan oyle yazdım :)
Soran+1 yılReklamda ne kadar alakasiz olduysa simdi ben söyleyince o kdar alakasz oldu :)
Soran+1 yılHii. p
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe hemsire olunca sana vurmayacaklar sen vuracaksin mesleginle bir baglanti kuramadim
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece basligi okumussun sen ondan baglanti kuramamissin hepsini oku
+1 yılLidokain karistir hicbisey duymazsin
117 Yorumla
Soran+1 yılAklıma gelmedi aslında yapıldığına da raslamadm hic oyle
- +1 yıl
0.5 cc filan kat lidokain amp. Vardir onlardan biz hassas hastalara oyle yapardik dene gor farki
Soran+1 yılTskler ilkini yaptırdım baya zor oldu yuruyemiyorum şimdi ama tavsiyeni deniyecem
- +1 yıl
burada tecrube kanusuyo kesinlikle oyle yap :)
hatta tamamini lidokain amp. sulandir artik gersii yapan marifetli ellere kalmis :)
Soran+1 yılTamam oyle yapayim hepsi lidokaine gerek yok toptan uyusmak ıstemem Eli hafif olan marifetli el bulmak zor bu devirde bir benm elim hafif :D oda kendime ise yaramıyor
- +1 yıl
Herkes kndine hafif der nedense bizim meslekte :)
Soran+1 yılSanki evet oyle ama kişiyle de alakali acitmak istersen her turlu acitir hizli davranmazsn yaptigin kisiyi rahatlatirsin acitmaz yani o kadar vaktin olmuyo ama herkese
- +1 yıl
Yas kac uni. Hemsireligi mi okuyosun
Soran+1 yılYas 21 uni 3. Sinif
- +1 yıl
şu an emjnim cook heveslisin ve meslegini seviyosun oyle gozukuyoo
Soran+1 yılDoğru tespit meslegimi cok seviyorum insanlara yardim etmeyi cok seviyorum mezum bile olmadım daha ilk hevesler simdilik :)
- +1 yıl
Belli belli :) yillar snra ne heves kaliyo ne heyecann
Hangi uni.
Soran+1 yılTokat uni sana kac yıl oldu ki erken bikmişsin
- +1 yıl
Sen benim memlekette okuyosun :)
ozele yaz sorun degilse
Soran+1 yılYazayım sıkıntı yok
Soran+1 yılYazamiyorum xper 2 olmam lazm mis
- +1 yıl
Hadi yaa ozelden ciksana bir 1 dk yeni okul binan benim ilcemde biliyosun degisiyo konussak iyi olurdu istersen
Biz napalım yani şimdi anlamadım? Korkunun mu bastıralım? Ne istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılO aci ne ki? Daha ne acilar çekicez allah bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısında buda az acı cektirmiyor
+1 yılİğne olma hemşire ol :Dd
019 Yorumla
Soran+1 yılHemsireyim zaten 1 senem kaldı :)
- +1 yıl
Biliyorum okudum, bende boksörüm şu an , tanistigima memnun oldum, üni sınavından sonra soylerim ne olduğumu :)) Meslek secimin basarili bir kiza en cok yakisan meslek takdir ettim :)
Soran+1 yılTsk ederm bende seviyorum meslegimi boksörsun ve uni sinavlarina hazirlaniyorsun hm gzel
- +1 yıl
Ben seni meşgul etmeyeyim işim var jahsgsg
Soran+1 yılIsin varsa yazma yani zoraki kimse cevap yorum yazmiyo biliyosun !
- +1 yıl
İşin var yazacaktim n ile m yanyana oldugunda q klavyede yanlis oldu ozur dilerim yine de ben hic bir sey usenmem eski sevgilimle 24 saatte 19 saat 40 küsür dk konusmus adamim :)
Soran+1 yılBenm isim yok yaptırdım ignemi oturdum oyle ayagim uyuşuk ama neyi anladm sen hazirlan ben geliyorum diyo ya biz hemsireler tamam hazirlandin bekliyosun zaman gecmiyo sanki ne zor mus. s :/
19saat demek rekor sende mi ne :)- +1 yıl
Yazik sana, kiyamam hemen ayaklanma o zaman :( ben hap yutamiyom migdem bulaniyo ama igneden korkmam haptan korkuyom agagav cinsim ben, bilmem benim rekorum bu :)
Soran+1 yılTamam ayaklanmiyom zaten :)
- +1 yıl
Buradan zor oluyo whatsappa gecelim mi :D
Soran+1 yılYasin kac senin
- +1 yıl
18 yaşindayim
Soran+1 yılKüçük sün benden watsapa gerek yok :-) :-D
- +1 yıl
Yaşla ne alakasi var kendinden kucuklerle konusmuyo musun :D
Soran+1 yılGenelde yani ne konusacaz ki. s
- +1 yıl
Muhabbet ederiz sıkılınca buradan zor oluyo whatsappa gecelim dedigimde evlenicez mi sandin madem yaşın benden buyuk dost oluruz :)
- +1 yıl
67 limisin O. o
Soran+1 yılPrensip meselesi küçüğüm siteden mesaj at dost olcaksan :)
- +1 yıl
Xper 2+ olmali mesaj atamiyom yeni üyeyim :D kahretsin :(
+1 yılKeşke antibiyotik hap yazmasını rica etseydin. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılValla nasıl hastaysam hapinida yazmis iciyorum gunde 1 tane ignesinude vurunmak zorunda kaldim :(
gün gelir devran döner horoz domalir tavuk
neyse. d. d seninki o hesap. d12 Yorumla
Soran+1 yılTabir hoş olmasada biz hasta olmuyacaz korkmuyacaz diye bisey yok hem bna igneyi yapan yine meslektaşım olucak hesap yalnış biraz
Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. gun gelır devran doner horoz doner tavuk gomer lap oturdu
02 Yorumla
Soran+1 yılIsine bak sen
Yapa yapa yemeye alısacaksın yapcak bisey yok :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun...
