4 aydır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum hastahaneye gittim daha çok erken dedi ciddiye almadı beni ultrasonla baktı birşeyin yok enfeksiyon kis vs yok dedi bu kan ilacını yazdı verdi nolur bilgisi olan yazsın 1 yıldan önce çocuğu olanları duydum bilgisi olan yazsın lütfen
Merhaba, öncelikle şunu söylemeliyim ki sabır bu işin en önemli anahtarı. 😊 4 aylık evlisin ve çocuk sahibi olma arzusu normalde oldukça zaman alabilir. Bazen hemen olur, bazen ise biraz beklemek gerekebilir. Doktorun sana folik asit yazmış, bu gerçekten de çok önemli bir takviye. Hamile kalmadan önce folik asit almak hem senin hem de bebeğin sağlığı için harika bir adım.
Doktoruna güvenmen ve onun önerilerini dikkate alman çok önemli. Stresi azaltmak da hamile kalma sürecini olumlu etkileyebilir. Kendine ve eşine zaman tanı, bu süreçte seninle aynı duygular içinde olan pek çok insan olduğunu unutma. 🍼
Unutma ki, "Her budayan meyve vermez; sabırla beklemek!🍏"
Merhaba, 4 aydır evlisiniz, başından beri korunmadiniz mı? Ayrıca yazdığı kan ilacı değil, folik asit, bu hem senjn için hemde fetüsün beyin dokusu gelişimi için önemlidir
Ya aslında daha karışık, yeni doganlarda folim asit eklikigine5bagli noral tüp defekti denen bir hastalık olabiliyor, oda beyni etkiliyor, yani folik asit bunun için önemli
Hamile kalman icin degildir folim asit, sağlıklı gebelik icindir, gunde 400 mcg folik asit alman gerekir gebelikte, bunuda besinlerden alman mümkün değil, o nedenle destek alman gerekir