Hastanelik oldum?

Arkadaşlar bir kaç gündür dayımlardaydım dedeme bakıyordum yengemle dayımın işleri vardı annemin ısrarları üzerine gittim dedeme üzüldüğüm için 2 gündür hastalandım yengem dedeme kötü davranıyordu o yüzden bırakıp gidemedim rahatsız olduğunu için dedemin altını değiştirirken biraz söylendim kötü bişey demedim yengem sürekli söyleniyor zaten alttan aldım en son yukarı çıktı söylenirken Senin derdin ne ne adama söyleniyon falan kulagı duymuyor vs. senin derdin ne sabahtan beri söyleniyon dedim istemiyosan yarın göndereyim seni dedi sen göndermene gerek Yok bn giderim dedim sigara içmeye çıktım kapıya sonra pesimden gelmiş bağırdım eve gittik dayıma beni doldurmuş Dayım bni dövmeye kalktı falan sürekli yengem dolduruşa getirdi kendi evime geldim çok doldum sinir krizi geciyordum polis ambulans geldi zar zor hastaneye gittik serum verdiler sakinleşemedim evdeki saksıyıda mahalleye attım zaten şikayetçi olacaktım çünkü cok üstüme gelindi haksız yere amcam aradı şikayetçi olmadım onun hatrına çok kötüyüm bir daha yüzlerine bakmicam hem evden kovuldum hem de kapıyı üsteme kilitlendi kendimi çok kötü hissettim bir kaç saattir olayın etkisindeyim çıkamadım bir türlü
Hastanelik oldum?