Ya 52 kıloyum 1,63 boyum ama bi türlü 52 den çıkamıyorum çok da yıyorum nasıl kolay kılo alabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl
Kilo alamama sorununuz varsa;
Sık sık küçük öğünler yiyin: Günde 5-6 küçük öğün yemek, metabolizmanı hızlandırır ve kilo alımını kolaylaştırır.
Kalori yoğun besinler tüketin: Kuru yemişler, avokado, yağlı tohumlar, kırmızı et, süt ürünleri gibi kalori değeri yüksek besinleri tercih edin.
Protein alımını artırın: Kas kütlesi kazanmak için yumurta, balık, tavuk gibi protein kaynaklarını düzenli olarak tüketin.
Kompleks karbonhidratları tercih edin: Tam tahıllar, sebzeler, meyveler gibi kompleks karbonhidratlar hem enerji verir hem de sindirimi kolaylaştırır.
Sağlıklı yağları tüketin:Zeytinyağı, avokado, kuruyemişler gibi sağlıklı yağlar hem enerji verir hem de vitamin alımını destekler.
Yemeklerle birlikte sıvı tüketmeyin:Yemek sırasında su içmek sindirimi yavaşlatabilir ve kilo alımını zorlaştırabilir.
Çorba yerine katı besinler tüketin: Çorbalar doygunluk hissi verir ancak kalori değeri düşüktür.
Ağırlık antrenmanı yapın: Kas kütlesi kazanmak için düzenli olarak ağırlık antrenmanı yapın.
Yeterli uyuyun: Uyku, hormonların düzenlenmesi ve metabolizmanın çalışması için çok önemlidir.
Stresten uzak durun: Stres, kilo alımını engelleyebilir.
Ek olarak:
Hızlı kilo almak yerine sağlıklı bir şekilde kilo almayı hedefleyin.
Kilo alırken sadece beslenmenize değil, yaşam tarzınıza da dikkat edin.
Doktorunuza danışmadan herhangi bir besin takviyesi kullanmayın.
Bu bilgiler genel bir rehber niteliğindedir. Sağlık sorunlarınız varsa mutlaka doktoruna danışmalısınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılayyy ne güzel. keşke ben de o kiloya inebilsem.. bolca sütlaç ye. sütün içine cicibebe muz yulaf ekle ekle ye. pirinç piavı da aldırır. beyaz ekmek aldırır ama çok sağlıksız. onu geçelim
02 Yorumla- 1 yıl
İnşallah inersiniz😂 teşekkğr ederim bilgin için
Cevap sahibi1 yılrica ederim. süte bal da koyabilirsin. benim tavsiyem 55 i geçme. o zarafeti bozma. ne giyseniz yakışıyor.
Kilo almak için öncelikle kalori alımınızı artırarak başlayın. Yüksek kalorili ve besleyici yiyecekler tüketmeye odaklanın; fındık, kuru meyve, avokado, süt ürünleri gibi sağlıklı besinleri tercih edin. Protein alımınızı artırarak kas gelişimini destekleyin (et, yumurta, yoğurt gibi). Daha sık ve küçük öğünler yaparak gün boyunca ekstra kalori alabilirsiniz.
Ağırlık antrenmanları gibi direnç egzersizleriyle kas kütlenizi artırmayı hedefleyin. Ayrıca, yemeklerinizi kalori açısından zenginleştirmek için yemeklere zeytinyağı, peynir veya sos ekleyebilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSpor yap iştahın açılır sık sık yemek ye meyve ye ara öğün olarak
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇokta zayıf değilsin 3 5 kg alsan yeter
- 1 yıl
Evet onu istıyorum ama olmuyor
Cevap sahibi1 yılSpor yaptınmı hiç
Cevap sahibi1 yılBen 3 ayda 10 kg aldım
- 1 yıl
Hayır spora vaktim yok 2 üniverste okuyorum
Cevap sahibi1 yılBahane arama haftada 3 4 saatini ayıramayacak kadar yoğun olmazsın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
85Cevap
Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Öncelikle bir kan testi yapılmalı. Kiminin vücudunda tenya ve ya parazitler oluyor onlar kilo alımını engeller.
