Ama boğazıma sahip çıkamıyorum
Bunun icin zayiflayana kaçar oruc tutsam olur mu
Sagligim etkilenir mi
Bunun icin zayiflayana kaçar oruc tutsam olur mu
Sagligim etkilenir mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece tek öğün beslenme diyorsun sanırım. Bak canım tek öğün beslenme sağlığa zararlıdır tek öğün beslendiğin süreç içerisinde tamam zayıflayabilirsin, fakat ilerleyen dönemlerde vermiş olduğun kiloyu tekrardan alabilirsin. Çünkü düzenli bir beslenme düzenin yoktur, bağışıklık sisteminde düşüklük, metabolizma da yavaşlama veya çok fazla yeme atağı gibi problemler de beraberinde getirir bunun için senin iraden gerekiyor.
İradene sahip çıkman lazım aralıklı oruç yapabilirsin 12.00'de kahvaltı yapıp akşam20.00'a kadar bir beslenme düzeni oturtabilirsin. 8'den sonra hiçbir şey yemeyip ertesi gün 12'ye kadar bu şekilde bir beslenme yapabilirsin. Sabah kahvaltısı, ara öğün, akşam yemeği şeklinde ilerlemek zorundasın bu senin kilo vermene yardımcı olur protein ve sebze ağırlıklı, karbonhidratı azaltarak böyle süt tüketimi ve düzenli egzersiz sayesinde de zaten zamanla inceldiğini göreceksin. Her şey senin iradene bağlıdır asla tek öğün beslenmeye önermiyorum, gerek görürsen de tek başına yapamıyorsan da bir diyetisyen eşliğinde de verebileceğini düşünüyorum bol şanslar.
Cevap
5Cevap
benim de öyle bişeyler yiyesim geliyodu hep yedikçe daha çok yiyesin gelir 1-2 gün çok az beslen miden küçülsün sonrasında da az yemeye devam etmeye çalış midemiz alışıyor o çok büyük açlık hissi gelmiyor bile az yediğinde de vitaminli sağlıklı şeyler yersen daha iyi olur
Belli araliklarla yemeğe ara verirsen zaten olur bir akşam yemegini erken yemen zaten etki eder biraz
Gün içinde hareket etmen gerek su içimine ve mental olarak kendini hazirla
Oruç tutarak zayıflamak zor ya bence boğazından kesme ama bi tane medikal pedal al günde onar dakikadan 4-5 öğün yap
Oruç ne
Gün boyunca bir şey yememek sadece 1 ogunyemek
Günde 1 ogun yediginde tıka basa yiyemezsin miden almaz
Dengeli olması lazım
Kaç kilosun
68
Boyun kaç peki
173
Kilolu değilsin üzülme
İdeal kilodasın
Yine de 5 kilo civarı versem daha güzel olacağım diye düşünü yorum
Kaç kilosun