• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz? (Sayfa 3)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
206
Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz?
Doğum Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

309

Cevap

285

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Fıridam
    Fıridam Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Arkadasim eminim het yere gitmissindir ama antalyada bir endokrin profesoru var Ben de kilodan gidiyorum adam dunyaca tanınan cok iyi bir profesör dilersen bana ozelden mesaj at sana numarasini vereyim bir ara sor senin icin ne yapabilir. Bana ulasmani gercekten cok isterim. Ben de kendimi begenmeyen kendimden nefret eden biriyim. Bu adam sagolsun umut oldu. Cok başarılı. Istersen bir ara sor. Killarini da problem etme. Cok guzel olacaksin ben inaniyorum. Cok geçmiş olsun tatlim

0
    0 Yorumla
  • discobey
    discobey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Vay anasini be ben bacaklarimdaki killara deli oluyordum milletin nasil sorunlari varmis. Cok gecmis olsun hic umudunu yitirme kizlar soruyor sayfasi seni destekliyor insallah bu sorunlarin biter ve diger kizlar gibi "Bir erkekden hoslaniyorum ama benimle ilgilenmiyor" gibi sorular acarsin

1
    0 Yorumla
  • yarınlar
    yarınlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

derdi veren allahsa dermanda ondandır heryerini kurtların kapladığı üyyüp aleyhisselam bir örnek ve daha nice dertler unutma dünya bir şekilde geçiyor rabbim sana ahirette tertemiz bir hayat nasip etsin inşallah çok üzüldüm ama unutma herşeyi gören bilen biri var eminim vardır onun bir bildiği sen onun yolundan ayrılma yeter ablam.

1
    0 Yorumla
  • dogustantopuklu
    dogustantopuklu Takip Et
    +1 yıl

Oncelikle gecmis olsun ama ilac tedavisine baslamaniz ve hic birakmamaniz gerekir. Onun yaninda da karinca yumurtasi yagini epilasyon yaptiktan sonra uygularsaniz cok iyi sonuc alirsiniz. K. y. yagi hem tuykeri inceltecektit hem de seyreklestirecektir. Eger sonuc vermezse de bioksinin serumlarini kullanabilitsiniz

0
    1 Yorumla
    • dogustantopuklu
      dogustantopuklu
      +1 yıl

Birde eger kiloluysaniz derhal kilo vermeniz gerekir cunku sizde kesinlikle adet duzensizligi vardir ve eger kilo verip adetiniz de duzelirse ostrojen hormonu salginiz artar ve tuyleriniz de azalir buyuk oranda. Bir de en buyuk kistiniz kac cm ve kac adet onu da yazarsaniz daha iyi yardimci olurum

Yorumla
  • _Erhan_
    _Erhan_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

geçmiş olsun ama fazla takma bence bundan daha kötüleri var her yerinde kedi köpek gibi kıllar çıkan hastalağı olanlar var. Fazla takma bence görünüşten çok karakter, huy ve dil çok daha önemli. Çok ta takıntılıysan bütçen uygunsan lazer tedaviyi bir araştır..

0
    0 Yorumla
  • RomAna
    RomAna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

cidden baya kötüymüş çok geçmiş olsun benim tavsiyem ibrahim saraçoğlu soğan kürü düzenli olarak yılda 5-6 ay uygula doğum kontrol hapları bir b. ka yaramaz bu çok iyi düzenliyo hormonları ve hormonların düzeldikten sonra da mutlaka lazer veya ağda yap çünkü o kılları vücudunda gördükçe daha çok hayattan soğursun kıllar olmayınca kendine özgüvenin gelir bu depresif hallerden de kurtulursun canım dediğim gibi SOĞAN KÜRÜ uygulamalısın !

0
    3 Yorumla
    • Ebrumsu
      Ebrumsu
      +1 yıl

Sogan benim bildigim aksine uzatir besler

Yorumla
    • RomAna
      RomAna
      +1 yıl

@Ebrumsu kesinlikle soğan suyu çok iyi geliyo hormonlara bende de var pco ama bu fotoları gördükten sonra çooookk şükürlük halim var dedim ama düzeltiyo birebir denedim test için gittim farkı gördüm ztn pco olmasına gerek yok hemen hemen her kadının ufak tefek kistleri olur yapılması gerek bence denemelisiniz :)

Yorumla
    • Ebrumsu
      Ebrumsu
      +1 yıl

Anladim. Bana da saclarimi hizli uzamasi icin sogan kürü yap dediler cesaret edemedim :/

Yorumla
  • Nurum98
    Nurum98 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Cok üzüldüm :( sukurler olsun ALLAHim :( ya fotoğraf a bakamadim korkumdan yazdiklarin beni cok uzdu ama umudunu kesme insALLAH bir cozum bulunur :( :( ufff psikolojini düşünemiyorum bile sapa saglamsin sukur et bunun hic bir yolu yok mu duzelmez mi? :((

