Merhabalar ben 2 ay önce bi an bayıldım, hastaneye kaldırdılar, birkaç gün hastanede kaldım ve şeker hastası olduğumu öğrendim, doktorumun önerdiği herşeyi yapmama rağmen çok acıkıyorum. Diyet yapıyorum, şekerli hiçbir şey yemiyorum, unu, her tip ekmeği, tuzu, şekeri, makarnayı, pirinci, patatesi tamamen çıkardım. Her günde mutlaka 8 saat uyuyorum, 1 litre su içiyorum, vitamin d magnezyum değerlerimede dikkat etmeme rağmen midem de sürekli acıkma hissi var, ve çok yorgun hissediyorum. Geçinebilmek için çalışmak zorundayım. İşimde performansım düşmeye başladı çünki çok yorgun ve açım.
3 yıldır aynı işi yapıyorum hiç böyle olmamıştı, hep çok başarılıydım ta ki 2 ay önceye kadar.
Müdürüm geçen hafta kovmakla ilgili uyardı😏. 3 yıldır hep ofisteki en iyi çalışan sendin ama şu an performansın normalden bile düşük dedi.
şeker tanısı almadan önce herşeyi yiyordum ve çok enerjikdim iş performansımda gayet iyiydi, acıkmıyordum, yorgun olmuyordum.
Şeker hastası olup yaşadıklarımı yaşayanlar var mı? Siz böyle şekilde, diyet yaparak nasıl çalışabiliyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden diyabet oldun kilo ile alakalı mı yoksa genetik mi
Bence 1 değil de 2.5 3 litre su iç günde
Hiçbir zaman çok kilolu olmadım, eskiden kilom normaldi annemde diyabet hastası ve bir ara çok kötü şeyler yaşadım, ablam trafik kazasında öldü çok üzülmüştüm depresyona girdim, evden dışarı aylarca çıkmadım ağladım ama yinede küçüklüğümden beri hep sağlıklı yiyordum, çok yemeği de sevmezdim, tatlı küçükken bile hiç sevmiyordum.
Ablam öldükten sonra sadece 7 ayda 16 kilo zayıfladım eskisi gibi beslenmeme rağmen. O zamandan sonra da normal beslenmeme rağmen çok zayıftım ve halsiz, yorgundum. En son doktora gitmeye karar verdim çok zayıf ve yorgun olduğum için önce başka tedavileri denedi işe yaramayınca, hastalıklar için test etti kan şekerim çok yüksek çıktı
2.5 litre fazla değilmi böbreklerimi yormazmı?
Yas kaç daha be geçmişmolsun
23
Kam ber bi
Karbonhidrat sayımı yapıyor musun
Hayır ama sadece doktorun önerdiği gıdaları yiyorum her öğünde 1 porsiyon, her 3 saatte bir yiyorum ve kan şekerim ilk başlarda açken bile 350-400 oluyordu şu an düştü normal, pek yükselmiyor çok şükür doktorda böyle devam et diyor ama yememe izin verdiği gıdaları bile fazla yeme , az yemeğe alışmak zorundasın diyor
Şeker hastalığının en kötü yanı o maalesef. Sık ama az yemek zorundasın. Tip 1 mi yoksa tip 2 mi hastalık?
2
Böyle giderse işten kovulacağım
Yaş kaç?
23
Yemen lazım
Ama doktorum izin verdiği gıdaları bile fazla yememi önermuyor az yemeğe alışmalısın diyor
E zorlicak biraz