Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz?

Hastalığım bir kadın hastalığı (pcos) çoğunuz bilmez bilmesin de Allah hiç birinize vermesin yaşatmasın bu hastalığı.
Bu hastalık yumurtalıklarla ilgili aslında 10 kadından birinde var.

Ben 21 yaşındayım ergenliğe girdiğimden beri böyleyim.
Benim vücudumda erkek tipi kıllanma var olmadık yerlerin de var şimdi yüzümde de çıkmaya başladı...

Belki size önemsiz gelir ama emin olun en iğrenç şeylerden biri mesela ben yıkansam da temiz gibi görünmüyorum düşünsenize bütün yerlerim tüylerle kaplı kendime bakmak istemiyorum o yüzden az banyo yaparım kendimden iğreniyorum. Yakından görenler fark ediyor boynuma bakınca soruyorlar hep o yüzden artık topluma çıkmıyorum okulu da bıraktım

Evlenmek? Asla olamaz olmayacak da kim böyle bir kız ister ki? Ben kendimden iğrenirken kim beni sever ki?

Doktora elbette gittim kadın doğum hapları fayda etmedi çünkü benim ki sıradan bir hastalık olmaktan çıktı hayatım bu hastalığı araştırmakla geçiyor aynı hastalığa sahip insnalarla konuşuyorum hiç biri benim gibi değil

Endokrine de gittim evet o da ilaçlar verdi aylarca kullandım yoksa fayda etmezdi fakat yinede etmedi.

Lazer epilasyon diyeceksiniz dimi? Ama öyle olmuyor eğer ki hormonlarınızda problem varsa size tamamen yok etme garantisi verilmiyor hatta doktor tavsiye etmiyor sordum gittiğim her doktora sordum ilk önce hormonları düzene sokman lazım dedi ama sokamadım ki.

Bir bayan olarak kendimden iğreniyorum.
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin kızlar kilonuzu boyunuzu sorun etmeyin başka derdiniz olmasın yeter ki.

https://i.hizliresim.com/6lNq4P.jpg

https://i.hizliresim.com/W6D9lY.jpg

Bana erkeksin diyeniniz olacak ama değilim erkek olsam bunu sorun yapmazdım.

Aslında burada ki kızlardan belki bir çare bulurum belki bir abla bir yol gösterir ne bileyim bir umut benimkisi...
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimci olan, dua eden, iyi dileklerini belirten herkese cok tesekkur ederim gercekten bu benim icin bir moral oldu cunku anladim ki dalga gecmeyen insanlar da varmis beni tanimamaniza ragmen iyi seyler soylediniz bu beni cok mutlu etti.
Her seyi birakmistim ama benim durumum da olan kizlarin yazdiklarini okudum ve icime bir umut dogdu galiba artik boyle olmayacagim kendimi sevmeye calisacagim ve pes etmeyecegim.
Güncellemeler
+1 yıl
Dusuncelerimi cok degistirdiniz daha once kimse bana boyle yardimci olmadi sizin bir allah sifa versin demeniz bile beni cok sevindirdi mutlu etti. Allah hepinizden razi olsun sizin de ne sıkıntınız varsa hayirliysa gecsin gercekten bunu icteb soyluyorum siz beni mutlu ettiniz allahta sizi her daim mutlu etsin.

Sanki bir güven geldi sanki herkes beni anliyor gibi oldu tekrar tesekkur ederim hepinize
Hormon bozukluğu bütün hayatımı mahvetti. Bana bir yol gösterebilir misiniz?