0
    10 Yorumla
    • Alenalydia
      Alenalydia
      +1 yıl

neden korkumdan yazion okadar kötü de degil bence cok ayip dediklerine dikat et

Yorumla
    • Nurum98
      Nurum98
      +1 yıl

@Alenalydia çünkü ben böyle şeyleri cok kafama takarim cok dusunurum bu yüzden bakmadim

Yorumla
    • kennn
      kennn
      +1 yıl

l*n insanlara mirall ver bu kizin bu hali. eminim. senin lazerle orana burana yaptigin epilasyondan daha iyi

Yorumla
    • Nurum98
      Nurum98
      +1 yıl

@kennn ya sen ne diyorsun ben ne yazmisim da? Kotu niyetle brsey yazmadim ben oraya

Yorumla
    • balpetegim
      balpetegim
      +1 yıl

Ama lutfen boyle seyler yazmayin ayiptir ya

Yorumla
    • Nurum98
      Nurum98
      +1 yıl

Offff yeter ben kotu bsy yazmadim @balpetegim

Yorumla
    • balpetegim
      balpetegim
      +1 yıl

Yanlis anlama kotu birsey yazmadim inan simdi arkadasin morali kotu ya sende korktum falan yazinca hos olmamis kendini daha kotu hissedebilir demek istedim

Yorumla
    • Nurum98
      Nurum98
      +1 yıl

@balpetegim canim senden Özür dilerim beni yanlis anladiysan ben tamamen psikolojik sorunlar yuzunden böyle yazdim senden değil kendimden korkuyorum cunku sanırım panik atak var bende. s

Yorumla
    • balpetegim
      balpetegim
      +1 yıl

Yok canim benim kirilmam belki ben kotu bir giris yaptim yanlis anlamani hic istemezdim olur boyle seyler

Yorumla
    • Nurum98
      Nurum98
      +1 yıl

@balpetegim aynen nyse ya sorun yok o zaman bu arada hayrli sabhlar

Yorumla
  • bens63
    bens63 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Bende kız arkadaşım beni terketti diye içiyordum. Allah baska dert vermesin diye dua edeyim. Allah yardımcın olsun kardeşim. Bir kadın olarak durumun zor ama çaresi de vardır muhakkak.
    Dua edecem sizin için

5
    0 Yorumla
  • sangariel
    sangariel Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Öncelikle çok geçmiş olsun... İçinizi rahatlatmak derdinizi paylaşmak isterim, psikolojiniz bozulmuş gibi biraz da. Sizi dinlemek istiyorum gerçekten. Mesaj atarsanız sevinirim.

Umarım en yakın zamanda hormonlarınız dengeye biner de kurtulursunuz.
    Kendinizle barışık olun ben de özgüvensiz asosyal konuşamayan utangaç biriyim ama bunun için de kendimi sevmiyor değilim

0
    0 Yorumla
  • maymussss
    maymussss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Allah yardimcin olsun be kardesim insallah derdine bir care bulursunda kurtulursun. Yuce rabbim sana yardim etsin. ve yok oram cirkin yok buram kotu diyen kızların ders almasi gereken bir olay. Herkes sukretmesini bilmeli..

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayni hastalik bende de var 19 yasindayim ve istenmeyen tuylerimle ugrasmaktan biktim artik. Yuzumde gobegimde belimde kalcalarimda her yerimde ya her yerimde :( Insan icine cikmaya utaniyorum vucudumdakiler hadi neyse ama yuzumdekileri saklayamiyorum gizleyemiyorum banyo yapcagim zaman ayni karsisinda kendime baktigimda igreniyorum resmen daha sen kendi vucudunu sevemiyosun bir baskasi nasil sevecek ki diyorum...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

öncelikle senin adına cok üzüldüm gercekten yasadıklarını cok derinden hissettim öyle seyler yazmıssın ki hissetmemek ne mümkün. bakımlı ol hergün düzenli olarak agda ya mesela. lazer sonucta kılları almadan gidilmesi gereken bir yer sana tekrar sorun yaratır. bence hergün düzenli agda... ve dogum kontrol hapı kıl cıkartır vucudunda? doktor nasıl sana onu kullandırttırıyor anlayamadım.