Soran+1 yılYapmaya alıştım simdi iğne vurunmaya alisma vakti o zamn
Soran+1 yılSaol ya :)
Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. yapmaktan korkmuyorsan problem yok
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmakdan niye korkuyum bana batmiyo iğne sonucta
Bende hemşire olucam:D alış:D
01 Yorumla
Soran+1 yılSen alistn galiba :) korktugun biseye kolay alisamiyo insan
+1 yılolmaktan değil de yapmaktan korkarsan sorun olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yaparken sıkıntı yasamiyorum ama o bukadar aci verdiğini bilmeden onceydi degisir mi simdi sanmam bakicaz
Ben igneleri kendime yapıyorum, hemsireler acitiyo
011 Yorumla
Soran+1 yılSen nasl yapiyosn
Soran+1 yılKendine igneni yaparsin bacaktan tamam onu anladm yakan bir ilaci yapmak zor olmuyor mu
Soran+1 yılSaglikci filan degilsin anladigim kadariyla olsaydin kalcana vurmaya calisacagina bacakdan yapardin tuhaf bir teknik basina is getirmezsen ( felc filan) iyi valla
Soran+1 yılTuhaf ne diyim her iğne ayne değil pensilin denemeni tavsiye ederim yapabilcekmisin diye merak ettim
Soran+1 yılDiğerlerini bende yaparm penisilin CAN dir :D
Soran+1 yılTamam demedim bisey
Penisilin popodan mı vuruluyo?
03 Yorumla
Soran+1 yılYes dorso gluteal kası ;)
Soran+1 yılEvt yaa utanc verici. s
+1 yılkaçıncı sınıfsın
110 Yorumla
Soran+1 yıl3. Sinif
- +1 yıl
hmm ben kendime yapıyorum hep ama hiç penisilin yapmadım yapıldıktan sonra biraz yat hemen ayağa kalkma derin nefes almaya çalış ve bildiğin birine yaptır
Soran+1 yılhastanede tanıdık biri denk gelmez yaptırmak icin büyük ihtimal pensilin olmasa kendim yapicaktm bunu gozum kesmedi
- +1 yıl
evet kendin yap diyecektim ama penisilin olunca demedim çünkü bende güvenemiyorum başkasına hep kendim yapıyorum
Soran+1 yılBende kendim yapma taraftariyim da bu sefer acisindan yapamam diye denemek istemiyorum
- +1 yıl
yok yok kendin yapma penisilin tehlikleli biliyorsun hastane ortamında yaptırman gerekiyor alerji olabilir
Soran+1 yılBilerek de insan kendisini tehlikeye atamiyor hastane ortami sart bencede yinede insan başkasınin yapmasina güvenemiyor
- +1 yıl
o kadar korkulacak bişeyi yok canım
Soran+1 yılTsk ederm :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılKaçıncı sınıftasın
03 Yorumla
Soran3. Sınıf
- +1 yıl
Yapmak kolay ama yaptırmak zor diyorsun yani
Soran+1 yılAynen hep korkardim da başa gelince farklı oluyomus
Oldun dostum 😢
00 YorumlaVurdurmadan önce şaplak attır uyuşturur...
13 Yorumla
Soran+1 yılO senin gibilere yarar heralde ama yüzüne atmasi lazım isin yok burada senin yazma yorum filan sacmaliklarini baskasina sakla defol burdan.
Soran+1 yılKatılıyorm o dedigindensin. Sacmalamayi kes artk
gusül abdesti al
02 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle yapiosn heralde işe yarıyor mu bari sacmalayi kes.
Sağlık konusunda 714 cevap paylaştı. bişey olmaz :D
00 Yorumlaahahahh :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi komik acaba
Soran+1 yılZaten baskalarina yapiyorum ki hastanede her alanda calisiyoruz bir baskasinin canini col yaktigimi düşünmüyorum ilacin yakıcı bir icerigi olmadigi sürece
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası