Kilo verdikten sonra yaşadığınız dezavantajlar var mı?

Merhaba, insanların bu konuyu dile getirmediğini düşünüyorum. Evet kilo vermek gerçekten sağlık ve görüntümüz için harika fakat kilo verdikten sonra yaşanılan fiziksel ve psikolojik dezavantajların çok az dile getirildiğini düşünüyorum. Kendi açımdan yaşadığım zorlukları anlatmak istiyorum. Ben 60 kilo verdim ve bu gerçekten harika bir şey fakat bu kiloyu verdikten sonra yaşadığım bazı şeyler keşke vermeseydim dedirtiyor. Bunları maddeler halinde sıralamam gerekirse:

1- Bu gerçekten en canımı sıkan olay olabilir. Hiç duymadığım bir sorundu. Kilo verdikten sonra uyuyan safra taşınız uyanabilir ve sizi zor bir süreçten gecirebilir evet bunu yaşıyorum ve ameliyat olacağım.

2- Çok kolay bir şekilde hasta olmak, hastalığın çok uzun sürmesi, bağışıklık sistemi düşüklüğü.

3- O gün normal düzeninizden biraz fazla yemek yedikten sonra midenin çok kötü ağırması ki ben mide ameliyatı olmadım.

4-Aynada kendini tanıyamamak, sanki o farklı biriymiş gibi hissetmek.

Evet, benim kilo verdikten sonra yaşadığım dezavantajlar genel olarak böyle. Peki sizin yaşadığınız dezavantajlar neler?
Kilo verdikten sonra yaşadığınız dezavantajlar var mı?