Diyabet hastasıyım doktorun önerdiği gibi diyet yapıyorum ama çok acıkıyorum ve halsiz oluyorum?

Merhabalar ben 2 ay önce bi an bayıldım, hastaneye kaldırdılar, birkaç gün hastanede kaldım ve şeker hastası olduğumu öğrendim, doktorumun önerdiği herşeyi yapmama rağmen çok acıkıyorum. Diyet yapıyorum, şekerli hiçbir şey yemiyorum, unu, her tip ekmeği, tuzu, şekeri, makarnayı, pirinci, patatesi tamamen çıkardım. Her günde mutlaka 8 saat uyuyorum, 1 litre su içiyorum, vitamin d magnezyum değerlerimede dikkat etmeme rağmen midem de sürekli acıkma hissi var, ve çok yorgun hissediyorum. Geçinebilmek için çalışmak zorundayım. İşimde performansım düşmeye başladı çünki çok yorgun ve açım.

3 yıldır aynı işi yapıyorum hiç böyle olmamıştı, hep çok başarılıydım ta ki 2 ay önceye kadar.

Müdürüm geçen hafta kovmakla ilgili uyardı😏. 3 yıldır hep ofisteki en iyi çalışan sendin ama şu an performansın normalden bile düşük dedi.

şeker tanısı almadan önce herşeyi yiyordum ve çok enerjikdim iş performansımda gayet iyiydi, acıkmıyordum, yorgun olmuyordum.

Şeker hastası olup yaşadıklarımı yaşayanlar var mı? Siz böyle şekilde, diyet yaparak nasıl çalışabiliyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Diyabet
Diyabet hastasıyım doktorun önerdiği gibi diyet yapıyorum ama çok acıkıyorum ve halsiz oluyorum?