Sana büyük bir tavsiye zorlada olsa kudret narı ye zeytinyağlı ya da kendin yap daha iyi inan hiçbirşeyin kalmıcak tabi tedaviden sonra yap allah acil şifa versin
Babam 1 ay hastahanede yatmıştı her gün test yapmışlardı sonra da 1. derece ameliyat dediler ameliyatta da 4. dereceymis deyip komple midesini dalagini falan almışlardı sonra da 1 ay daha yatmıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çok geçmiş olsun. umarım iyileşirsiniz.
Sana büyük bir tavsiye zorlada olsa kudret narı ye zeytinyağlı ya da kendin yap daha iyi inan hiçbirşeyin kalmıcak tabi tedaviden sonra yap allah acil şifa versin
kudret narini nereden alicam
hapini icsem olur mu
Hayır aç karına sabah 1 kaşık yatarkende 1 kaşık güveilir bir aktardan alabilirsin zeytinyağında hileler olabiliyor
Çok geçmiş olsun ama korkma ne olursa olsun pozitif ol
Allah yardımcın olsun abla inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Geçmiş olsun babamda da vardı
mide kanserimi
Evet
belirtileri neydi
O zamanlar küçüktüm söylememişti bana hastahaneye İzmir'e gittiğinde ogrenmistim mide ağrısını biliyordum bir tek
benim mide agrim yok uzun zamandir refl olmuyordum artik oluyorum yani saglikliyim galiba
Sonuçlar çıkmadı mı daha
bakmadilar ki bana 10 gun s9nra gidicdm
Babam 1 ay hastahanede yatmıştı her gün test yapmışlardı sonra da 1. derece ameliyat dediler ameliyatta da 4. dereceymis deyip komple midesini dalagini falan almışlardı sonra da 1 ay daha yatmıştı
icimi karartma
bende belirtileri yok
Bu sende de olacak demek değil sadece olanları anlattım sorduğun için
İnşallah bir sorun çıkmaz Allah sifani versin
çoook geçmiş olsun. bir ihtiyacın var mı
Cok gecmis olsun Allahim acil sifalar versin
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Hiç anlamam doktoruna sormalısın.
Usutmussun
Geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun şifalar dilerim.
Gecmis olsun