1
    2 Yorumla
    • kırmızıojeliben
      kırmızıojeliben
      +1 yıl

Dogum kontrol hapi kil cikartmaz. aksine hemen gelen tuyleri daha gec cikartiyor olan tuyun ustune arti bir tuy cikmiyor.5 sene ilac kullandim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

valla ben internette görmülştüm sac uzatmayla ilgili hatta sampuana katılıyordu ve sacların cabuk uzamasına yani kılların ve yüze asla temas etmemesi gerektigi söyleniyodu kıl cıkardıgı icin

Yorumla
  • SanatveAşk
    SanatveAşk Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

böyle düşünme lütfen senin kalbin temizken bunu dert görmen, kendini üzmen hoş değil. benim bunun gibi olmasa da bunun gbii ağır hastalıklarla boğuşan dostlarım var. hepsini de çok seviyorum; sürekli vakit geçiriyorum. Allah size acil şifalar versin. sizinle dalga geçen kötü insanları ciddiye almayın. :(

0
    0 Yorumla
  • NormLife66
    NormLife66 Takip Et
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun bacım.. İnşallah en kısa sürede geçer hastalığın Allah acil şifalar versin. Bu hastalık hakkında bir bilgim yok ama bilen arkadaşların dediklerine bakabilirsin. Çok üzüldüm çok... Hayattan nefret etme kendini sev hastalıgınla ilgilen benim 4 yıldir bir hastalıgım var böbrek yetmezlıgi ve günlük 3 ögün 1 tane yuttuğum hapım var bu haplar sayesinde ayaktayım. Kardeşim inşallah en kısa süre içinde hastalıgın geçer dualarım seninle...

1
    0 Yorumla
  • inspired06
    inspired06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

daha önce yurtdisinda yasiordum bu sorunu okudum ve ufak bir arastirma aptim yurtdisinda öncelikle hormonlarin arastirilmasi gerekior evet erkek hormonlari var sende öncelikle hormonlar tedavi edilmesi gerekior ve sonra ilac yoluyla temizlenip kosmetik bölümüne gecebilirisin yoksa hormonalini düzeltmeden hic birseyin faydasi olmucak bunu senden bilirsin cok cok caresiz kaldiysan yurtdisina gidip tedavi olmani tavsiye ederim ordaki tip buradan ilerede oldugunu düsüniorum

0
    0 Yorumla
  • Laneyy
    Laneyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Oncelikle geçmiş olsun kardeşim. Sana tavsiyem bol bol spor yapman. Sıkıntıya girmemen.
    kılların en çok uzadigi dönem yaz ayları ve gecelerdir. Yazin olabildigince serinde durup gece yatarken ışık açık yatman bir nebze buyumenin hizlanmasini azaltır.
    Lazer epilasyonla da inceltmesini saglayabilirsin.
    çok rahatsız oldugun bolgeye dovme yaptirabilirsin. Ama spor yapman gerekli

0
    0 Yorumla
  • nursemaa
    nursemaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Insanlarin sorunlariyla dalga gecmek kinamak bizim milletimizde cok var zaten kimse hic bir seyi yasamadan bilemez yasamadim bilmiyorum hissettiklerini hissedememde ama elbet bir cozumu bir yolu vardir kardesim icini ferah tut doktora git Allah yardimcin olsun.

0
    0 Yorumla
  • Öteki28
    Öteki28 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun canım. Benimde benzer hatta beter bir pcos hastalığım olmuştu. Yalnız benimkinde ne tüylenme ne başka bişi vardı. Burada anlatamayacağım özel bir durum gerçekleşti. İşinin uzmanı bir kadın doğum ve endokrinoloji uzmanı bulmalı ve pes etmeden hastalığınla savaşmalısın.. Özelden konuşabiliriz dilersen. Yeniden acil şifalar dilerim..

0
    0 Yorumla
  • protonium
    protonium Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

İnşallah bu durumdan bir an önce kurtulursun. Hormonsal bir durum senin dediğin gibi. Yani tamamen olay senden çıkmış ve kendini suçlamayı kes. Sen güçlü bir kız ol bu hastalığı atlatacağına inan. Ucunda ölüm olmayan herşeyin bir çaresi mutlaka var. Anladın dimi?

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Geçenler de bu konu hakkında soru sordum siteye. Bende kendimde erkeklik hormonu olduğunu düşündüm. Çünkü çoğu kız arkadaşlarımda benim kadar tüy yok bende var :( ya da başlanngıcı mı bilmiyorum göğüs aramda bende de var aynı boyutta aynı siyahlıhta tek farkı bu kadar yoğun değil. Göbekte falan da var ne yapıcam bilmiyorum doktora gitmedim daha

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Canim benim bende yasiyorum ayni rahatsizligi pco bende de var killanma yapmadi ama kilo ve sirtimda sivilce sorunum var. bu kadar zindan etme hayati kendine dedigin gibi bircok kiside var bu hastalik. ben evlendim bu hesap da esimin hesabi. hayat bir sekilde devam ediyor sen tedavine devam et sadce duzelir insallah

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öncelikle gecmis olsun canim! Derdi veren allah dermanini da verir allah buyuktur bunu unutma hepimiz farkli farkli sinavlardan geciyoruz senin sinavinda bu demek ki ! sakin icine kapanma bu seni yipratir psikolojini bozar cik disariya gez eglen. Hem sadece bakimli kiz ol almaya calis cok yorucu ve seni yipratsada ben basaricam ben yapabilirim ben bundan pes etmem de olur mu? Care olarak karinca yumurtasi yagini duymustum ne kadar yararli arastir bir derim

