Güncellemeler
1 yıl
Kafamı yastığa koyunca çarpıntı ve kalbimin teklemesi başlıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sert öksür sonra biraz ılık su bir kaç damla limon 2 şeker at iç ayaklarını yukarı kaldır basın asagida bekle
Kalbin teklemiyor çarpıntı da yok onu sen yaratıyorsun. Ekg çekildin mi?
Çekildim ama bugün doktor tarif ettigim şeyin bir hastalık olduğunu söyledi ve holter takılmasını istedi yarın takılmicam ama dıra alıcaz galiba yarın kalbime bakıcaz
Yani iki kere kalbin üst üste vurmasi gibi bişey
Tarifle hastalık bulunmaz 18 yaşında ne hastalığı o nasıl doktormuş öyle?
Dediğin olayı yakın zamanda yaşadım ben ani kalp atması oluyor bende gidip tahliller yaptırdım o konu için.
Benimde kalbim için kan tahlili verdim temiz çıktı yani kalp krizii riskin yok dedi
Kanda da çıkardı önemli bir şeyin olsa
Yaşın kaç? şu an bu saatte bende aynı durumdan uyandım.. Ve gerçekten çok fazla kişide bu durum var yalnız değiliz
Canım dün doktora gittim serum falan verdiler sakinleştim sonra nolduysa eve geldim uyicaktım kafamı yastığa koyuyorum ama uyuyamıyorum deli oldum gerçekten kalbinde sürekli bi tekmeleme oluyor ve çok şiddetli çarpıyor dün doktorlar kalp doktoruna gitmemi söylediler bugün gittim baktılar cihaz ile kontrol etti hafif mitral kapağın iki yaprakçığından birinin veya her ikisinin normalden daha kalın, gevşek ve yumuşak olması durumudur.(İnternetten baktım bunada) Doktor önemli bişey değil dedi ve holter takmak istedi holter için randeu aldım ama baya geçe verdi hani bidahaki aya verdi holter ile de bakıcak zaten panik atağım da var doktora dedim pskiyatriye gidebilir miyiz oda sorun görmedi gidin dedi ama benim içim hala rahat değil😧Geceler olmasın istiyorum ya çok korkunç gerçekten çok fazla çarpıntı oluyor... Bide çarpıntıyı geçtim küt diye bişey vuruyor yani tekmeliyor😔Ve bazen aşırı şiddetli oluyor kalbim titriyor gibi birden vuruyor... EKG falan da çekti. kanıma dün baktılar sorun çıkmadı seninde büyük ihtimal panik atağın var ya da ritim bozukluğu falan olabilir çünkü benim kalbim artık dayanamıyor her an ölecek gibi hissediyorum bide doktora demeyi unuttum ben yol yürüyemiyorum mesela çok çabuk yoruluyorum kalbim hızlanıyor ama doktora demeyi unuttum doktor da kağıda şey yazmış spor yaparken ya da koşarken çarpıntı yok demiş ama felaket derecede var... Neyse önem vermedim kalbime baktı sonuçta
Yani panik atak saolsun hala kendimi kötü hissediyorum yani bişeyim varmış gibi düşünuyorum beynim asla susmuyoooo kafamı duvarlara vurmak istiyorum
Senin neyin var bu arada?
Şu yaşadıklarını defalarca kez yaşadım ve neredeyse 22 yıl önce başladı aynı şeyler yok kalbim yok nefesim derken hafif kapak kaçağı dediler, ama bu hissettiğin kadar şeyler yapmaz dedi doktorlar, sonra tabi psikiyatr psikiyatri gezdim verdiler ilacı uyuşturdular sıkıldım bıraktım tekrar daha kötü oldum yani asla ilaç çözüm değil, kesinlikle algı meselesi bu hissettiklerimiz. Eğer tüm tetkikler yapılınca ciddi bir hastalık çıkmazsa sonuç psikolojik, sakin olmaya çalış bunlar seni öldürmez bak ben defalarca kriz geçirdim yani panik atak ölmedim sadece süreci besledim büyüttüm.