test iyi cikarsa kalori hesabi yapilmali ve gunluk olarak harcadigin kaloriden daha fazla alman gerekir ve yuksek kalorili besinler agirlikli olarak beslenmen gerekir00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 1 yılZayıflık sana Sağlık sorunu yapmıyorsa kilo almaya değil kas kazanmaya çalış spor yaparak vücudunu daha sağlıklı yapabilirsin
10 Yorumla - Sağlık konusunda 40b cevap paylaştı.
u 1 yılkalori yükseltin bence
00 Yorumla Spor yapmadan alamazsın nerenin kilo almasını istiyorsan ordaki kasları çalıştırmak zorundasın yoksa yediğin her şey midenden bağırsaklara ordan da dışarı atılır işte en fazla göbeğe gider iğrenç yağ oluşur yani spor yap en azından EVDE yap.10 dk falan
18 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın kiii
- 1 yıl
Yaaa çok geçmiş olsun sağlıkçıyım ben doktor aracılığıyla spor düzeni oluşturabilirsin kendine ama fazla da yüklenme 😊
- 1 yıl
Haklısın bitanem bende öyle yapıyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum zaten en fazla 5 dk yapıyorum kalça hareketi falan yapmaya çalışıyorum ama bacağımı kaldırsam çarpıntı teşikardi başlıyor bu yüzden 5 dk yapabiliyorum sonra nefes nefese kalıyorum kendimi balkona atıyorum bide antidepresan falan da kullanıyorum
- 1 yıl
Aşkımmm antidepresan kullanma onun da etkisi var olabilir😘
- 1 yıl
Aşkım daha yeni başladım ama çok kötüyüm önceden içerken birden bıraktım kalp doktoru da yanlış yaptın dedi ve çok haklı ama bırakma sebebim iki kere intihar ettim birinde bileklerimi kestim ve mazoşistlik. basladi ikincide camdan atladım... Şimdi de yeniden o ilaca başladım önce 25mg da sonra 50 mg kullanıcam İNŞALLAH kalbime zarar vermez zaten kalp ilacı da kullanıyorum beloc zok 25mg... Ama çok korkuyorum işte panik ayaklarım geçmiyor içmek zorundaym...
- 1 yıl
Ya canımm benim güzel aktiviteler edin kendine seni bu ataklea düşürecek şeyleri unutturacak aktiviteler yap umarım toparlanıp iyileşirsin
Özel bir hastalığın yoksa, kilo almama sorunu diye bir şey yok kanka
Çok yemek kilo aldırır diye bir şey hiç yok.
İlk spora başladığım hafta, milletin aslında ilk ayı genelde sallamasyon geçer hani deneme yanılmadır çoğu konuda.
Ben oturdum anatomi, kas biyolojisi, besin tipleri falan araştırdım ilk hafta.
Sonra taak, 1.5 ayda 9 kg aldım. İstesemde öyle ultra bir yağlanma oluşmuyor bende ekstra uğraşmam lazım o yüzden temiz aldım kilolarıda.
Mevzu besin değeri yüksek olan yemeklerden yemek.03 Yorumla- 1 yıl
Ya herkes doktora görün burdan olmaz daşan dıyor ya zaten kendim sağlıkçıyım sadece öğrenmek istediğim ne sıklıkla yemek neler daha çok kilo aldırır bunu öğrenmek istedim yorumunuz için teşekkür ederim
- 1 yıl
Spor videolarina gir besin programı önerilerini izle
Kendi kalori, protein, tuz, yağ, karbonhidrat ihtiyacını öğren ona göre dizayn et.
A101, BİM, şok gibi marketleri tek tek gezip yenebilir, ekonomik ve oşuma giden gitmeyen besinlerin arkasındaki değerleri tek tek fotoğraflayıp, excele geçirip program hazırlamışlıgım var.
Kafayı bozarsan bu işle alırsın
Gizli Üye(30-35)1 yıl163 boy için 52 kilo normal kız daha fazla kilo alıp napıcan.
Bütün tahlillerin tam mı? Çölyak testi yaptır. Çölyak, kilo alamamaya en büyük etken ama çoğu insan bilmez bunu. Çölyak kan tahlilinde normal çıktıysa o zaman kaslarını çalıştırmaya yönelik spor yap. Kick boks olur pilates olur. Tabii spor yapmaya bir engelin yoksa. Bi de cips ye kola iç falan diyenlere bakma sen hiç sağlıklı şeyler değil. Onların yerine fındık ceviz gibi sağlıklı ve kalorili yiyecekler tüket. Hem senin kilon aşırı zayıf değil bence. Hatta 55'ten yukarı fazla çıkma derim.