1
    0 Yorumla
  • felsefeyapma
    felsefeyapma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Asla pes etme bence doktora git nedyorsa iki katcabayla yap yasadigin kolay degil ve sen kendinden bu kadar emin degilken bunu basaramazsin Destek al lazari dene kesin cozum olmasada azalacaktir Allah kolaylik ve sabir versin

2
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Tedavine devam et derim ben. Ama doktorun da iyisi olmalı. Sonra da lazer işi çözer. Geçmiş olsun arkadaşım. Ama inan bana bu durum hayata küstürebilecek bişey değil. Ne kadar zor durumda insanlar var bir bilsen.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim kuzenim de aynı durumdaydı çok tedavi denedi, hatta doktorlar istese de çocuk sahibi olamayacağını söylemişti... Şimdi ise evli ve iki tane çocuk annesi, ve görsen yüzünki gülümseme bir an bile eksik olmaz 😊 Diyeceğim o ki sen Allah'a tevekkül et, en zor en çaresiz anında bile O'nun seninle olduğunu bil, bizi yaratan bizi yaşatan bizi imtihan eden O değil mi? O'ndan başka kime sığınabilirsiniz ki?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende 21 yasindayim ve benim de polikist over sendromum var ayni sekilde bende de tuylenmeler var heryerimde gobek kalca basen bacak kollar yuz heryerde ve asiri beyazim ve bende cok sorun ediyorum ozellikle yuzdekileri ve cene altimdakileri ama senin killarin gibi degil benimkilerde siyah ama ince erkek tuyu gibi degil gene de durumunu cok cok iyi anliyorum Allah sifasini verir insallah cidden cok zor durum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canım ben de 4 ay önce hormon testi yaptırdım pcos olduğu ortaya çıktı yumurtalıklarım tembelmiş. Hemen ilaç tedavisine başladım bende de tüylenme var ama resimdeki gibi değil yinede her yerimde tüy var diyebilirim bazıları ince bazı yerler kalın geçen ay lazer epilasyona başladım doktorum çok iyi 15 seans verdi bana tedavimden de haberi var şimdi daine 35 kullanıyorum hem de lazere gidiyorum bence sen de git az da olsa kurtulursun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende de erkek tipi killanma var. Bu kadar uzamiyor ama her yerimde cikiyor benim de. Cok iyi bir endikrinologa (nasil yazildigindan emin degilim) gidiyorum doktoruma sordugumda lazer yaptir baska yolu yok dedi. şu an lazere gidiyorum 3 seans olmasina ragmen baya azaldi tuylerim. Ilk kayit oldugumda da hormon bozuklugum oldugu icin seans sayisini artirdilar ama tamamen bitmez falan demediler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kardeşim aynı sorundan muzdarip ilaçlar onu şişirdi 3 ayda 60 kilo aldı 20 yaşında dolaşım sistemini mahvetti ilaçlar şu an hacemat yaptırıyo ayrıca doktor da kontrol ediyo 20 kilo verdi ve adeti normale döndü kıllanma yavaş yavaş azalıyo her hacematçıya gitmeyin ancak ilaçlar sizi tedavi etmediği gibi karaciğer ve böbrek gibi organlarınıza da zarar verir araştırın inşallah Allah kapı açacaktır resimlerinizi de paylaşmayın şifayı Allahtan dileyin geçmiş olsun :)

0
    2 Yorumla
    • rüzgar11133
      rüzgar11133
      +1 yıl

hacemat dediğin şey hakkında bilgi verirmisiniz biraz nasıl oluyo? bnimde kardeşim Sedef Hastasi onun için de onermislerdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ufak ufak kesip pis kanı alıyolar her şey için faydalı Peygamberimiz s. a. v kendine de yaptırmıştır detaylı araştırınız :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eski sevgilim de hormon bozukluğu vardı ama ben onda öyle aşırı görmedim hem erken teşhis konulmuş sürekli tedavi oluyor. onun ki erkek tipi değildi yani kesin tedavisi bulunmamakta bildiğim kadarıyla bir ara araştırma yaptım sadece vücut komple lazer operasyon istiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende pcos hastasıyım. İlk reglimden yaklaşık 1 sene sonra başladı. Ama doğum kontrol ilaçları her şeyi düzene soktu. Sende işe yaramamasına üzüldüm gerçekten :(( Yaklaşık5 senedir kullanıyorum ilacı. Son gittiğimde artık bırak dedi. Bir bırakıp bakacam eğer reglimde sorun olursa tekrar başlayacam. Haplar neden fayda etmemiş onu merak ettim?