Sen hasta değilsin bunlar ruhsal şeyler illaki geçecek biz gitmesine izin vermiyoruz gitmiyor.. Şimdi sana mükemmel bir tedavi sunuyorum hem bedava hem ilaç yok hasta modun girmek yok, YouTube dan psikolog İzzet güllünün videolarını izle o kadar güzel anlatmış ki bu çarpıntı heyecan panik atak neden geliyor ve biz onu nasıl savuşturmalıyız.. Her gün sana uyan bir video izle mutlaka
Mesaj kutunu açarsan istersen ilgili linkleri atarım sana
İzzet güllü izledim ama kafam da sürekli kalbime bişey olacak korkusu olduğu için bir türlü ona odaklanamadım ama şu an iyim bugün doktora gittim ya bişey olmadığını öğrenince biraz kafam sakinleşti başka şeyler ile uğraştım falan iyi geldi İNŞALLAH bu gece uyuyabilirim gerçekten dün gece hiç uyumadım şu saate kadar yani iki gündür 3 saatlik uyku ile duruyorum arabada falan biraz gözlerimi kapattım ama kalbim yüzünden uyku düzenimde bozuldu ve bana baskı uyguluyorlar pskiyatriye gitmemi istiyorlar mesela doktor dediki gayet aklı başında görünüyor yani gerek yok aslında ama siz bilirsiniz dedi ama illa AİLEM götürecek çünkü eskiden kullanıyordum bir anda bıraktım üzerinden 9 veya 10 ay geçmiştir heralde yeni belirti vermeye başladı onları bırakma sebebim de intihar etmiştim ilacın arkasında yazıyor zaten intihara sürüklüyor önce bileklerimi keserdim sonra doktor gördü tabi bidaha yaparsan yatırmak zorundayız dedi çok korktum EVE geldim dayanamadım kafamda kurdum ve düzelmiceğimi düşündüm AİLEM de üzerime gelince odaya gidip şarkı dinlemek istedim birden ne olduysa vesvese geldi heralde camdan atlamam gerektiğini düşündüm ve atladım hiçte sesim çıkmıyor yani yere vuruş sesim EVE kadar gitmiş ve bacağım çatladı çok ağrıyordu ama sesim çıkmadı yani ağlamadım rezil olmamak için🤦Sonra babam geldi tabi çok kizdi götürmicekti hastaneye çünkü bu ilk değil EVDE sürekli böyle sorunlar çıkarıyorum artık onlar da bıktı. su an bile aklımda hep intihar var ama her hangi bir yerime bişey olsa ortalığı ayağa kaldırıyorum işte kendimle çelişiyorum ama AİLEME çok rahatsızlık veriyorum bir haftadır hastanedeyiz ve sürekli bunlar tekrarlanıyor tam geçti diyorum artık sorunlarım yok diyorum yeniden başlıyor ve ben çok stresli her akşam ağladığım bir dönemden geçtim ne olduysa ondan bir kaç gün sonra oldu vücut artık strese dayanamıyor dediğin gibi mitral kapakta sorun varmış ama hafif olduğu için tedavi gerekmiyormuş
bide kalbimi dinlerken o tekmelemeyi yakaladı doktor onun içinde holter takmak istedi günde kaç kere oluyor ona bakıcakmış ama herşeyin başı gerçekten stres bak şu an ALLAH ŞÜKÜR iyim stres yapmıyorum kalbim normal atıyor ve hiç öyle tekleme de olmuyor bugün ara sıra oldu ama stresliyken aşırı derecede oluyor dün gerçekten saat 2 de EVİ ayağa kaldırdım gittim odada ağlamaya başladım benden gerçekten bıktılar ama benide çok seviyorlar bişey olursa bensiz yaşayamazlar yani çok kötü olur evlat acısı bu yüzden üzülüyorum 😔😔😔
Ya ben çok şeyler yaşadım bu yüzden psikolojimin bozulması o kadar normal bir şey ki hastalıklar ile savaşıyorum belki ciddi değiller ama psikolojik olarak çok kötüyüm bitmiş durumdayım hani bir hastalik olsa tedavi görsem neyse ama bunun tedavisi yok yani çok kötü gerçekten intihar ettim musallat ile uğraştım (musallat çok etkiledi çünkü çok şeyler gördüm ve yaşadım iyi ki şizofreni olmadım) Midemde ülser var, anksiyete, panik atak, OKB, kişilik bozukluğu hepsi var... Kalp desen bitmiş durumda en azından kendisi sağlam ama ritim olarak sorun var... Geceleri uyuyamazdım bu anlattıklarım çok basit geliyor çünkü anlatamıyorum ama geceleri musallat yüzünden açlıktan mide öz suyumu kusuyordum çok kötüydü hiçbir şekilde yemek yiyemiyordum günden güne eriyordum her gün hastanedeydik EVDE beni kurtarın diye ağlıyordum yani çok normal bozulması
Yaşın kaç
Xper yetmiyo diğer soruna cevap verim bul beni
Gel konuşalım açılır belki uykun
Holter ne bilmiyorum ama uyku gerekli uyuu
Sarimsak ye,
Limon ve aarimsak azaltabilir carpintiyi
Uyudunmu
Sohbet ederek