10 Yorumla
1 yılEt ye köfte ye adana ye işkembe çorbası ye sarma dolma ye pizzq döner hamburger 3 paket cips ye abur cıbur ye bol bol tatlı ye ye
Yedikten Somra da Yat Kanka Kilo Alan
İnsanlar 1 Tembel Ve İşleri Yoktur
2 Yatmayı severler Ve Yattıkları yerdwn iş yaparlar🤣
Birdw boş bol günde 2 veya 3 öğün c b a ve D vitaminleri içmelisin32 Yorumla- 1 yıl
Ya hepsinden canım çekti (işkembe hariç) Şimdi gidip adana gömmeliyim sağol beni aydınlattığın için.
- 1 yıl
Rica ederim koçum
1.63 boya daha fazla kilo alıp ne yapacaksın? 52 kilo gayet iyi.
Ben 20 yaşındayken 1.72 boya 52 kiloydum senin gibi dert etmiyordum millet fiziğime hasta oluyordu. Sen iyi misin sakın kilo alma sonra o boğazın bir açılır 52 kilodan 93 kiloya çıkarsın kiloları da veremezsin ağlarsın.03 Yorumla- 1 yıl
Ama ben kılomu belli etmiyprum görsen 48 dersin ama 52 yim kılom belli olsun dye kılo almak istıyorum 55 olim
- 1 yıl
Hayır demem ya gönder gelsin valaha
1 yılMetabolizman cok hizli calisiyordur bir diyetisyen destegi al senden tahliller isteyecek ve kilo alabilmen dogrultusunda yardimci olacaktir yag cabuk yakan bunye kas alabilir spor yap derim senelerdir hemen hemen her sporu yapmis biri olarak tavsiyem budur😉
10 YorumlaSindirimin hızlı olabilir dengeli beslen kilo almak istiyorum diye dengesiz beslenip göbeğine kalçalarına yağ biriktirmesi yapmasın dikkatli olmalısın öncelikle sabah öğle akşam öğünleri ile 1 2 saat arayla ara öğünler yapıp porsiyonlarına et balık yumurta lifli ürünler müsli yulaflarından kullanabilirsin hatta spora gidip kilo almayı desteklersen çok iyi olur
20 Yorumlaİşe bak biz kilo vermeye çalışıyoruz sen kilo almaya çalışıyorsun vay be ne güzel İstanbul be!
Baklava, ekmek, patates kızartması, sucuklu yumurta, çikolata, cips, börek, çörek, kuru yemiş ne bulursan ye ama çok fazla kilo da alma kendini fazla da kaptırma, eski sevgilin varsa onu düşün çok çikolata tüketirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşkım ne güzel kilon var işte çıtır görününsün. Ben 1.63 42 kiloyum ve asla kilo alamam. Kilolu olursan yaşın ilerledikçe daha kadınsı ve yaşlı görünürsün fit olursan her zaman genç ve çıtır kalırsın
20 Yorumla
1 yılDahiliye doktoru tarafından tam kan tahlili yaptırmak çözümün başlangıcıdır. Tıkınırcasına yiyerek kilo alamıyorsanız asıl sorun araştırılmalıdır. Geçmiş olsun şimdiden.
01 Yorumla- 1 yıl
Doktora gittim metabolizmam hızlıymış buna rağmen nasıl kılo alınacağının cevabını arıyorum
1 yıl10 yil sonra sirf geri donup kendine bir tane patlatmak icin zaman makinesini icat edeceksin diye dusunuyorum.
52 den neden yukari cikmak istiyorsunuz ki, boy kilo oraniniz oldukca iyi gorunuyor?