0
    3 Yorumla
    • Bembeyazgul
      Bembeyazgul
      +1 yıl

Bu hastaligin bende olup olmadigini anlayabilir miyim? Yurt disinda yasiyorum hangi doktora sorsam Turk kizisin anormal degil diyorlar ama bence alakask yok. Belimde gobegimde goguslerimde her yerimde tuylenme sorunu yasiyorum. Esmerim ama diger esmer kizlarin bebek gibi ciltleri oluyor o zaman bende neden var diyorum. Nasil anlarim hastalik derecesinde olup olmadigini?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kıllanma yapar tıplı erkek gibi. Saç dökülmesi görülür. Bir de regl ya doğru düzgün olmazsın ya düzensiz olur yumurtalıklarda olan kistler sebebiyle ama bu teşhisi ancak doktorlar koyabilir. Ultrason iste bence bakılınca görülüyor.

Yorumla
    • Bembeyazgul
      Bembeyazgul
      +1 yıl

En dogrusu doktora gorunmek.. Peki yumurtaliklarda sorun olsa bir sekilde belli etmez mi? Agri falan olmuyor adet duzensizligi de yok.. Bu kist gibi bir sorunun olmadigini gosterir mi?

Yorumla
  • Snnbnmismmdn
    Snnbnmismmdn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Allah yardimcin olsun kuzum beniim hiç tiksinecek bir yanın yok kafana takma o kadar mide bulandiran insanlar var ki gerek zihniyet olarak gerek yaptiklariyla. kimse kimseyi allahın sınavıyla yargilayamaz sende kendini üzme hic bir zaman
    . Allah şifa versin

0
    0 Yorumla
  • KingHeart
    KingHeart Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Geçmiş olsun.
    Hastalık travmasıyla bikaç yanlısın olmus, okulu bırakmak, sosyal hayattan kopmak, ve evlillik sevgili diyaloglarına kendini soyutlamak seni maddi/manevi geriye düşürür.
    Seni sen olrak kabul etmezse şayet birisi, senin gögüslerin, kalcan oran buran biyer bulur yine bahane eder, bu anllattıklarına takılmamalısın.
    Seni, yaşadıklarını yaşayan anlar ama hayati, ölüm kalım noktasında olan bir hastalığın yok bunu düşün ve şükret..

0
    0 Yorumla
  • açılınhatungeldi
    açılınhatungeldi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Allah senin yardımcın olsun ne diyeyim bende de her kız gibi tüylenme sorunu elbette var yani göğüslerimde kalçalarımda baldırlarımda göbeğimde yüzümde ama kalın değiller tüyler seninkisi daha değişik bir şey umarım Allah şifanı verir istediğin gibi bir hayatın olur umarım hayat sana hep güler asla isyan etme nolursun sabır her şeyin ilacı her şeyi dene Allah dermansız dert vermez kuluna

0
    0 Yorumla
  • AlikMalik
    AlikMalik Takip Et
    +1 yıl

Hamam otu yağı alacaksın kardeşim geçmiş olsun. Bu yağı sabah akşam düzenli olarak bedenine süreceksin. 3 ayın sonunda kıllanmada azalma göreceksin. 4 . Ayda kıl köklerin kapanacak kılların dökülecek. 5. Ay da cildindeki kirli göruntu tamamen olmasada kaybolacak. Denemeni öneririm.

0
    0 Yorumla
  • Vault_Boy
    Vault_Boy Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı.

O kadar doktor cevap bulamamışda benimkide saçma olacak ama östrojen hormonu alamıyor musun dışarıdan? bu kıllanma galiba fazla testesteron belirtisi, bunu dengelemek için kadınlık hormonu almak işe yaramaz mı?

2
    0 Yorumla
  • can3483
    can3483 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Aktarlar hazirliyo karinca yagi epilasyon yap ve ondan sonra devamli sur epilasyon yaptigin yere ben erkek oldugum halde genital bolgeye koltuk altina kullaniyorum cokta faydasi var pisman olmazsin dogun kontrol hapi veya igne kullaniyosan kes hemen onlari...

0
    1 Yorumla
    • can3483
      can3483
      +1 yıl

Rabbim yardimcin olsun bir dene dediklerimi pisman olmazsin epilasyon yap ve karinca yagi sur gunluk duzenli sur kokleri kurutacak simdiden gecmis olsun kendine oz guveniji birakma dimdik guclu dur ayakta inan basaracalsin...

Yorumla
  • hizli_prof
    hizli_prof Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun ne deyim ilk defa böyle bişey gördüm. Teknoloji çağımda yaşıyoruz mutlaka bir tedavisi vardır. Hamam tozu kullan sıksık faydası olacağını düşünüyorum herhangi bir yan etkisi birde onu kullandıkça zamanla azaltıyor Arkadaşımın birinde vardır Bayağı azaldı onun ki sende bir dene

