Sağlık Devlet hastanesinde ben alıyolarmı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Benim yüzümde normal kahve ben var ama rahatsiz oluyorum..Alır mı acaba Totomdada var asdsfdd Devlet hastanesinde ben alıyolarmı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Deephiss Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Şüpheli benler kontrol edilir riskli görülenleri alırlar. Seninkisi özele giriyorsa ücretli olabilir ama iz konusunda en az hasarı almak için radyofrekans gibi teknikleri kullanan yerleri şeçmen lazım 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl geçmiş olsun büyüyormu alıyorlar ama az fark ücreti alyorlar sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kahve renk olanlara dokunamazlar sigil gibi beyaz olanlari yakarlar sadece 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niyeki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kansere çevirebilir diye dokunmazlar Yorumla
Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ya bırak benler güzel olur 😊 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İtici sanki öyle değil mi 😁 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bndede var yaa çok takıntı yaptım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Et beni mi Yorumla kadirkalın 1 yıl Evett Yorumla kadirkalın 1 yıl Boynumda var ve birde göğüs tarafımda var Yorumla kadirkalın 1 yıl Senin nerelerinde var Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kuzdnim aşdırmıştı. Duruma göre bakıp alıyorlar 0 0 Yorumla
SweetHug Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Operasyonla alınıyor diye biliorm fotosu var mı 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Alırlar, arkayı seve seve 0 1 Yorumla Emre_22- 1 yıl Nasıl bir ben Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Çokmu kotu popondaki 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Değil yaa ama ben sevmiyorum Yorumla Elifalevelif 1 yıl Anladım hani ey beni mi yoksa deridemi Yorumla Soran 1 yıl Deride kız normal kahve Yorumla Elifalevelif 1 yıl Tamam sorun olmamli görüntü olrak kotumu Yorumla Soran 1 yıl Yok yaa kötü değil :) Yorumla Elifalevelif 1 yıl Tamam canim Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 724 cevap paylaştı. alırlar sanırımmm 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Sağlık konusunda 395 cevap paylaştı. Alırlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şüpheli benler kontrol edilir riskli görülenleri alırlar. Seninkisi özele giriyorsa ücretli olabilir ama iz konusunda en az hasarı almak için radyofrekans gibi teknikleri kullanan yerleri şeçmen lazım
Alırlar, güzellik salonları da alıyor benleri.
Cildiyeye görün kötü huylu değilse hiç karisma bence
Alırlar toto dakini ben alayım istiyorsan acıtmadan 🙂
geçmiş olsun büyüyormu alıyorlar ama az fark ücreti alyorlar sanırım
Kahve renk olanlara dokunamazlar sigil gibi beyaz olanlari yakarlar sadece
Niyeki
Kansere çevirebilir diye dokunmazlar
Ya bırak benler güzel olur 😊
İtici sanki öyle değil mi 😁
Bndede var yaa çok takıntı yaptım
Et beni mi
Evett
Boynumda var ve birde göğüs tarafımda var