00 Yorumla
1 yılEvlenirsen kilo alırsın kardeşim genelde öyle oluyor salatalık gibiler evlendikten sonra kabak gibi oluyor herkes sadece bayanlar için değil yanlış anlama. biz erkekler de öyle evlenince kilo alıyoruz garip
03 Yorumla- 1 yıl
Yoo
- 1 yıl
Yok derken
- 1 yıl
Genelde öyle derler
- Sağlık konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılZayıfsın bence 63 olsan her giydiğin yakışır. Hemen bı anda 20 kilo falan alamazsın zaten sabırlı olman lazım normalde yediğin yemek sayısını arttır atıyorum günde bir tabak yiyorsan 1.5 tabağa çıkar
016 Yorumla- 1 yıl
Nesi zayıf ki tam ideal 63 olursa Ztn baliketli gibi oluyo
- 1 yıl
Hayır olmuyor balık etli onun üzeri ideal 63 zaten
- 1 yıl
Ayrıca güzel değilsen fizik hiç zaten l yüzden obez değilsen yüzüne yatırım yap ama gerçi o da değişmiyor genetik
- 1 yıl
Çirkinler hep çirkin zorlamaya gerek yok 50 de olsa çirkin çok
- 1 yıl
Son soruma bakabilirsin bunla alakalı cevaplar var
- 1 yıl
Çirkin demesek mi tamam kendim çirkin olmayabilirim fakat bu tarz söylemler bazı kızlarda psıkolojiyi etkiliyor kendilerinden nefret edıyorlar 2. de yüce rabbimin yarattığı bir yüz yani güzellik ya da çirkinliği bizler seçmiyoruz😊
- 1 yıl
Aman abla ya onların bozuk psikolojisini biz mi düzelteceğiz ayrıca insan kendini her türlü sevmeli çirkin şişman fakir ne olursa olsun.
- 1 yıl
Evet kendilerini sevmeleri içinde dışardaki söylemler de azcık etkiliyor
- 1 yıl
Şahsen beni etkilemez ama tabii etkileyenler çoğunlukta.
- 1 yıl
Tabiki mesela benim yüz hatlarım çok iyi burnum dik küçük çenem sivri elmacık yanağım var doğuştan ama sırf sivilcem var diye kendimi çirkin hissediyorum özgüvenim düşüyor bir sivilce bile ne kadar etkili ya
- 1 yıl
boş ver hayatım o geçici bir şey benim de 5 kilodan fazla fazlam var ama takmıyorum verilir mesela gayet zayıf olduğumu düşünüyorum buradakiler düşünmese bile. Bence bu kadar güzelliğe tapmak manasız çünkü senin güzelliğin genetiktir yani degismeyecek hiçbir sekilde
- 1 yıl
Kılo alim yeter ya🤣🤣
- 1 yıl
Alırsın o kilo vermekten kolay bence yavaş yavaş alınır
- 1 yıl
Hayır zayıf ama dediğim gibi bı şey değiştirmez 63 olması çirkinse hep aynı kalacak zayıf olunca güzel olmuyorsun
- 1 yıl
Diyetisyene göre de 63 kilo gayet sağlıklı çöp gibi olmaya gerek yok.
50 kiloya çıkınca vermesi zor oluyor bir diyetisyenden duymuştum
10 Yorumla
1 yılBen de aynı durumu yaşıyordum sağlıksız ama cips içecek bunları tüketerek kilo alabilirsin ben öyle aldım ben de 53 kg falandım şu anda 63 falan oldum
111 Yorumla- 1 yıl
Onda da cilt sorunu oluyor ya
- 1 yıl
Yani biraz sivilce çıktığı doğrudur ama geçiyor yani öyle çok rahatsız edici bir durum olmuyor en azından bir erkek olarak benim için öyle kızlarda farklı bir durumdur onu bilemem
- 1 yıl
Yok kızlar da öyle olmuyor zaten hassas ciltliyim sivilce oluşunca gitmek bilmıyor 😅
- 1 yıl
o zaman tamam cipsi boş ver didi var o çok etkili bizim bir hoca vardı doçent o tavsiye etti gerçekten de işe yarıyordu ama yanında ben cips yiyordum
- 1 yıl
Ne sıklıkla yerdin
- 1 yıl
Haftada bir hala devam ediyorum bırakamadım kilo aldım ama bağımlılık yaptı 😅
- 1 yıl
Hahah bende yapim ☺️
- 1 yıl
Eğer sivilce çıkıyor diye ve cildim hassas diye şikayet ediyorsan hiç tavsiye etmem çünkü ciddiyim bağımlılık yapar :)
- 1 yıl
@Snane00 teşekkür ederim tavsiyen için
- 1 yıl
Çözüm bulabildin mi ne yaptın
1 yılneden kilo almak istiyorsun, bence gayet iyi bir boy kilo orantın var.. benim 10-12 kg fazlam var kurtulamıyorum.. her 1 kilo vücuda fazladan yük.. bu yüzden böyle kal 👍
00 Yorumla
1 yılİlk olarak temel ihtiyaçlarınızı karşılamalısınız, düzenli uyku, düşük stres, düzenli beslenme, düzenli spor. Bunlara rağmen düzelmiyorsa psikosomatik bir sebebi olabilir.