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun canım sıkma canını herşeyin bir çaresi vardır dua et allaha herkesin başına gelebilir bişey elbette sevin diyemem aana ama ne olursa olsun şükret canım çok şükür elin ayağın sağ bununda üstesinden gelirsin inşallah bir şekilde hem tıp artık çok ilerledi elbet bir çözümü vardır üzme kendini dua et ve sabret allahtan şifa diliyorum sana umarım en kısa zamanda atlatırsjn hastalığı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çok geçmiş olsun bende de ergenlikte çıkmaya başladı endokrine gittim doğum kontrol hapı verdi 1 yıl kullandım dökülmeye başladı 1 sene daha kullandım tamamen bitti yani o ilacı düzenli olarak 2 sene kullanırsan ancak bir sonuç elde edebiliyosun bence düzenli kullanmayı dene tekkrar 2 yıl boyunca ve epilasyonada git dene

0
    2 Yorumla
    • Denizblky
      Denizblky
      +1 yıl

Canım sen diane 35 mi kullandın? Bana da doktor yumurtalıkların tembel dedi ve bu ilacı verdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır yasmin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öncelikle hiç bir şey senin sağlığından önemli değil her şeyin tedavisi oluyor elbette bununda tedavisi bulunur Allah şifa versin bir arkadasım var yüzü çok kıllıydı hormon bozukluğu da vardı 5 senedir lazere gidiyor simdi bitmek üzere sakın korkma dua et bende ederim Allah şifa versin üzülme sakın

0
    0 Yorumla
  • Tuuuubamm
    Tuuuubamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Bitanem bendede var eed bende tûylenme yok haklısın hastalık zor bana neler neler dediler doktorumu değiştirdim herşey değişti dûzeldi gecelerce ağladım ama sabrın sonu selamettir herşey dûzelicek lazerle olmazmış mı veya onun hapı var kullandın mı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim ablamda da aynı problem vardı göğüs bölgesinde o kadar olmasada yuzunde sakal gibi tuyler çıkardı yinede güzelliğine en ufak gölge düşüremezdi o kıllar. başlarda iğne epilasyon yaptırdı zaten kendisi istanbulun sayılı hemşirelerinden olduğunden amerikan hastanesi gibi üst düzey hastanelerde çevresi genişti maddi bir promlemide olmadığından tadavilerle 2 yıl gibi bir surede tamamen kurtuldu.. Gördüğü tedaviyi öğrenip yazarım sana

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevgili arkadaşım , öncelikle bu çok zor bir durum yardımcı olmak çok isterim ama malesef hiçbir bilgim yokk öyle üzüldüm ki ve bu cok agır bir psikoloji buyüzden psikolojin açısından bir psikoloğa git en azından kolun var ayağın var onlar da olmasa napardın kıllı olsun yeterki bir kolum ayağım olsun derdin yinede şükret ama psiklologa gitmen şart bence sevgiler :)

1
    0 Yorumla
  • jiggylpuff
    jiggylpuff Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

vücudun östrojen salgılamak yerine erkeklik hormonu salgılıyor. östrojeni artıracak gıdalar tüket. adaçayı, incir, zencefil, oğulotu gibi bitkiler bunu sağlayacaktır. ama anlamadığım nokta bunun tedavisi mevcut. hormonlar dengelenebiliyor.

1
    2 Yorumla
    • Hasan_emre
      Hasan_emre
      +1 yıl

Neredeyse Yazılan yüzlerce yorumun tamamını okudum ve mantıklı bişey yazanlardan bitanesi sensin tebrik ederim. Arkadaşa da gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum imtihanı ağırmış yorumunu da işgal ettim afedersin.

Yorumla
    • jiggylpuff
      jiggylpuff
      +1 yıl

Estağfurullah rica ederim

Yorumla
  • ŞakiŞaaki
    ŞakiŞaaki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl

Durumunuz gercekten insanların haline sukretrirecek cinsten umarım hastaliga bir çare olur. Ama ben psikolog olarak size destek vermek isterim buradan da olsa dilerseniz elbette.

4
    14 Yorumla
    • suskun_123
      suskun_123
      +1 yıl

psikomoğ musunuz?

Yorumla
    • Sibumi61
      Sibumi61
      +1 yıl

Degil

Yorumla
    • Sibumi61
      Sibumi61
      +1 yıl

Baksana yazma tarzina? Bu mu sana iyi gelicek? Bu adam mi sana tavsiyelerde bulunucak? Defolsun gitsin

Yorumla
    • ahududusu
      ahududusu
      +1 yıl

Psikologmus bence de degil

Yorumla
    • ŞakiŞaaki
      ŞakiŞaaki
      +1 yıl

Kimseye birşey ispat etmek zorunda değilim. Sevgili arkadaşlar.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

eğer psikologsanız bişey sormak istiyorum , mesleğinizden memnun musunuz önerir misiniz? ben bu yıl sınava hazırlanıyorum psikoloji seçmeyi düşünüyorum ama seçmeli miyim yoksa seçmemeli miyim kararsızım? @ŞakiŞaaki

