Gelecekteki kocam bu durumdan sıkılır mı sürekli serum yiyorum
3 ay
Yani kocan olacak kişinin seni hastaneye götürmesi gerekir elbette sıkılmaması gerekir bu durumda her kız yaşar böyle şeyleri sonuçta geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun
Çok teşekkürler balım
Rica ederim canım
Merhaba, aslında mesele kocanın sıkılmasından çok, menstruasyon döngünün bu kadar ağrılı olmasının altında farklı bir nedenin olup olmadığına bakılması! Ayrıca evlendikten sonra menstruasyon döngünde bu kadar ağrı kalmayabilir
Regl döneminde sürekli hastanelik oluyorsan bu normal yoğunlukta bir ağrı değil güzelim 💛 Bu kadar serum ihtiyacı varsa mutlaka altta yatan sebep araştırılmalı. Endometriozis ya da hormon düzensizliği olabilir. Doğru tedaviyle hafifler. Sevgiyle gelen bir adam senin sağlığına destek olur, sıkılmaz. Önce sen iyi ol 🌿✨
Oysa regl dönemi gelmeden terleseniz güzelce bir de magnezyum takviyesi alsanız daha sağlıklı olacak sizin için ve en önemlisi ayakları hep sıcak tutmak lazım geçmiş olsun
Teşekkürler
Ricalar
sıkılmaz, eşlerin bu konuda anlayışlı olması gerek sağlık sonuçta.
Götürmeli benimki götürmeseydi veya ilgilenmese 7 alemle aldatirdim
Devir evlilik devri degil beyleeeeeerrr yorumlara bak
Eee sanki size kaldik aynen boylor yoromloro bokon
7 cihan bir araya dussek Allah yazdıysa bozsun
Shahahaha benden kaç yaş büyüksün buyuklere ilgi duymuyorum ne mutlu görse hayran kalacak adamin triplere girmesi çıldırttı
Kan değerlerine baktır.
Berbat bir durum beni sikardi açıkçası ama asiksam bilemiyorum bu yüzden büyük konuşmayacam hep başıma geliyor çünkü
Böyle diyen birine kim bakar ki
Bakmasınlar bende düşünmüyorum zaten uzun bir sure
Geçmiş olsun anlayış gösterecektir hastalıkta sağlıkta diye imza atıyorsunuz senin halinden anlamayanı hayatına almayacaksın
Serum bağlılığı var sende.
Acilen serumu bırakman lazım.
Evi hastane yanından ayarlamaya bak evlenince. Erkek milletiyiz el üstünde de tutarız, en dibide gösteririz. İyisi denk gelsin karşına🙏
Bünyen zayıf diye neden sıkıksın ki reng den sonra mutlu edersin bitti gitti 😅
Düzgün konuş pis zihniyetini kendine sakla herkesin aklı senin gibi sürekli belki altında değil
senin gibi güzelini bulan buna da katlansın ya :)
kötü bir şey mi dedik güzelsin dedik
Eve aliriz evde takarım ben
Ne oluyor ki?
Hiç
Tamam o zaman
Evet sıkılır
O zaman evlenmesin
Tamam
O niye
Dayanamıyorum sürekli serum takıyorlar
Zormuş
Aaa neden ki?