00 Yorumla
1 yılSindirim sistemi ile alakalı. Ben 1.76 boyum 64 kiloyum iimdi her geçen gün kilo alıyorum. Yatarken cici bebe ile süt, ayrıca tahin ya da karadut özü pekmezi ekle karıştır yatarken iç. Biraz faydasını görürsün. Ayrıca spor da yapabilirsen zayıflıktan bir anda kurtulamazsın belki ama zayıf görnünümden kurtulabilirsin. Ben şu an sana söylediklerimi yapıyorum.
00 Yorumla
1 yıl45 kiloydum çok kısa sürede 55 e çıktım tek sebebi ben çikolata aşığı biriyim 5 6 tane muzu dilimleyip baya 100 grama yakın çikolatayı eritip bandırarak yedim 1 aya yakın her gün sonra almaya başladım
01 Yorumla- 1 yıl
Dikkat et şekerin yükselir
1 yılAktarda karışımlar yapıyorlar gidip sorabilirsin belki faydası olur
11 Yorumla- 1 yıl
Sorarım
Yağlı yemekten ziyade doğal yağlara yonelebilirsin. Düzenli antep fıstığı, ceviz, kaju tuketirsen kısa sürede gözle görülür kilo aldığını fark edeceksin.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılKilon iyi ama almak istersen, iştah acan seyler tüketip bol su içmen ayrıca güzel bi spor alamama şansın yok
00 Yorumla Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Bir diyetisyen veya doktora görülebilirsin aynı durum kuzenimde de vardı, spor ve uygun bir yemek programıyla düzeltebilirsin bu durumu.
00 Yorumla
1 yılSpor salonunda kas oraninizi artırın, yanlış hatırlamıyorsam kaslar yaglardan dört kat mi ne daha ağırdı
01 Yorumla- 1 yıl
Duzeltme: Eşit ağırlıkta kaslar yağlara göre daha az yer kaplıyormuş, doğrudan daha ağır demek yanlis bir tabir
Gizli Üye(30-35)1 yılZayıflık güzel bir şey değil ama sen zayıf değilsin ki. Boyuna göre kilon tam ideal zaten.. 1.63'üm diyorsun. Senin boyunda biri için zaten 50 - 55 kilo arası tam ideal.
02 Yorumla- 1 yıl
55 istiyorum işte ☺️
Cevap sahibi1 yılPekmez deneyebilirsin ❤️ her gün 1 kaşık 🥄
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşına ve boyuna göre kilon gayet iyi 👍
Kilo almaya değilde sağlıklı ve mutlu olmaya odaklanmanız gerekir. Son olarak kilo almak demek yavaş yavaş hastalıklar için alt yapı kurmaya başlamak demektir.
00 YorumlaSağlık konusunda 309 cevap paylaştı. Boşverin ne güzel insanlar domarla para veriyor boşanmak için
02 Yorumla- 1 yıl
Boşanmak için mi zayıflamak için mi?
Yaşınız genç enerjiyi yakıyorsunuz Bu yüzden kilo alamıyorsunuz ama 24'ten sonra yaşınız büyüdükçe yakamayacaksınız o zaman da kilo alacaksınız
02 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşımla 15-16 yaşındayken tartıya gittik o ısmarladı ve kilom düşük çıkınca sidik yarışına döndü iş aileme gittim döndüm siz beni beslemiyorsunuz arkadaşım daha ağır benden dedim kıskandım şu anda yaşım büyük kilo vermek için neler veririm bilemezsin ama çok yüksek bir kilom yok gene de yani bir zamanlar zayıfken şimdi tersini istiyorum zayıflığın tadını çıkarttın
1 yılHamur işi ye sağlıksız abur cuburlar tüket gece yatmadan önce kesinlikle yemek ye hoopp yüz bin kg otomatik gelir 😀
00 YorumlaAlma boş ver takma kafana da böyle şeyleri bazıları kilo veremez sen almak istiyorsun bu da normal bısey ama keyfine bak mutlu yaşa boş ver
00 Yorumla- Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yıl163 boya 52 gayet ideal yaş arttıkça metabolizman yavaşlayacak istemediğin kadar alırsın merak etme
00 Yorumla - Sağlık konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılBu metabolizma ile ilgili. Acele etme yaş aldıkça kilo alırsın. Yok hemen alıyım diyorsan diyet ve spor.