Yorumla
    • ŞakiŞaaki
      ŞakiŞaaki
      +1 yıl

Ben memnunum eğer sabirli insanlari seven iletişim becerisi olan yardimsever bir kisilikseniz severek yapabileceginizi düşünüyorsanız tavsiye ederim. Ancak aksi durumda cekilmez olabilir.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

bu mesleği gerçekten çok istiyorum insanların dertleriyle uğraşmayı seviyorum çok üzülüyorum o ayrı ama insanlara yardım etmek çok istiyorum ama beni düşündüren dersleri fazla zor mu ve 4 yıldan sonra nerelerde çalışabilirim hemen iş bulabilme imkanım var mı? ve dersler özellikle çok zor mu neler görüyorlar? kısa olarak anlatırsanız sevinirim :)

Yorumla
    • ŞakiŞaaki
      ŞakiŞaaki
      +1 yıl

Çalıştıktan sonra zor; çalışmazsan kolay ders yoktur. Kendini yetiştirmek de önemli. Sınavlarla bir çok özel ve resmi kurumda iş bulabilirsin.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

orası doğru ama fazla mı zorlayıcı bir bölüm sormak istedim , bir de siz özel mi devlette mi çalışıyorsunuz hangisini önerirsiniz?

Yorumla
    • ŞakiŞaaki
      ŞakiŞaaki
      +1 yıl

Biraz zorlayabilir kendi adıma zorlandığımı söyleyemem ama belki sana çok daha basit gelecek ya da çok zor. Ayrıca yüksek lisans yaptım ben klinik psikolojide. Yüksek lisanslı olmak özel için önemli ama ben kamuda çalışıyorum. İş imkanı geniş alan olarak.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

evet ben yüksek lisans yapmayı çok istiyorum aslında kısmet olursa yaparım da ilk psikolojiyi kazanayım , umarım kazanırım :) yabancı dil çok fazla önemli mi bu meslekte?

Yorumla
    • ŞakiŞaaki
      ŞakiŞaaki
      +1 yıl

Yahu koyun can derdinde kasap et derdinde derler ya... Burdan arkadaşımızın sorusunun altından alakasız şeyler paylaşmasak daha uygun olur.

Yorumla
    • üzgünkız215
      üzgünkız215
      +1 yıl

doğru yaa birden dalmış gitmişim :( kusura bakmasın artık... Allah acil şifalar versin tüm hasta arkadaşlara. hayırlı geceler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benimde. hormonlarim boxuk herhalde gogsumde gobegimde ve yuzumde killanma var erkek tipi lazere gidiyorum faydasini gordum baya azaldi anneme doktora gidek dedim oda gencken boyleymis evlenince gecer dedi dedigi gibide oldu hicbirsey kalmadi belki ayni hastalığasahiptik ama annem goturmedi hastaneye iyiki goturmemis doktorlara guvenme bir epilasyona git sonra evlen birsey kalmaz tatlm bilseydim senin gibi dusunurdum jilet vurdum de oralarima

2
    5 Yorumla
    • tibbiyelihatun
      tibbiyelihatun
      +1 yıl

Evlenince geçer yanilgisinin kaynağı evlendiğinizde kullandığınız dogum kontrol haplaridie. Hormon iceren bu haplar zaten tedavi icin doktora gittiginizde size verilecek olan haplarin ta kendisidir. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hap kullanmiyorum tatlm

Yorumla
    • MeryemAcar
      MeryemAcar
      +1 yıl

Lazere gitmeseydiniz de evlenince geçecek miydi acaba.
      Hala lazere gidiyomusun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet hala gidiyorum gitmeseydim gecermi gecmez mi bilemem ama sonuc gecti gibi simdi mutluyumda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenince gecer ne demek
      Ben nasil evlenirim ki boyle dusunun bir kendine bakmak istemeyen bir kiza erkek nasil baksin ki? Omur boyu boyle yasamak var demek ki

Yorumla
  • quen120
    quen120 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim bir arkadaşımda var bu hastalık yani bu kadar kıl gibi değil ama onunki daha çok tüy şeklinde. Boynunda, saçının bittiği yerde bir de ensesinde az miktarda var bir de kumral olunca ister istemez siyah tüyler belli oluyor sırf bu yüzden saçlarını toplamıyor ama en kısa zamanda epilasyona gidecek yinede sana da tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • asi1967
    asi1967 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun ama çok dert etme çünkü atlatacağın bir şey sadece sabırlı ol ve çözüm ara yılma düşün ki ne büyük sorunları olan insanlar var örnek görememek duymamak sakatlık vesaire gibi yani şanslı sayılırsın çoğu na göre şunu sana tavsiye ederim düzenli bir yaşam tarzı edin düzenli ve doğal beslen faydasını görürsün ve atlatırsın inşallah.

0
    0 Yorumla
  • Burjuvasado
    Burjuvasado Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bazi Erkekler kadin olmak istiyor Geyler ama sende erkek olmak isteyebilirsin ayrica bunun tedavisi var kil hucrelerini ve koklerini olduruyorlar cikmiyo bu arada o resimler gogus kisminmi popomu zaten gizli kullanicisin tamamini cekebilirsin belki aramizdan bir dr gorur yardimci olur

0
    0 Yorumla
  • kennn
    kennn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Kardesim. insallah en kisa zamanda iylesirsinn bu gayet dogal biseyy tedavisi var bir kadinn doktaruna git amma profösör olsunn iylestirir allah sana yardimxi olur ben neleri gordumm bu hicbisey korkma utanma cekinme bunda utanilacak cekinecek bisey yokk duzelir piskolojine yenilme. allahin izniyle iylesirsinn alti ustu bir gogsunde kil var insanlar eys oluyo yasama tutuluyor senden ricamm bukadar kafana takma belliki cok takintili birisinn cok cok buyuk gecmis olsun

2
    0 Yorumla
  • Ugurr06
    Ugurr06 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

sakın ama sakın kendini üzme böyle sıkıntı yapma sen Allah'ına el aç dua et bak artık dualarım senden yanada olacak ama sen pes etme üzülme çareni ara hiç ummadık yerden çaresi çıkar pes etme sakın pes etme, vazgectigin an kaybedersin

1
    0 Yorumla
  • dnz_ulk
    dnz_ulk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

iğne eğilasyonu da araştırır mısınız lütfen!! lazerde %100 çözüm demiyorlar ancak iğne epilasyonda %100 sonuç alınıyor. kıl kökleri elektrik akımıyla yakılıyor. bilemiyorum ama belki işe yarar

2
    1 Yorumla
    • evanescencee
      evanescencee
      +1 yıl

hormon bozukluğu olan kişiler lazer yaptıramaz çünkü tekrarlıyor. tamamen geçmesi lazım hastalığın.

Yorumla
  • -Foto
    -Foto Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Düşüncem olmuşla ölmüşe çare yoktur. Malesef ki çoğu insan önyargılarını kıramaz ama bu senin herşeyden vaz geçmeni gerektirmez. Herkesin başına gelebilicek bir hastalık bu sonuçta. Seni anlayamayız haklısın ama bu kadar çabuk da pes etme derim. Beterin beteri vardır derler. Lazer çözüm değil yazmışsın ama illa ki bir çözümü vardır düşüncesindeyim.
    Geçmiş olsun iyileşmen ümidiyle...

0
    0 Yorumla
  • MeryemAcar
    MeryemAcar Takip Et
    +1 yıl

İnan çok üzüldüm senin adına. Allah sana ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin ve İnşâAllah kimseyi derde düşürmesin.
    Üzülme lütfen.
    Bak evlenince geçiyormuş diyorlar İnşâAllah geçer üzülme lütfen.
    Amin ♥

2
    0 Yorumla
  • evrem24
    evrem24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşursun gerçekten çok üzüldüm ilk kez böyle bişey duyuyorum ama inşallah geçer hastalığın hormanların normaline döner dualarım seninle

0
    0 Yorumla
  • redSonja06
    redSonja06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Sırf bunun için okulu bırakman kötü olmuş ama sana tavsiyem öncelikle psikologa gitmen. İnsanlar nelerle uğraşıyor kıl tüy maalesef çok hafif kalıyor. Çözümü var, açıklaması var kendini dışladıkça tedavin güçleşir. Geçmiş olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben kendimi erkek gibi hissediyorum keske benimde killarim ciksaydi ya ama ne yazik ki yok bazen biraz cikinca seviniyorum cunku kendimi erkek hissediyorum ameliyata olucam tabi tek hayalim ameliyat olup sevdigim kadinla evlenmek ah ah para olsa ama nerde dogustan beridir boyle hissediyorum ama sen sevmiyorsun belki killanmayi ama ben erkeklesmek icin ve erkek olmak icin neler vermezdim

0
    0 Yorumla
  • googlehaniim
    googlehaniim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Bende ne yazık ki bu hastalığa sahibim. Ama senin de dediğin gibi bende böyle bir durum oluşmadı. Bunun nedeni başka birşey olabilir mi? Yani her testi yaptırdınız mı? Yasmin doğum kontrol hapı diğerlerinden daha farklı gibi istersen onu dene bir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Polikistik over ben de var.21 yasindan beri ilac kullandim tam 5 sene her sey yoluna girince doktor biraktirdi. şu an iyiyim ama oyle cok tuylenme sorunum yoktu. biraz vardi ondan bile inanilmaz kotu oluyordum. cok uzuldum. nolur sabret umudunu yitirme.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (414)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hormon bozukluğu için ne yapmam gerek? 7 cevap verildi
Hormon bozukluğu ve tipsizlik hayatımı mahvetti? 21 cevap verildi
Hormon bozukluğu nasıl düzelir? 5 cevap verildi
Hormonal bozukluk nasıl düzelir? 4 cevap verildi
Hormon bozukluğu nasıl tedavi edilir? 13 cevap verildi
Hormon bozukluğunun tedavisi nasıl oluyor? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