00 Yorumla Spor salonuna git veya kilo alma diyetleri araştırıp yap
10 Yorumla
1 yılBen 45 kiloyum denemediğin bir şey kalmadı alamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMetabolizma yavaşlatan ilaçlar var eczane de normal yeseniz bile kilo alıyorsunuz ilacı bıraktığınız an kilo almanız duruyor istediğin kiloya gelince bırakırsın
11 Yorumla
1 yılSağlıklı beslen ve doktora gidip eksik var mı baktırt.
00 Yorumlakeşke benimde öyle bi sorunum olsaydı sürekli diyetteyim
00 Yorumla
1 yılBende de öyle sorun var ama kritik değeri geçtim en azından 😅
00 Yorumla
1 yılKarbonhidrat tozu iç kuruyemiş arttır alırsın.
00 YorumlaBebek maması da kilo aldırıyor ondan da yiyebilirsin
00 Yorumla
1 yılEczaneye ilaç almak için gittiğimde kilo aldırıcı macunlar görmüştüm, onlar işe yarayabilir.
00 Yorumla
1 yılDiyetisyene git sana kilo alma programı yapar
00 Yorumla- Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılVücut çok hareketsiz kalırsa
Gece geç saatte yeyip sonra direk uyursan
00 Yorumla Ben dünya kadar yedim bu sene ama ançak 1 kg almışım 😥
00 Yorumla
1 yılNe güzel keşke bende kilo almasam versem hatta
00 YorumlaNe güzel işte benimde meteboliizmamnkeske senim gibi olsa
00 YorumlaKalori alimini arttirman lazim pilav cok ye
00 Yorumla
1 yılSpor yap. Güç ağırlıklı özellikle. Sıkı bir şekilde toparlarsın.
00 Yorumla
1 yılKilon boyuna göre ideal bence ama bir tiroidlerine baktır.
00 Yorumla
1 yılYeterince yemiyosun demek ki. Geceleri ye. Yüksek kalorili şeyler ye. Şekerli içecekler tüket
00 YorumlaAynı sorunu yaşıyorum, 2 3 kilo almaya çalışıyorum ve canım çıkıyor çok fazla yemek yerim halbuki
04 Yorumla- 1 yıl
Fıstık ezmesi göm 😄
- 1 yıl
O zaman kesin kilo alırsın 😄
Gizli Üye(18-24)1 yılCok basit gel sana kilolarimdan vereyim bende zayiflamak istiyorum yapamıyorum.
17 Yorumla- 1 yıl
Boy kilo nasıl
Cevap sahibi1 yılSanane
Cevap sahibi1 yılSapık
- 1 yıl
Sapık ne alaka ya
- 1 yıl
Merak sadece
- 1 yıl
Ay valaha hayır demem yaa😂
- 1 yıl
@kubroşunuz kilon normal yani
Gizli Üye(36-45)1 yıl163 boyda 52 kg zayıf ama çok da değil. 4-5 kg alsan normal olacaksın zaten. Onu da alırsın yavaş yavaş.
00 YorumlaBence burdan sormak yerine bi diyetisyene gitmeslisin burada pek saglikli cevaplar alamayabilirsin. Bi uzman esliginde kilo alman daha iyi olur senin acindan. Karaciger yaglanmasina ka
02 Yorumla- 1 yıl
Doktora göründüm tabiki çünkü artık psikolojik hal alıyor her şeyim iyi normal değerde metabolizma hızlı olduğu halde nasıl kılo alacağımı öğrenmek ıstıyorum sadece 2-3 kılo
Gizli Üye(25-29)1 yılAslında şu an tamamen kusursuz bir kilodasın boyuna göre tam kum saati değil mi? 1.70 boyunda 53 kilo olan tanıdığım var fiziği mükemmel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yapacaksın ki kiloyu? Böyle gayet iyisin. Kilo almak iyi bir şey değil, ince ve zayıf olmak her zaman büyük avantajdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBulursan bana da söyle hayalim 54 falan olmak 46 kiloyum.
10 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem